Последния тест на Аутобилд 7>S classe???
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Binev_OuT написа::1:![]()
- ЗА АЛДИ билд се отнася!!!!!!!!!
![]()
Взех си слевващият брой.И там пише,че Е90 М3 е по бърза само от Смарт на някаква си писта там.
Не ги е срам-не била можела да взима завои без дрифт.
БМВ изобщо не ставало за писта и изобщо неможело да се кара!!!!!!!!
Ауди Р8 имало ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН звук и буквално отрязвал М3 по този параграф.
Другата простотия беше като написаха,че Р8 е НАЙ-РАСОВАТА кола в тестаи то при наличието на 911,М3 и Ламбо Гаярдо!!!
Еми умрях,точно Р8 е НАЙ-НЕрасовия автомобил.Тоя гаден Голф със лампички!!!!!!!!!Хванах списанието и в коша откачих![]()
Не спряха да говорят как Ауди са конструирали двигателя на Ламбототе ауди май един болд не са патентовали,та двигатели ще ми правят.
Както и да е незнам кой кво е патентовал или измислил,но да ми кажат,че Р8 е по расов автомобил от М3 или пък от Ламбо А да не говорим изобщо за 911 ГТ2 това беше върха на цялата им просототия,тая медия е за отнемане на правата им!!!!!
Ами кво ще си помислят хората които не са много в час и го прочетат това - "М3 Дава по добро време единствено от Смарт"![]()
Както и да пишат квото и да правят БМВ май се продава най-добре за сега и така ще си остане.
аутобилд , че не е обективен , не е , обаче звука на 4.2 мотора на ауди (рс4 , р8) наистина е по добър от този на м3 , но пък пред 911 турбо , са смешни и 2те

It`s party time !
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
S и 7 не излизат по едно и също време и не мисля, че може да става въпрос за сравнение, още повече че в този клас нововъведения се измислят всеки месец. И все пак имам доста приятели и със 7 и с А8 и със S-ки и са на мнение, че S е по - добро. Не знам как стоят нещата при най - новите модели, но за мен това което има значение е мнението на СОБСТВЕНИЦИТЕ на тези коли, не на спонсорирани списания!
- shotgun600
- Потребител
-
- Кара: W140
Признавам,че 5цата и 3ката,винаги са били по-добри от E класата и Ц класата,но да говорите че 7ма серия е по-добра от S клас..........
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
shotgun600 написа:Признавам,че 5цата и 3ката,винаги са били по-добри от E класата и Ц класата,но да говорите че 7ма серия е по-добра от S клас..........
Зависи от гледната точка

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Возията е нещо дето не може да се опише нито в някое списание нито във форум.
Да се качи някой на S-classe и пак ще си говорим, дали ще говори, че 7>S...
Да се качи някой на S-classe и пак ще си говорим, дали ще говори, че 7>S...
- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
shotgun600 написа:Признавам,че 5цата и 3ката,винаги са били по-добри от E класата и Ц класата,но да говорите че 7ма серия е по-добра от S клас..........
И това го казва фен на мерцедес, от моята гледна точка S класата ти е по-добра от всички.

Ако говорим за дизайан 7-цата хич не ми харесва, но иначе, като технологии мачка. Обаче както каза, Енцо не излизат по едно и също време...
Назад във времето, Мерц също имат доста грозни S-класи, така че нормално е да се говори, че 7-цата е по-добра от S-клас...
И по кво печели не разбрах? Мене при тия коли единствено ме интересува топ спиида и возията - и двете са по добри при С-классе
БМВ верно ли си верват че ше спечелят клиенти като ми изтъкват като плюсове тва че била динамична и стегната по завоите - на мене тва единствено ми говори че друса повече и ше си разлея уискито отзаде
Хуу 7-та има некъв модерен светкащ интериор но тва не знам как компенсира неприятния външен вид с тия двата кинескопа вместо бъреци 

- shotgun600
- Потребител
-
- Кара: W140
Какво значи "технологии"?
50% от тези технологии в новите модели са излишни и само доусложняват нещата и се използват за надцакване между моделите.
Скоро ще измислят и екстрата "гъдел на крака" само, за да има дадения модел една екстра повече от другите.
Какво ти трябва повече?Според мен всички необходими екстри и системи за сигурност са измислени още през и до 1998година.
Екстрите въведени след тази година са просто още купища ненужни релета,компютри и кабели по колите,които само дават предпоставки за бъдещи проблеми.
Пак ви казвам,без да се засягате...Каквото и да и правят на седмата серия,винаги S класата ще е една крачка пред нея.Не казвам,че 7цата е лоша кола,тя е страхотна кола, но винаги ще е на второ място,както е била до сега.Даже Audi A8 е по-добро от сегашния модел /не този който в момента излезе/.В семейството имам W221 /което замен е много грозно/ ,но като кола е нещо уникално.
Според мен самите BMW никога не са се стремяли да направят по добра седмица.Имам чувството,че винаги повече са наблягали на 3,5 и джиповете си отколкото на 7ма серия.....
Колкото до W140,това ми е любимата кола още от малък и съм горд,че сега притежавам този модел.
И това наименование "свински" автомобил,което използвате за него,звучи много грозно!
50% от тези технологии в новите модели са излишни и само доусложняват нещата и се използват за надцакване между моделите.
Скоро ще измислят и екстрата "гъдел на крака" само, за да има дадения модел една екстра повече от другите.
Какво ти трябва повече?Според мен всички необходими екстри и системи за сигурност са измислени още през и до 1998година.
Екстрите въведени след тази година са просто още купища ненужни релета,компютри и кабели по колите,които само дават предпоставки за бъдещи проблеми.
Пак ви казвам,без да се засягате...Каквото и да и правят на седмата серия,винаги S класата ще е една крачка пред нея.Не казвам,че 7цата е лоша кола,тя е страхотна кола, но винаги ще е на второ място,както е била до сега.Даже Audi A8 е по-добро от сегашния модел /не този който в момента излезе/.В семейството имам W221 /което замен е много грозно/ ,но като кола е нещо уникално.
Според мен самите BMW никога не са се стремяли да направят по добра седмица.Имам чувството,че винаги повече са наблягали на 3,5 и джиповете си отколкото на 7ма серия.....
Колкото до W140,това ми е любимата кола още от малък и съм горд,че сега притежавам този модел.
И това наименование "свински" автомобил,което използвате за него,звучи много грозно!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
вкарай малко снимка на твоята,че гледам е 600 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ja написа:Ами и на мен не ми харесва дизайна, ама от къде разбра, че вози гадно?
А за мерца е малко прехвалено това за возиятаНа колко S-класи съм се возил, не са ми направили голямо впечатление. А и като търсиш основно возия земи си Ситроен
Ми при еднакви други условия за да направиш един автомобил да завива повече от друг е нужно да е по стабилен следователно твърд. То е ясно че при такава кола "твърдо" изобщо не е твърдо но пък от друга страна изобщо няма такова нещо като "спортно" - къде ти с тия 3 тона

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5