ново автомобилно предаване по бТВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 20 Ное 2006, 0:01

krika написа:
Turturelo написа:Мисля, че можем да съберем 3Seris Coupe нали? Е21, Е30, Е36, Е46 и Е90? Какво ще кажете?
брат ако не поведе глутницата и майката на моделната серия или по известна като :bowdown: "Die noe klasse" :bowdown: демек на български раззишшли БМВ 2002 шти се разсърдя :D А за ///М предаване ако го направите в стил Тифф Нидел(няма срамно да се заимства от НАЙ-ДОБРИЯ) ще се осереме вкупом целия форум :fart: :mhihi:

намери читаво 2002 и него ще го наредим! А това дали предаването ще е в стил Тиф Нидел мисля, че е повече от ясно. Далеч съм от неговото дрифтване, но и аз има какво да покажа .. нищо, че никога съм нямал собствена кола BMW .. или пък задно :mhihi:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 20 Ное 2006, 0:12

Владо не се скатавай за дрифтовете има какво да покажеш а и покрай показването може да научим нещо ;)
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 20 Ное 2006, 14:59

поживем увидем ли се казваше :)
и мазератито видях (нема такъв звук :D :twisted: :shock: ) ии хк-то видях мъ аз 2 съм виждал едното с покрив другото без.. а те с некви v8ци ли са? а чий звук е по-хубав? на синичкото или животните?

Съфорумци утре кой щъ ходи със сигюрност?

п.п. забравих да изкажа подкрепата си за сите мки заедно :D
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 20 Ное 2006, 17:09

Stanislav написа:Съфорумци утре кой щЕ ходи със сигУрност?

Аз ще бъда там със сигурност,ако Вичо се покаже от някъде и да се разберем нещо с него..Ако ли не-ще му звъня!Мислех си и да се разберем,да се срещнем някъде предварително? ;)
Вичо :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Ное 2006, 20:30

тема у събори съм пуснал
немам с кво да дойда
ще идвам 100%
е**л съм го у училището
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Ное 2006, 23:52

Turturelo написа:намери читаво 2002 и него ще го наредим! А това дали предаването ще е в стил Тиф Нидел мисля, че е повече от ясно. Далеч съм от неговото дрифтване, но и аз има какво да покажа .. нищо, че никога съм нямал собствена кола BMW .. или пък задно :mhihi:

За кога ще е това, за да видся дали ще ви уредя 1600-2 69г в завидно състояние и още едно в още по-завидно състояние? Аз правя в момента едно такова, а имам и познат, който преди 4 години реставрира едно и си го кара.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 21 Ное 2006, 3:19

Владо , БРАВО :!:
Не чета български списания за коли от години , въпреки че в БГ имам кашони с вестник БЕДА и АвтоТруд . Просто когато човек има с какво да сравни чак тогава разбира къде е истината . МотоАвангард с извинение е най-насраното предаване което може да има в БГ ефир според мен , Живот на Скорост биваше до известна степен , но Шоурум определено е най-доброто до момента и то в пъти . Водещите от студиото предлагам да им набият шута и да намерят един свестен . Ти си човека , караш отлично по парви впечатления , (така и нямах честа да ме повозиш) , отлично се изразяваш и на авто тема се броят хората на пръсти които могат да ти опонират . Продължавай все така , ентусиастите в БГ има нужда от добро предаване . Дай им го !
Най-мразя да съм прав!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Ное 2006, 19:36

:yes:
беше забавно ;)
ето звездата на представлението според мен...
Изображение
(съжалявам за качеството, но толкова имах под ръка)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Ное 2006, 20:11

Аз нямах възможност денс да остана много и само минах да видя какво става все пак :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Ное 2006, 20:12

:winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 21 Ное 2006, 20:25

Да, днес беше много интересно и определено имаше какво да се види :!:
A този Wiesmann със своя S54B32 който сякаш току що беше излязъл от завода беше уникална гледка :shock:
P.S. Днес НСО имаха тренировка на пистата, лъзгаха едни Мергели там, ама смешното беше че се снимаше през това време и Ники Сотиров трябваше да си спира репликите, понеже отвън се чуваха изстрели :bang: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 21 Ное 2006, 21:49

А пък аз се чудех няма ли кой да им каже да спрат :mhihi:
what a helluva ride

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Ное 2006, 22:01

Аз пък бях много очарован от този Wiesmann
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330Cd
Мечтае да кара: F10 M5
Детайли за колата: Stock.

Мнение от dinko_sd » 21 Ное 2006, 22:53

Stanislav:
А пък аз се чудех няма ли кой да им каже да спрат muhihihihi

... и да си тръгват :mhihi: :mhihi:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Ное 2006, 19:42

bravo написа:Владо , БРАВО :!:
Не чета български списания за коли от години , въпреки че в БГ имам кашони с вестник БЕДА и АвтоТруд . Просто когато човек има с какво да сравни чак тогава разбира къде е истината . МотоАвангард с извинение е най-насраното предаване което може да има в БГ ефир според мен , Живот на Скорост биваше до известна степен , но Шоурум определено е най-доброто до момента и то в пъти . Водещите от студиото предлагам да им набият шута и да намерят един свестен . Ти си човека , караш отлично по парви впечатления , (така и нямах честа да ме повозиш) , отлично се изразяваш и на авто тема се броят хората на пръсти които могат да ти опонират . Продължавай все така , ентусиастите в БГ има нужда от добро предаване . Дай им го !

благодаря! :uups:
Истината (без да се лъжем) е, че сме далеч от това, което искаме да постигнем, но смятам, че ако изтече малко вода нещата ще се променят. Имам всички предавания на DVD и ги гледам редовно, за да търся кусури .. откровено казано сме направили доста крачки от първото до настоящото .. Смятам, че ще станем и по-добри.

Относно публиката - вие може да ни спасите. Пиша по различни форуми, каня хората да идват, защото присъстващите видяха за каква публика плащаме. Не видяхте обаче как бяха поканени да си тръгнат, защото сметнахме, че е по-добре без публика, отколкото с тия беззъбите старчоци. Ако от мен зависи ще ви правя кръгчета докато свършат гумите, но не става да взема Wiesmann-а и да го подкарам на врати .. Това, което успях да направя обаче беше да му чуето гласчето и по ухилените физиономии разбрах, че ви е харесал ;)
Не знам дали успяхте да видите един приличен дрифт с Mercedes CL или си бяхте тръгнали? Мерихме CL500 vs. E500 на Пепи Стойчев (плувеца) и след като ме би на правата го подкарах на врати ..

Ще продължавам да пускам датите и да ви каня, сега извънредно снимаме през седмицата. Не всеки път ще има автомобили като Wiesmann, но ако успеем да създадем една традиция публиката да е истински автомобилно настроена ще гледаме по-добър продукт!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум