Слух: BMW X6 M50d 0-шестдесет и две mph за 4.9 секунди и 545

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Re: Слух: BMW X6 M50d 0-шестдесет и две mph за 4.9 секунди и

Мнение от The7omahawk » 16 Юли 2012, 8:13

acho.rs написа:Само дето там пише 310 бхп а ние говорим за 340кс М5ца . Иначе и аз да потвърдя че ми дойде до гуша във всяка тема да чета как ти си се кефил на дачиии , фордове , мерцедеси , лисани и всичко останало НО НЕ И БМВ .
ПИСНА НИ ДА ТИ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ :idea:

На мен пък ми писна безкрайното пискане щом се заформи дискусия!
Да, става тотален оффтопик, ама сравнение между е34 м5 и чочоне не е нещо, което се обсъжда нон стоп, още повече, когато се включат карали го хора. Или какво, всяка тема да е пълна с постове "bmw the best" , "уникалнаааааа" и "кога ли ние ще си купиме такива" ? Мноооого полезно, няма що...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Юли 2012, 8:55

Абе точно тези последните 3 в кавичките рядко присъстват във форума, а все си мисля, че чисто фенски трябва да се случва по-често. Сега не както Кларксън в "Топ гиър" за Английските автомобили или Боби Борисов по Диемите за Висшата лига, но поне да има някои хвалби. Особено пък и когато са заслужени защото марката ги заслужава. Но както един колега тук има подпис, че в кръвта на Българина е да плюе, не да оценява, точно така е и във форума с доста хора. Те и да си лаят, то се вижда къде отиде БМВ и къде са "конкурентите", но е доста банално вече да четем само негативи от едни и същи.
Иначе си прав, темата бе за едно и без лоши чувства излезе към друго, но се изписа прекалено много за него. От няколко страници се пише за Чочоне и М5 Е34. Беше се спряло и пак се почна. И за да е тотален оф-топика, ще кажа, че М5 с 340 катъра, цепи отвсякъде Чочонето. И обратно мнението на лютия Ангел ще напиша, че идеята на Чочонето си е била точно в спортна насока, както на М5. Това твоето с "вижте Мерцедес прави лимузина, а ви бие спортните коли" може да се мъчиш да го втълпяваш на децата. Щеше да е интересно да се видят резултати на писта с тези два модела, но те отдавна са в прахта, особено Чочонета почти не се намират. :mhihi:
Абе хора, нещо за Х6 с "М дизел" няма ли да се напише тук или да заключват темата, че отдавна е извън контрол?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Юли 2012, 9:24

Жалка работа, много жалка...
"Основен Форум" стана в пъти по-зле от "Извън темата"!
Всички теми се превръщат в някакви тъпи спорове дето колкото и всички да не го признват си мерят пи*ките! Нали всеки трябва да покаже, че е по-голям разбирач от другия и съответно интернета му е по-бърз, и за това по-бързо поства некви технически данни, и кой е прочел повече списания :kuku:
Последно време има само една хубава тема и след няколко поста потъна надоло http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... f=1&t=4859 ... ама великите капацитети на целия форум им е по-интересно да се*ат в другите теми с тъпите си спорове :no:
Да вземат началството да ви дадът по един спешъл ранг мега хипер гурута разбирачи и да спрете с тъпите си постове в този раздел поне!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Юли 2012, 10:18

The7omahawk написа:
acho.rs написа:Само дето там пише 310 бхп а ние говорим за 340кс М5ца . Иначе и аз да потвърдя че ми дойде до гуша във всяка тема да чета как ти си се кефил на дачиии , фордове , мерцедеси , лисани и всичко останало НО НЕ И БМВ .
ПИСНА НИ ДА ТИ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ :idea:

На мен пък ми писна безкрайното пискане щом се заформи дискусия!
Да, става тотален оффтопик, ама сравнение между е34 м5 и чочоне не е нещо, което се обсъжда нон стоп, още повече, когато се включат карали го хора. Или какво, всяка тема да е пълна с постове "bmw the best" , "уникалнаааааа" и "кога ли ние ще си купиме такива" ? Мноооого полезно, няма що...

То стана така че във всяка тема се говори КОЛКО Е ЗЛЕ БМВ и как бъдангел би си купил еди си кво за тия пари ,те за тва "се писка" :idea:

Предишна

Назад към Основен Форум