Претендентите за АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА за 2009г.
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
да ...това е факт и се вижда от вашия вотgo4et0o написа:Acceleration написа:vesko06 написа:+1 за Х6
VW няма![]()
То ако по това гласуване става всичко БМВ фанс сме най-много

Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
MaXimal написа:Svetlix написа:Не може да се гласува за Митсубиши Лансър ;( Ако искате ме пребийте с камъни ама ... тва за мен е колата на годината
Ама сещаш ли се, че за тоя лансър дето гласуваш е най-обикновен лансър, а не ЕВО
Е сега подробности

Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
+1 и от мене.jArGoN_LaDy написа:vesko06 написа:+1 за Х6
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
1 глас и то мен за Х6-цата, само не ми е ясно к'ва е тая класация за някоя медия ли е или просто така да си цъкаме 

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
просто си цъкаме , сверяваме си часовниците с капацитетите....пък след време ще видим кои са позналиBMW-X5 написа:1 глас и то мен за Х6-цата, само не ми е ясно к'ва е тая класация за някоя медия ли е или просто така да си цъкаме

Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Относно гласуването и аз дадох глас за Х6 обаче тука става въпрос за класацията за кола на годината в някакъв блог-спот и някакво малко известно сайтче. Класациите за коли на годината ги има на много места освен това.
Много ми е смешно някоя фирма като каже примерно че нейната кола била кола на годината. Често срещано в българия при Ситроен и Пежо например. И тогава идва въпроса ама кой реши че това е коалта на годината? Някое списание за коли писано от дебило-олигофрени ли?
Всяко пишман списание и предаване за коли си прави някаква класация за коли на годината по тая логика ние трябва да тичаме да гласуваме навсякъде. Аз лично гледам класацията на yahoo.com където обаче БМВ са в топ 3 и най-вече си разменят 1вите места с Мерцедес всяка година за последните 5. Друг е въпроса че БМВ е признат като производител номер едно на автомобили за Щатите. И така ако си признат там за производител номер 1 ! при толкова от техните собствени марки дали ще ти пука какво мислят група селяни от някое псевдо списание за коли в България или предаване.
Аз съм против да се гласува из разни такива анкети. Ако ще набираме гласове измислете някоя глобална класация поне.
Много ми е смешно някоя фирма като каже примерно че нейната кола била кола на годината. Често срещано в българия при Ситроен и Пежо например. И тогава идва въпроса ама кой реши че това е коалта на годината? Някое списание за коли писано от дебило-олигофрени ли?
Всяко пишман списание и предаване за коли си прави някаква класация за коли на годината по тая логика ние трябва да тичаме да гласуваме навсякъде. Аз лично гледам класацията на yahoo.com където обаче БМВ са в топ 3 и най-вече си разменят 1вите места с Мерцедес всяка година за последните 5. Друг е въпроса че БМВ е признат като производител номер едно на автомобили за Щатите. И така ако си признат там за производител номер 1 ! при толкова от техните собствени марки дали ще ти пука какво мислят група селяни от някое псевдо списание за коли в България или предаване.
Аз съм против да се гласува из разни такива анкети. Ако ще набираме гласове измислете някоя глобална класация поне.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- milan_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Transportera
- старши ентусиаст