Е92 М3 и Ауди РС4 размисли
Модератор: Общи модератори
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Ами да ти кажа честно проблемите бяха от съвсем различно естество и
нито веднъж не бяха свързани с гориво. Първо почнаха проблемите с
"великата" мултимедийна система, след това минахме с проблеми по
окачването и след това с чисто механични проблеми с интериора в
купето и т.н. абе все различни проблеми показващи "качество".
Малко се отклонихме от темата та предлагам да приключим.
нито веднъж не бяха свързани с гориво. Първо почнаха проблемите с
"великата" мултимедийна система, след това минахме с проблеми по
окачването и след това с чисто механични проблеми с интериора в
купето и т.н. абе все различни проблеми показващи "качество".
Малко се отклонихме от темата та предлагам да приключим.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
OPASNO LUD написа:...
поредполагам, че си прав... но барнат ли налягането и турбините, не мисля че тази кола ще става за нещо друго освен магистрални гонки... нещо като брабус концепцията на мерцедес ще се получи, която е доста далече от сектата на М Power

за качеството трябва да се види някоя суха германска статистика - там са царе на измерването на всичко в числа... в автобилд бяха сложили метрики даже на това колко комфортно вози една кола

кога излиза на пазара новото М3 в крайна сметка, че нямам търпение да спрем с размислите и да видим малко факти ?
update - http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=410

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
:)
пиши на кирилица...
amiiii moe mnenie e 4e audi sa dosta dobri avtomobili , no bmw mi haresva pove4e. otnosno povredite - vui4o mi kara a8 - 2004 godina 4.2 benzin i da vi kaja problemi dosta vapreki 4e e kupeno na 10 000 km i podarjano kakto trqva. v parvite dni kato go kupiha ( bqh po malak i ne pomnq to4no ) no mislq 4e se zapali bubina na 10 000 km . na skoro ne6to se preeba pak i zagrqvashe ta baq vreme beshe po servizi , a e na 70 000. no pak na moi priqtel koito ima 745 mislq 4e e 2003 ili 2004 godina , skoro mi kaza 4e e imal problem s cilindrite i 8mi cilindar bil sprql - ne razbiram i ne znam dali e istina prosto spodelqm. li4no ne mi haresva 4e na 7ma seriq bmw ne predlaga 4x4.
amiiii moe mnenie e 4e audi sa dosta dobri avtomobili , no bmw mi haresva pove4e. otnosno povredite - vui4o mi kara a8 - 2004 godina 4.2 benzin i da vi kaja problemi dosta vapreki 4e e kupeno na 10 000 km i podarjano kakto trqva. v parvite dni kato go kupiha ( bqh po malak i ne pomnq to4no ) no mislq 4e se zapali bubina na 10 000 km . na skoro ne6to se preeba pak i zagrqvashe ta baq vreme beshe po servizi , a e na 70 000. no pak na moi priqtel koito ima 745 mislq 4e e 2003 ili 2004 godina , skoro mi kaza 4e e imal problem s cilindrite i 8mi cilindar bil sprql - ne razbiram i ne znam dali e istina prosto spodelqm. li4no ne mi haresva 4e na 7ma seriq bmw ne predlaga 4x4.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ngc7052 написа:acho.rs написа:Ами в моите представи , грубо казано БМВ - по-динамично, Мерцедес- по-луксозно а Ауди по- .... абе ауди с какво са по-добри от БМВ и Ауди![]()
![]()
наистина труден въпрос.Имат едно РС4 и това им е голямата гордост (което като процент от всички аудита е 2-3 ) . Наистина,много дърпат ауди , последните 10 години но .... има да си дърпат . ...
Малко оксиморони намирам тук
...предполагам,4е думата оксиморон има не6то общо със англииското моруун . Не съм толкова образован , като господин професора и не знам какво означава представката окси - та по същество
ИМА ЛИ НЕЩО С КОЕТО НЕ СИ СЪГЛАСЕН ??? И още едно въпросче - защо АУДИ като са токлкова велики , продават със 35-40 процента по-малко коли от БМВ

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
муаххахахаххахахха

кой как взима завоя а?!?!?! а? а ??А???А??
къде отиваш ти... може бииии
http://www.youtube.com/watch?v=zbnjJAkxB40
ООООЛИИИИМММММПИИИААААДААА жълта лимонадААААА

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e92m3
Аудито е 4х4, щото няма как иначе В8 само на предите колела. Задното понася всякъкви коне

Колкото до е92м3 - видях го на панаира в Пловдив.
Много е брутално

acho.rs написа:ngc7052 написа:acho.rs написа:Ами в моите представи , грубо казано БМВ - по-динамично, Мерцедес- по-луксозно а Ауди по- .... абе ауди с какво са по-добри от БМВ и Ауди![]()
![]()
наистина труден въпрос.Имат едно РС4 и това им е голямата гордост (което като процент от всички аудита е 2-3 ) . Наистина,много дърпат ауди , последните 10 години но .... има да си дърпат . ...
Малко оксиморони намирам тук
...предполагам,4е думата оксиморон има не6то общо със англииското моруун . Не съм толкова образован , като господин професора и не знам какво означава представката окси - та по същество
ИМА ЛИ НЕЩО С КОЕТО НЕ СИ СЪГЛАСЕН ??? И още едно въпросче - защо АУДИ като са токлкова велики , продават със 35-40 процента по-малко коли от БМВ))))))))))

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
дано скоро да видим по-сериозен тест не само дрифтене по пистата и цитиране на техническите данни, които ги пише навсякъде 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
[steeN] написа:дано скоро да видим по-сериозен тест не само дрифтене по пистата и цитиране на техническите данни, които ги пише навсякъде
Тук данните са по-показателни мисля

http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 5874a284a1
Сайта е много добър, може би най-добрия, има всички времена на тестваните автомобили на писти като Nurburgring,Hockenheim,пистата на която тестван от Autozeitung и прочие...Между другото Е46ЦСЛ е по-бърз на Хокенхайм от новата м3-ка...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ngc7052 написа:......
BMW M3 (E92) is noticeably faster.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E92 M3 vs RS4
http://youtube.com/watch?v=JvhXsD830Ts& ... ed&search=
E46 M3 CSL vs E92 M3
http://youtube.com/watch?v=EmEhwjYR0Sc& ... ed&search=

http://youtube.com/watch?v=JvhXsD830Ts& ... ed&search=
E46 M3 CSL vs E92 M3
http://youtube.com/watch?v=EmEhwjYR0Sc& ... ed&search=

Последна промяна ngc7052 на 03 Окт 2007, 3:33, променена общо 1 път