Кампания: Не шофирайте, когато сте употребили алкохол!!!
Модератор: Общи модератори
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
на пича, дето кара пиян, само ще му кажа, че е потенциален убиец, освен, че е глупак и е за затвора. а аа, и освен това, че е е*ати ***** мръсно ******, на което на сумати години не му е дошъл акъла в главата. ей, ********, може да си 50 години по-голям от мен, обаче си ****** говедото. ти, между впрочем видя ли линка по-горе, или си мислиш, че е компютърна анимация, а ? или малкото ти мозъче смята, че щом никога не си катастрофирал докато си бил пиян като кирка, че това ще продължава, а ? генийййй, може би дори ти помага, така ли ? не, извинявай, по-скоро се отнасям с уважение към искреността ти, не знам, сигурно ти е трудно да си толкова глупав. ******, наистина те съжалявам !
:cop: Още един такъв пост и ще взема много сериозни мерки срещу теб
Аз също НЕ одобрявам действията на "шофьора-пияч" но ако искам да му кажа нещо подобно ще използвам ЛС, същото прави и ти
Fast-and-Furious
:cop: Още един такъв пост и ще взема много сериозни мерки срещу теб

Fast-and-Furious
едвайсеиено
- BIMER
-
Право на отговор
Тук виждам, че много злобни типове са срещу мен. За да не задявам темата ще Ви кажа, че поне допреди години имаше държави, в които можеш да караш пиян, но ако причиниш произшествие наистина яко те закопчават и няма милост!! Ето аз съм точно за това, а не че съм прост и алкохолик. Иначе се огледайте и ще видите, че е пълно с напълно трезви потенциални убийци. И още веднъж повтарям: Проверките за алкохола са идеална среда за корупция на ченгета, доктори и др. Жалко, че не сте ми разбрали мисълта. Откакто пуснах темата въобще даже и не съм пил!!! А и вече не са тези години!!
Re: Право на отговор
Скоро това няма да притеснява никой-до 1 год. ще монтират камери в патрулките като на запад,тогава пил,ненаиграл се-закона те сече и оправия на место няма.BIMER написа:Тук виждам, че много злобни типове са срещу мен. За да не задявам темата ще Ви кажа, че поне допреди години имаше държави, в които можеш да караш пиян, но ако причиниш произшествие наистина яко те закопчават и няма милост!! Ето аз съм точно за това, а не че съм прост и алкохолик. Иначе се огледайте и ще видите, че е пълно с напълно трезви потенциални убийци. И още веднъж повтарям: Проверките за алкохола са идеална среда за корупция на ченгета, доктори и др. Жалко, че не сте ми разбрали мисълта. Откакто пуснах темата въобще даже и не съм пил!!! А и вече не са тези години!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Корупцията не се поддържа само от проверки за алкохол, а от социалното положение в страната като цяло. Проблема е че всеки алкохола го лови различно и няма такъв дето да не му се отразява! Лошото е когато някой като теб си каже абе пих като казак и ша карам щото досега не съм правил поразии, значи съм отличен шофьор в пияно състояние. Ами хубаво де и като тругнеш и некой ти се издърви на улицата и както си пил решиш да му се правиш на велик и се подгоните и става лошо, не щото може да се утрепеш в някой стълб, а щото може да отрепеш и някой невинен! Ей в тва е проблема заради който е всичко.

- BIMER
-
BMW8 написа:Корупцията не се поддържа само от проверки за алкохол, а от социалното положение в страната като цяло. Проблема е че всеки алкохола го лови различно и няма такъв дето да не му се отразява! Лошото е когато някой като теб си каже абе пих като казак и ша карам щото досега не съм правил поразии, значи съм отличен шофьор в пияно състояние. Ами хубаво де и като тругнеш и некой ти се издърви на улицата и както си пил решиш да му се правиш на велик и се подгоните и става лошо, не щото може да се утрепеш в някой стълб, а щото може да отрепеш и някой невинен! Ей в тва е проблема заради който е всичко.![]()
Браво!!! Точно това е и моята мисъл 1:1. Между впрочем честно ще си призная, че излъгах яко, че карам пиян - интересна ми беше реакцията на останалите. Максималното на което сядам е 3 бири (и то леки) или 150 г концентрат. От една година не съм го правил. Още веднъж Ви моля да имаме в придвид, че има много опасни типове и в трезво състояние. Например умореният заспива зад волана и убива невинни (изключителен "патент" на турските тираджии). За съжаление не знам да има санкциониран такъв. Иначе ако те пипнат с малко над 0.5 - никаква жалост. За концентрации над 1.2 не обсъждаме - ето сложих си ръка на сърцето, че съм излъгал нарочно и честно казвам, че съм категорично против сядане зад волана в нетрезво състояние!! Има ощи една опасност - употребата на някои лекарства има по-лош ефект от пиенето. За наркомани не искам и да говорим - надявам се, че всички останали са читави.
- tuning_car
- Потребител
-
Абе аз кат сам много пил по4ти винаго ме носят хаха базикам се аз дори нямам книвка. Но сяъм твърдо против да се кара след употреба на алкохол!
Drive fast, but carefully!!!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Никога некарам след употреба на АЛКОХОЛ,само мога да рискувам до колкото ми позволяват реакциите в случай дасе транспортира болно дете и бременна жена до БЪРЗА ПОМОщ в противен случай нерискувам книжката си,живота си ,и живота на останалите участници в движението. 

- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Това да пиеш и да караш е най-глупавото нещо!!! Напий си се както трябва и си хвани там такси и си ти!
НЕ ГО ПРАВЕТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!
НЕ ГО ПРАВЕТЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!
Напълно съм съгласна!
От скоро съм шофьорче...(можете да си представите)и когато съм с колата пия само чайче и мин.вода!!!Смятам и така да продължавам за напред!!!!Не съм егоистка и ми пука за хората,които са с мен в колата и изван нея!!!:)
Твъро съм ЗА идеята!
Твъро съм ЗА идеята!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
той като пийне повече (литри) алкохол и взима безсмъртието!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
pavcho_7125 написа:Напий си се както трябва и си хвани там такси и си ти!
Един приятел беше казал: Как ше му давам на тъпия бакшиш 10 лева да ме закара до нас бе, и пиян се справям, за 10 лева цяла вечер върта с колата

Разбира се че това е глупаво, ама в рамките на шегата

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Някой от вас чу ли за катастрофата на 9.12.2004г. около Бургаз.До колкото разбрах пияни студенти се прибирали от празника с някакво БМВ и се прибиват с 170км/ч.
Какво става в тая България,всеки ден катастрофи,все млади хори,все под въздействието на алкохол или бясна скорост.Пазете се поне малко 

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
да ве поркането и карането е супер тапо,оба4е след един брутален КО3 супер яко си карам,особено като SUBWOOFER-a ми сцепва главата.... ROLL IT UP LIGHT IT UP SMOKE IT UP.... BIIIAAAATCH