ново автомобилно предаване по бТВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 22 Ное 2006, 20:45

Владо аз се старая да идвам винаги но последния път бях на работа и трябваше да се връщам.Извинявам се че си тръгнах първи но няма как.А иначе пускай датите ще идвам пак когато мога но ако е в Неделя ще е по добре защото повечето почиваме тогава и ще се събираме повече.
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 22 Ное 2006, 22:24

Няма начин малко по-малко ще става все по-добре важното е да не се предава човек понякога всичко ни се струва невероятно трудно и се питаме имали вмисал всичко това което правим и дали ще успеем, но най-важно е желанието и търпение да има :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 23 Ное 2006, 10:54

Когато мога идвам, последния път наистина за малко беше, но има даскало.. някои часове е по-дорбе да се посещават :)
Пък за предаването има развитие, последните няколко епизода ги гледах и много ми хареса коментар на Владо докато караше алфа спайдър ..беше нещо от рода на "дано тоя път са се сравили с редовния проблем електрониката" :mhihi: .. мисля тпва е идеята- да се показва истината за новите коли..
what a helluva ride

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 23 Ное 2006, 12:08

това е мекия вариант ;) истината е, че въпросния Spyder не му се отваряше гюрука и багажника, заради въпросните проблеми! Падна му пластмаса от огледалото и меко казано не стоеше на пътя въпреки Q4 системата ... НО докато това можем да го кажем в ефир трябва да мине още време.. това обаче е началото :D

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Ное 2006, 6:07

Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Ное 2006, 11:04

BMDrago написа:и тест пилот с любителска книжка.

Трябва да взема да изкарам за трамвай книжка, че май само това не съм карал, а и колегата да е спокоен, всички камионджии пък да стана дрифтъри, че да се вържат нещата! :mhihi:
Приятелю, хиляди пъти съм казвал - книжка, кола не кара! С думи прости - по улиците се движат убиици с 20 години стаж зад волана! Господ да те пази, ако се чувстваш спокоен по пътищата заобиколен от "професионални" шофьори.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Ное 2006, 19:14

BMDrago написа:Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.

Виж го как кара и тогава говори :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 24 Ное 2006, 19:44

За 3 дни изгледах поне 10 серии от предаването по нетерра, определено много ми харесва, а рубрката с Владо ми е направо любима! Малко ме дразни единия водещ, Аспарух, но все си мисля че с времето ще му мине тая сценична треска! :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Ное 2006, 21:39

BMWALPINA написа:
BMDrago написа:Абее...виждам,че яко сте се разгорещили на тема-предаването ама бая работи му куцат.Обаче евала за дикторския глас и графиката.Ама тия дето снимат да изпросят от неъде един пантограф,че да стане малко по-разчупено-и мноо слаби водещи:единя всяко изречение му заършва с "какво" и малолетен дето се прави на хитър пък и тест пилот с любителска книжка.

Виж го как кара и тогава говори :!:

Е как кара, зле разбира се, тоз човек задно не е виждал и кола напред немое да кара, все настрани му върви, сигурно има проблем с ориентацията :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 24 Ное 2006, 21:51

Имали ли от къде да се свалят епизоди от предаването?

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 24 Ное 2006, 23:29

Аз като не съм видял нещо или не съм наясно с това същото рядко давам определения и влизам в спор ;)

Нищо лично, но тоя човек дето хули Владо не трее да го хули.. няма право просто ;)
Това е от мен засега :)
what a helluva ride

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 24 Ное 2006, 23:56

:uups: благодаря!

Пуснах една тема в "Извън темата" за програмка за рипване на DVD-та да ги нарежа и да кача само тестовете и целите предавания.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Ное 2006, 11:08

Рипвал съм два епизода на Showroom, мисля да кача първо предаването с BMW 530Xi, Mercedes E350 4Matic и Honda Legend.
ОБАЧЕ :mhihi: някой да ми пусне едно ЛС как точно се качва торент в data.bg, защото с download-а съм много добър, но досега не съм качвал торент.

пс. С BitComet съм .. ако може да е като за малоумни обяснението - 1. 2. 3.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 26 Ное 2006, 13:45

Имаш ЛС ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Ное 2006, 15:04

Turturelo написа:Рипвал съм два епизода на Showroom, мисля да кача първо предаването с BMW 530Xi, Mercedes E350 4Matic и Honda Legend.
ОБАЧЕ :mhihi: някой да ми пусне едно ЛС как точно се качва торент в data.bg, защото с download-а съм много добър, но досега не съм качвал торент.

пс. С BitComet съм .. ако може да е като за малоумни обяснението - 1. 2. 3.

А не можеш ли да ги качиш на сървъра на бмвповер ? http://store.bmwpower-bg.net/ :uups:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум