Audi или BMW - Кой е по-спортен? - AutoBild
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Alehandro написа: ... БМВ /с някакъв сериозен двигател/ е идеална кола - за писта, но в живота ми се струва малко непрактична ...
Подобна глупост не съм чувал отдавна. Риспякт

За тебе повечето двигатели на БМВ са несериозни, така ли. Е подобни глупости трудно може да чуеш

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- C S L
- кандидат ентусиаст
-
Alehandro написа:Спрях да пиша по темата

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Alehandro написа:Спрях да пиша по темата пич, стана 13 страници а е за сравнение в Аутобилд ...
Нищо лично против теб. Нито те познавам нито те знам какъв си. Ама да кажеш че БМВ е непрактично, несериозно, неуправляемо, не става за каране, опасно и т.н. и то във форум на БМВ ентусиасти говори само едно за теб - нямаш си работа и си се изтърсил тука просто да се заяждаш като говориш абсолютни глупости. Типичния профил на човек комплексар, който е срамежлив, стеснителен, незадоволен и пренебрегван

P.S. Казах ти вече, заради твоите глупости, ще карам с летните с риск да закъсам на някое нагорнище, да видим какво му е страшното на БМВ

Последна промяна zAcK на 14 Дек 2006, 13:05, променена общо 1 път

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Alehandro написа:С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...
А аз със най добри чувства те каня да направим тест драйв за проходимост на Атомобилите които ти караш със предно предаване съгласен?
Действието ще се развие на витоша,по драгалевци и по бояна

Теста ще се състои със моята кола БМВ 324тд със гадно задно и много гадни задни гуми ДОТ 99

Веднага щом пдне по дебел сняг,да кажем 20 см.
Ако има място на което ти минеш с предното ,а аз не успея ще почерпя

Съгласен?
Да видиш кон боб яде ли

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vld написа:Alehandro написа:С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...
А аз със най добри чувства те каня да направим тест драйв за проходимост на Атомобилите които ти караш със предно предаване съгласен?
Действието ще се развие на витоша,по драгалевци и по бояна![]()
Теста ще се състои със моята кола БМВ 324тд със гадно задно и много гадни задни гуми ДОТ 99![]()
Ако има място на което ти минеш с предното ,а аз не успея ще почерпя![]()
Съгласен?
Да видиш кон боб яде ли
тия сравнения вече ги отправяхме няколко пъти към авдитата и предно компания никой не дойде,та ние реших че сами ша прайм теста ,заваля сняг ние тръгнахме ,спирахме ,пак тръгвахме ...брей никъде не закъсахме......ебати ние сме факири....накрая свърши пътя и се навряхме в снега,ама деба и от там излязохме.....
пс:още една случка с с бащата да кажа....беше още с Черокито и беше валяло сняг а той пред 1 месец си беше купил халогени...минавал снегорина и направил купчини,и той пак ми се хвали скиии са как се паркира ти с БМВ-то не можеш така....бам в преспата....слиза ухилен и горд....аз гледам как е влязъл в преспата и виждам двата халогена счупени.....цял ден съм го подигравал какво може 4х4-то

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vld
- Старши ентусиаст
-
///M Power написа:vld написа:Alehandro написа:С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...
Действието ще се развие на витоша,по драгалевци и по бояна![]()
Теста ще се състои със моята кола БМВ 324тд със гадно задно и много гадни задни гуми ДОТ 99![]()
Ако има място на което ти минеш с предното ,а аз не успея ще почерпя![]()
Съгласен?
Да видиш кон боб яде ли
тия сравнения вече ги отправяхме няколко пъти към авдитата и предно компания никой не дойде,та ние реших че сами ша прайм теста ,заваля сняг ние тръгнахме ,спирахме ,пак тръгвахме ...брей никъде не закъсахме......ебати ние сме факири....накрая свърши пътя и се навряхме в снега,ама деба и от там излязохме.....
пс:още една случка с с бащата да кажа....беше още с Черокито и беше валяло сняг а той пред 1 месец си беше купил халогени...минавал снегорина и направил купчини,и той пак ми се хвали скиии са как се паркира ти с БМВ-то не можеш така....бам в преспата....слиза ухилен и горд....аз гледам как е влязъл в преспата и виждам двата халогена счупени.....цял ден съм го подигравал какво може 4х4-то![]()
![]()
Момчето ми писа на лично ,каза няма проблеми.
Та така щом падне приличен сняг,ще пусна тема в събори мероприятия и ще се организира тест драйв

П.С.Той май е ситроенаджия ,а не ауди фен

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Да не забравиш да кажеш. Може и ние да минем да закъсаме по няколко пъти в снега със супернеоправляемите си БМВ-та 

- vld
- Старши ентусиаст
-
zAcK написа:Да не забравиш да кажеш. Може и ние да минем да закъсаме по няколко пъти в снега със супернеоправляемите си БМВ-та
Естествено,че няма колкото по-голямо е доказателството толкова по добре

Ще викна и един френд с Б4 1.9 ТДИ ,дето все се опитва да ми обясни разбиииш ли колко яко е алдито

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Всъщност спора за кое е по-доброто от двете стана безсмислен след като се появи въпросният брой на аутобилд и се видя кой е номер 1

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
GaD написа:Стига сте се карали, които го кефи ауди да кара ауди, който бмв да кара бмв...
резултата от аутобилд е 6:3 в полза на БМВ![]()
А бе нека карат. Ако искат и лагерни колички да карат, ама де не идват тука и да пишат глупости като обезумели. Аз да не ходя по техните форуми да пиша щуротии и да обиждам

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
честно да си кажа мнение и двете коли са си със спортни качества само дето се появяват на различни места.луд АУДИ И БМВ фен съм и за мен по спортни,луксозни,с усещане към пътя(3 в 1) НЯМА 

ТДС - Турбо Див Селянин