Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Значи ето това важно нещо го пише в упътването на Е39-ката:
Not even ASC+T/DSC can over-
come the laws of physics. It is
therefore the driver's responsibility to
adopt a suitable driving style in every
situation. Avoid taking any risks on
account of the additional safety
afforded by this system.
некои ако може да го преведе
никак няма да е зле да се замисляте за това когато се надявате системите да ви спасят.

Not even ASC+T/DSC can over-
afforded by this system.
некои ако може да го преведе

никак няма да е зле да се замисляте за това когато се надявате системите да ви спасят.

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
spacepl написа:Not even ASC+T/DSC can over-
afforded by this system.
"Дори ASC+T/DSC не могат да се противопоставят на законите на физиката. Така че си остава задължение на водача да кара разумно във всяка ситуация. Избягвайте предприемането на рисковани маневри, въпреки допълнителната сигурност, която тези системи предлагат."
В свободен превод е нещо такова...
Помнете... БМВ не е бог, както и никоя друга кола. Не се оставяйте тя да решава съдбата ви...
---
Мисля, че колкото повече се раздухват нещата в медийното пространство толкова повече катастрофи ще станат. Медиите изкараха шофирането в България за много трудно и опасно нещо и всеки път щом някой кара с 200 и се утърве и вече се има за големия шофьор и е готов да го повтори.
Нещото което ме дразни най-много е начина, по който медиите комерсиализират пътната обстановка , а новините за поредната катастрофа се харчат като топъл хляб. Дразни ме това "Войната по пътищата" , абе к'ва война бе ?? Вчера пък гледах по нова интервю с близки на загиналите 3 момчета. Е това за какво го правят ??? Излишно раздухват положението !!
Нещото което ме дразни най-много е начина, по който медиите комерсиализират пътната обстановка , а новините за поредната катастрофа се харчат като топъл хляб. Дразни ме това "Войната по пътищата" , абе к'ва война бе ?? Вчера пък гледах по нова интервю с близки на загиналите 3 момчета. Е това за какво го правят ??? Излишно раздухват положението !!
Медиите не правят катастрофите - само отразяват събитията. Който се влияе от медиите и се чувства длъжен само заради това да нарушава правилника като кара с 200+, отнема предимство, не спазва маркировка и пр., е комплексар. По медиите не съм виждал, но по форумите е пълно с теми "къв съм герой, как карах с 250 км/ч." А че е по-трудно и опасно сега шофирането в сравнение с преди 5, 10, 15 години е факт. Движението е в пъти по-интензивно, автомобилите са с пъти по-мощни, а голяма част от шофьорите - обратно пропорционално по-неопитни и некадърни.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Сега на Тодор Александров едно скутерче се беше набило в една кола грозна гледка беше, дано поне водача на скутера е добре, бяха го откарали вече и незнам в какво състояние беше
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
а преди малко на излизане посока перник след караулката имаше една леееко размазана кола и беше мушната в храстите да не пречи ... а отделно по цела СФ имаше наи малко 10 леееко смачкани .... абе филма е пълен 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
само, защо никой и не спомена, че шофьора е бил полицай ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:само, защо никой и не спомена, че шофьора е бил полицай ....
Аз също предполагах, че е такъв. Адвокатската кантора на загиналите жени се е занимавала с доста крупни сделки и присъствието на ченгета, като служители там е почти сигурно.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ОФФФФФФФФФФ
ПИСНА МИ
САМО СЕ ИЗБИВАТ ПО ПЪТИЩАТА ХОРАТА
ТО ДА БЯХА ПЪТИЩА АМА И ТОВА НЕ СА
ТАКА ЧЕ ДАВАЙТЕ ДА СМЕНЯМЕ ДЪРЖАВАТА
НА МЕНЕ МИ ПИСНА ОТ ВСЯКАКВИ ИДИОТИ С МОЩНИ И НЕ ТОЛКОВА МОЩНИ КОЛИ ДА МИ КАРАТ БЪРЗО И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЪЗАРИ
КАКТО МИ ПИСНА ОТ ДУПКИ, ЛОКВИ КАТО МОРЕТА, ШОФИОРИ БЕЗ ОРИЕНТАЦИЯ, ПЕРИФЕРНО ЗРЕНИЕ И ЧУСТВО ЗА ПРЕЦЕНКА НА ПЪТНАТА СИТУАЦИЯ
АРЕ ША ГИ ЗАМОЛЯ
ПИСНА МИ
НА МЕНЕ МИ ПИСНА ОТ ВСЯКАКВИ ИДИОТИ С МОЩНИ И НЕ ТОЛКОВА МОЩНИ КОЛИ ДА МИ КАРАТ БЪРЗО И ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЪЗАРИ
КАКТО МИ ПИСНА ОТ ДУПКИ, ЛОКВИ КАТО МОРЕТА, ШОФИОРИ БЕЗ ОРИЕНТАЦИЯ, ПЕРИФЕРНО ЗРЕНИЕ И ЧУСТВО ЗА ПРЕЦЕНКА НА ПЪТНАТА СИТУАЦИЯ
АРЕ ША ГИ ЗАМОЛЯ

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ОФФФФФФФФФФ
ПИСНА МИ
АРЕ ША ГИ ЗАМОЛЯ
А ДА
И ЕДНО ДОПЪЛНЕНИЕ
ЧУЙТЕ КАКВО КАЗВА РЕПОРТЕРА НАКРАЯ НА РЕПОРТАЖА
ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ
ПИСНА МИ
АРЕ ША ГИ ЗАМОЛЯ
А ДА
И ЕДНО ДОПЪЛНЕНИЕ
ЧУЙТЕ КАКВО КАЗВА РЕПОРТЕРА НАКРАЯ НА РЕПОРТАЖА
ТОВА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:.....
Правилата на всички форуми са да не се пише с главни букви = крещиш и се караш. Добре, че модовете не са ти изтрили мнението.
Не е проблема в това, че автомобила е бил БМВ, а във водача и това се коментира.

И още забравената човечност. По-младата жена е била почти на моята възраст и направо ми беше гадно, като видях любителския видеорепортаж. Човек в разцвета на силите си загива нелепо заради някакъв авантюрист(меко казано)

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Фидел Кастро написа:_65536_kb_sec_ написа:.....
Правилата на всички форуми са да не се пише с главни букви = крещиш и се караш. Добре, че модовете не са ти изтрили мнението.
Не е проблема в това, че автомобила е бил БМВ, а във водача и това се коментира.![]()
И още забравената човечност. По-младата жена е била почти на моята възраст и направо ми беше гадно, като видях любителския видеорепортаж. Човек в разцвета на силите си загива нелепо заради някакъв авантюрист(меко казано)![]()
мдам само дето никой не споменава, че главната версия е да не е случайно засичането от микробуса ...
...
както и да е мисля, че тази тема е време да се заключи ...
само обръщаме хората в гроба ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:мдам само дето никой не споменава, че главната версия е да не е случайно засичането от микробуса ...
...
както и да е мисля, че тази тема е време да се заключи ...
само обръщаме хората в гроба ...
Шаро, дал съм линка на адвокатската кантора и тези играят доста на едро