Top Gear Bulgaria
Модератор: Общи модератори
BMW_F1Team написа:Вчера си купих 2-рия брой, е просто съм приятно изненадан.Личи си, че работят хора професионалисти, също така на 2-рия брой много ми хареса интерфейса - много идейно направен![]()
Кога ще излезне, 3-тия брой ?
еее чакаи де .. изданието е месечно

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Turturelo написа:BMW_F1Team написа:Вчера си купих 2-рия брой, е просто съм приятно изненадан.Личи си, че работят хора професионалисти, също така на 2-рия брой много ми хареса интерфейса - много идейно направен![]()
Кога ще излезне, 3-тия брой ?
еее чакаи де .. изданието е месечноработим над него, към края на месеца ще е факт.
Aаа, добре тогава

Преведените статии са супер ,щеше да е супер ако Кларксън пишеше повече...Бг статиите не се различават мнго от тези ,който могат да бъдат прочетени във всички други списания...особено тестовете на колите...И понякога в стремежа да се улови пиперливото чувство за хумор и ироничния поглед на Джереми се стига до недобре звучащи фрази"В днешно време повечето задници на колите са грозни ,но тази е ок(за новото Мондео) как звучи?
...Но минеш ли средата на списанието идва pleasure-a 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Kaто се има в предвид обема на списанието и половината само да беше добре (а на мен всичко си ми харесва) пак щеше да си заслужава. Все пак 200 страници = 4 лева 

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Хахаха
Абсолютно точно за колата, но аз питах следното : какво прави кола на Top Gear във Видин?
Очаквах някой от тяхната редакция да се обади, но явно все още се заети. Става дума за това, че в момента се провежда рали "Вида" 2007 - кмета на град след дълга пауза се сети да възобнови ралито. Имам снимков материал, но очаквам да се включат колегите. Сигурен съм, че в 3-тия брой ще има статия
едит: Хахаха имал подозрения, за Е39-ката - мислиш че не сме се досетили
Много се зарадвах, видях всякакви медии да отразяват събитието, но колата с надписа Top Gear ми оправи настроението. И Е39-ката, съмнително паркирана до нея също се вписваше в подозренията ми до това, кой аджеба е дошъл на гости. Жалко, че не се познаваме, иначе с удоволствие щях да обменя 2 думи 

едит: Хахаха имал подозрения, за Е39-ката - мислиш че не сме се досетили

Последна промяна amd на 21 Юли 2007, 23:04, променена общо 1 път
BMW only!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
кво става кога ще излезе?че всеки ден се самобичувам като ходя в тая жега до будката с вестниците 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
а новия брой 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."