BMW ... X6
Модератор: Общи модератори
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Алооу "Олимпиадата"
Сега сериозно. Ауди не са лоша марка все пак е немцка машина. Но трябва да ти обърна внимание, че почнаха да се налагат след като взеха разработената маркетингова и иновативна концепция от БМВ. Светлинен ефект първи наложиха от БМВ - "Ангелски очи" след това Ауди сложиха под фара една пластмасова осветена пръчка... откъде ли им хрумна това?
Гордеете се с Р8, нали? Аз повече краден дизайн от ферари не бях виждал в други коли. Отделно Опел дори имат повече история от ауди

Сега сериозно. Ауди не са лоша марка все пак е немцка машина. Но трябва да ти обърна внимание, че почнаха да се налагат след като взеха разработената маркетингова и иновативна концепция от БМВ. Светлинен ефект първи наложиха от БМВ - "Ангелски очи" след това Ауди сложиха под фара една пластмасова осветена пръчка... откъде ли им хрумна това?
Гордеете се с Р8, нали? Аз повече краден дизайн от ферари не бях виждал в други коли. Отделно Опел дори имат повече история от ауди

There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ole написа:Просто изразявам лично мнение, което не налагам на никой...спокойно, виждал съм х5, старо ново все си е по-дървено от заоблената Q7-ца, ма тва си е мое мнение, ти имаш друго мнение, което не е лошоти какво разбираш под "нещо смислено" ? нещо от сорта на "мн е яко бмв-то, красиво е, ауди-то е мн по-зле" тва л иза тебе е "нещо смислено" ...
кажи са за заобления интериор на Q7

дето го оплю все живо в дизайнерските среди по света

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Ааа не, просто отказвам да споря, ебаси хората, кво почнаха да се заяждат и да сипят куп глупости от въображенията си..абе ей! света не се върти около вас и вашите бмв-та, вземете го проуметйте тва...мислех ви за по-разбрани хора ама явно или нема такива, или е като да търсиш игра в купа сено
ауди немали история, тва си е чист бисер ей! 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911