Audi или BMW - Кой е по-спортен? - AutoBild

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 14 Дек 2006, 12:39

Тва за нивата е точно така :mhihi: ама не са съвсем и писта пътищата ... доста "рали" има, особено в БГ ... както и да е, стига сме се :duel: че ме намразихте много ... мир вам ...
Lope De Vega

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Дек 2006, 12:40

Alehandro написа: ... БМВ /с някакъв сериозен двигател/ е идеална кола - за писта, но в живота ми се струва малко непрактична ...
:dunno:

Подобна глупост не съм чувал отдавна. Риспякт :mhihi:
За тебе повечето двигатели на БМВ са несериозни, така ли. Е подобни глупости трудно може да чуеш :confused: Айде вземи вече да млъкнеш, че се излагаш :evil: И това че била непрактична :evil: Няма такава глупост. Или си много тъп или доста добре се преструваш :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 14 Дек 2006, 12:43

Спрях да пиша по темата пич, стана 13 страници а е за сравнение в Аутобилд ...
Lope De Vega

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 14 Дек 2006, 12:48

Alehandro написа:Спрях да пиша по темата

:clap: ОТЛИЧНИК!
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Дек 2006, 12:57

Alehandro написа:Спрях да пиша по темата пич, стана 13 страници а е за сравнение в Аутобилд ...

Нищо лично против теб. Нито те познавам нито те знам какъв си. Ама да кажеш че БМВ е непрактично, несериозно, неуправляемо, не става за каране, опасно и т.н. и то във форум на БМВ ентусиасти говори само едно за теб - нямаш си работа и си се изтърсил тука просто да се заяждаш като говориш абсолютни глупости. Типичния профил на човек комплексар, който е срамежлив, стеснителен, незадоволен и пренебрегван :idea: Може би мацките не ти обръщат внимание, щото си смотан (освен ако нямаш кинти), може би те е яд, че си мъж, а не може да караш автомобил достатъчно добре, може би ти се иска да направиш нещо диво ама не можеш, щото си яко смотан, може би в училище никой не ти е обръщал внимание и си останал незабелязан и сега търсиш внимание като говориш глупости. Не знам какъв ти е скапания проблем ама успя да ядосаш доста хора с безсмислиците си. Сега може да го разказваш на внуците си като най-екстремната история в живота ти...

P.S. Казах ти вече, заради твоите глупости, ще карам с летните с риск да закъсам на някое нагорнище, да видим какво му е страшното на БМВ :mhihi:
Последна промяна zAcK на 14 Дек 2006, 13:05, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 14 Дек 2006, 13:05

С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...
Lope De Vega

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Дек 2006, 14:25

Alehandro написа:С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...

А аз със най добри чувства те каня да направим тест драйв за проходимост на Атомобилите които ти караш със предно предаване съгласен?
Действието ще се развие на витоша,по драгалевци и по бояна :idea:
Теста ще се състои със моята кола БМВ 324тд със гадно задно и много гадни задни гуми ДОТ 99 :mhihi:
Веднага щом пдне по дебел сняг,да кажем 20 см.
Ако има място на което ти минеш с предното ,а аз не успея ще почерпя :idea:

Съгласен?

Да видиш кон боб яде ли :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 14 Дек 2006, 14:57

vld написа:
Alehandro написа:С най-добри чувства - разсмя ме, недей да караш с летни гуми - гадно е ако ще да си 8х8 ... приятен ден ...

А аз със най добри чувства те каня да направим тест драйв за проходимост на Атомобилите които ти караш със предно предаване съгласен?
Теста ще се състои със моята кола БМВ 324тд със гадно задно и много гадни задни гуми ДОТ 99 :mhihi:

Съгласен?

тия сравнения вече ги отправяхме няколко пъти към авдитата и предно компания никой не дойде,та ние реших че сами ша прайм теста ,заваля сняг ние тръгнахме ,спирахме ,пак тръгвахме ...брей никъде не закъсахме......ебати ние сме факири....накрая свърши пътя и се навряхме в снега,ама деба и от там излязохме.....

пс:още една случка с с бащата да кажа....беше още с Черокито и беше валяло сняг а той пред 1 месец си беше купил халогени...минавал снегорина и направил купчини,и той пак ми се хвали скиии са как се паркира ти с БМВ-то не можеш така....бам в преспата....слиза ухилен и горд....аз гледам как е влязъл в преспата и виждам двата халогена счупени.....цял ден съм го подигравал какво може 4х4-то :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 14 Дек 2006, 15:07

///M Power написа:
vld написа:

Съгласен?

тия сравнения вече ги отправяхме няколко пъти към авдитата и предно компания никой не дойде,та ние реших че сами ша прайм теста ,заваля сняг ние тръгнахме ,спирахме ,пак тръгвахме ...брей никъде не закъсахме......ебати ние сме факири....накрая свърши пътя и се навряхме в снега,ама деба и от там излязохме.....

пс:още една случка с с бащата да кажа....беше още с Черокито и беше валяло сняг а той пред 1 месец си беше купил халогени...минавал снегорина и направил купчини,и той пак ми се хвали скиии са как се паркира ти с БМВ-то не можеш така....бам в преспата....слиза ухилен и горд....аз гледам как е влязъл в преспата и виждам двата халогена счупени.....цял ден съм го подигравал какво може 4х4-то :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Момчето ми писа на лично ,каза няма проблеми.
Та така щом падне приличен сняг,ще пусна тема в събори мероприятия и ще се организира тест драйв ;)

П.С.Той май е ситроенаджия ,а не ауди фен :mhihi:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 14 Дек 2006, 15:09

Да не забравиш да кажеш. Може и ние да минем да закъсаме по няколко пъти в снега със супернеоправляемите си БМВ-та :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 14 Дек 2006, 15:23

zAcK написа:Да не забравиш да кажеш. Може и ние да минем да закъсаме по няколко пъти в снега със супернеоправляемите си БМВ-та :mhihi:

Естествено,че няма колкото по-голямо е доказателството толкова по добре :mhihi:
Ще викна и един френд с Б4 1.9 ТДИ ,дето все се опитва да ми обясни разбиииш ли колко яко е алдито :mhihi:
Изображение

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 14 Дек 2006, 19:42

Всъщност спора за кое е по-доброто от двете стана безсмислен след като се появи въпросният брой на аутобилд и се видя кой е номер 1 8) :lalala:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 14 Дек 2006, 21:53

Стига сте се карали, които го кефи ауди да кара ауди, който бмв да кара бмв...

резултата от аутобилд е 6:3 в полза на БМВ ;-) :P

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 14 Дек 2006, 22:06

GaD написа:Стига сте се карали, които го кефи ауди да кара ауди, който бмв да кара бмв...

резултата от аутобилд е 6:3 в полза на БМВ ;-) :P

А бе нека карат. Ако искат и лагерни колички да карат, ама де не идват тука и да пишат глупости като обезумели. Аз да не ходя по техните форуми да пиша щуротии и да обиждам :idea: :idea: :idea: Никога не съм писал в други форуми, като изключим този на Мерцедес, в който само чета, а съм регистриран от година и половина. Ама то малоумници дал господ колкото си искаш и мине не мине време и се появява някой кретен дето да ни дразни за да избива комплекси. Ама нали знаеш, то така е като завиждаш, че нямаш нещо и започваш да го плюеш :idea: :idea: :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 15 Дек 2006, 2:10

честно да си кажа мнение и двете коли са си със спортни качества само дето се появяват на различни места.луд АУДИ И БМВ фен съм и за мен по спортни,луксозни,с усещане към пътя(3 в 1) НЯМА ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум