ново автомобилно предаване по бТВ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 21 Окт 2006, 21:33

ако има възможност - няма проблем!

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 21 Окт 2006, 22:39

Благодаря предварително.Там съм
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 22 Окт 2006, 4:18

по отношение на тия наще журналисти обективноста от части куца доста ето един обективен случай със фирмата Пежо и неината политика относно клиентите.Значи майка ми кара Пежо експерт за да влезе в сервиза да и оправят един калник понеже един се завъртя на магистралата и я блъсна тя се записва във списък и чака 7-8 месеца колата да и доиде ред да влезе в сервиза на сичкото отгоре там ще седи минимум месец...Имам колега в университета същите проблеми...

Още по бруталния случай семейна приятелка има Пежо 206 новото и Партнер плаща и двете на лизинг вече 2 години от 2 различни фирми които са неини.Сега ще стигнем и до журналистите.Та дъщеря и отива на дискотека с 206цата а гаджето и кара зад нея с партнера.С около 80км/ч. колата се подхлъзва по пътя към студ. град и се удря в дърво Аирбеците въобще не се и отварят добре че момичето имало колан.Полицията идва веднага без да ги е викал никои и започват да се заяждат с нея както и да е момичето е малко пило но не фатално.Единия я нарича к**ва и казва да духа и я пита дали не знае как да духа от там тя изпуска нервите и вместо да ги подкупи си остава с акта.Съответно застрахователя не признава застраховката на колата.Дотук добре.Колата не е тежко ударена щетите са фар преден капак и ляв калник.Взимат и колата пежо и не и дават личните вещи да си прибере.Тя идва няколко пъти и не я допускат.Колата си седи така 3 месеца дори не я поглеждат и в един момент и казват че ако си я иска обратно читава трябва да даде 10 000лв за ремонт.Тя отказва отива с майка си която е собственичката а адвокатката на пежо ги гони и заплашва с полиция и не дава личните им вещи.В крайна сметка те викат полиция и си взимат личните вещи е не всичко но някои неща от колата тъй като там има и документи важни.Съшия месец другото пежо влиза в сервиз по разписанието :mhihi: му е дошло реда.След 4 месеца чакане без колата да е пипната жената отива да си я взема и и казват че неможе и че ако си я иска трябва да плати 10 000 за другото пежо.Жената говори с журналисти от труд и 24 часа никои не иска да публикува нищо срещу фирмата Пежо тъй като те имали най силната рекламна кампания в страната съответно плащали на повечето вестници и телевизии.Случаят така и не излиза на яве.Жената спира да плаща лизинговите вноски по колите след като вече е вътре с над 50 000 и без никаква кола.В момента се води дело за самоуправство срещу Пежо.Между другото жената си прави труда да преведе всичките договори и да ги прати в Франция на главната фирма което и струва 420 кинта от там не се получава отговор.И така какъв е извода никога не си купувайте Пежо на лизинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Между другото разбрах че ще ги съдят и в Брюксел за аирбезите тъй като колата е нова в гаранция...
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Окт 2006, 4:29

тази марка слабо ни интересува тук :D и все пак информацията беше интересна...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 22 Окт 2006, 5:01

Така е знам но понеже коментираме журналистите :uups:
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 23 Окт 2006, 10:13

както и да е момичето е малко пило но не фатално

Нямам жалост за такива.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Окт 2006, 11:12

Modulo написа:
както и да е момичето е малко пило но не фатално

Нямам жалост за такива.

И аз мислех да напиша нещо специално за случая, че тази е употребила алкохол и шофира, но ще си замълча, защото имам такива приятели.

п.с. Имам чувството, че никога няма да се научим, че карането и алкохола са несъвместими :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е36 фен
Аватар

Мнение от Niki Lauda » 26 Окт 2006, 22:48

Владо искам специално да ти благодаря за днешния ден и за возенето на Х3-ката.Беше незабравимо и само как върви с тоа дизел не е истина просто. :roll:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Окт 2006, 23:50

Малко късничко се включвам в темата и бих искал да видя поне снимков материал от предаванията... :D
Ако има някъде и цялото предаване :arrow: най-добре :D
П.С.Успех на предаването и все настрани( :mhihi: ) и нагоре да вървите ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 27 Окт 2006, 1:19

За тези които искаха да гледат предаването, а не са могли: Може да го гледате онлайн на запис на http://www.neterra.tv Нуждаете се от регистрация и достатъчно бърза интернет връзка ;)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Окт 2006, 21:03

аз ги имам на DVD .. като ми остане време ще ги рипна и ще ги пусна като торенти ..

Много скромно участие тази седмица на нашите снимки - само двама верни ентусиасти :wave: Мисля, че останаха доволни :mhihi:

Е36 фен
Аватар

Мнение от Niki Lauda » 28 Окт 2006, 21:44

Лично аз останах повече от доволен.Много ти благодаря за всичко надявам се другия път пак да кажеш и да дойда отново. :mhihi:
Niki Lauda

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 28 Окт 2006, 22:59

ще пусна датите отново ..
преди няколко часа се върнах от снимки - Saab 9-5 Combi Aero (2.3 Turbo 260hp) vs. самолет -> София - Шипка :D

пс. така и не разбрах X3 истинско BMW ли е? :mhihi:

Е36 фен
Аватар

Мнение от Niki Lauda » 28 Окт 2006, 23:22

Повече от истинско е :mhihi: :mhihi: :mhihi: Това е като лисицата и гроздето.После цял ден ходих с ей такава усмивка :lol:
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 28 Окт 2006, 23:32

Има нещо верно в тия думи :D :mhihi:
п.п. другия път пак попътен вятър и съм там :D
what a helluva ride

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум