Автосалон 2004
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Ако дойдем с баща ми ( 80% съм сигурен че ще дойдем) ще направиме тест драйф на една 407,за жалост не е БМВ ама кво да се прави... 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Цена на входните билети за Автомобилен салон София 2004
Възрастни - 6 лв.
Ученици до 16 години и пенсионери - 3 лв.
Деца до 7 години - безплатно
Възрастни - 6 лв.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
BMW///M-ma6inata написа:Цена на входните билети за Автомобилен салон София 2004
Възрастни - 6 лв.
А за студенти няма ли да има намаление...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive

Моля ви за снимки !!!!!

И какви представители на БМВ ще има ?Х5 4.8ис едно друго

Абе, незнам какво ви е мнението, но нашия автосалон си е една пълна боза.....Всяка година ни обеждават как бил идентичен с европейските, ама той просто няма нищо общо...Излагат някакви коли коли, които не правят впечатление на никого, просто защото улиците са пълни с такива. Да не говориме, че ако изложат някой по-рядък модел, то той е с възможно най-ниското оборудване. Естествено има и изключения, но те са максимум 2 или 3 коли....
А си спомням в началото на 90-те, когато се караха само руски таралясници на един от първите автосалони имаше Ферари, Ягуар, някакви страхотни американски резачки-абе въобще заслужаваше си да се види предвид липсата на какъвто и да било опит до момента...Но тогава колите се докарваха от Гърция и го нямаше този битпазарски елемент...
Така че, колкото и да ни обеждават организаторите, нямаме нищо общо с Европа, колкото и богати хора да има в България...
А си спомням в началото на 90-те, когато се караха само руски таралясници на един от първите автосалони имаше Ферари, Ягуар, някакви страхотни американски резачки-абе въобще заслужаваше си да се види предвид липсата на какъвто и да било опит до момента...Но тогава колите се докарваха от Гърция и го нямаше този битпазарски елемент...
Така че, колкото и да ни обеждават организаторите, нямаме нищо общо с Европа, колкото и богати хора да има в България...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз мисля че тази годиан салонът по до-добър от преди, но все пак няма нищо общо с Женева и Франкфурт! Който ще ходи да види ква мацка има на щанда на Toyota и да си вземе бинокъл за да гледа 6-ицата кабрио от 5 метра щото е оградена на един скърцащ подиум и тия от Камор, включително и Туртурело, се държат много грубо с неплатежоспособните клиенти. Разбирам че са супер натоварени тва го видях, ама да се огледат малко в автосалона, единствените други с такова отношение са Saab и Audi. А които иска да се качи в Мерцедес, трябва само да си поиска, аз лично изпробвах всичките им изложени модели без тежкотоварните и джипа!
И накрая за Туртурело: Незнам какво става, но ти наистина се държеше страшно грубо с хората които не носят костюми! Похвалих те за предеставянето на БМВ 1 и то заслужено, а ти ме помоли ако си промениш отношението към феновете да ти кажа. Ами казвам ти, моля те не се дръж толкова грубо и ние сме хора, но не можем да бъдем толкова близо колкото теб до новите БМВ-та, въпреки че ни се иска, затова не ни оскърбявай когато имаме такава възможност с подобно държание, което мисля не е било умишлено! Съжелявам че не дойдох с тениска на клуба, тогава може би щеше да е различно, но това означава ли че всеки трябва да ходи с тях задължително на изложенията за да бъде считан за човек обичащ БМВ, а не за куче което гледа колите и си мечтае, че някой ден чудото ще стане!
И накрая за Туртурело: Незнам какво става, но ти наистина се държеше страшно грубо с хората които не носят костюми! Похвалих те за предеставянето на БМВ 1 и то заслужено, а ти ме помоли ако си промениш отношението към феновете да ти кажа. Ами казвам ти, моля те не се дръж толкова грубо и ние сме хора, но не можем да бъдем толкова близо колкото теб до новите БМВ-та, въпреки че ни се иска, затова не ни оскърбявай когато имаме такава възможност с подобно държание, което мисля не е било умишлено! Съжелявам че не дойдох с тениска на клуба, тогава може би щеше да е различно, но това означава ли че всеки трябва да ходи с тях задължително на изложенията за да бъде считан за човек обичащ БМВ, а не за куче което гледа колите и си мечтае, че някой ден чудото ще стане!
BMW8 написа:И накрая за Туртурело: Незнам какво става, но ти наистина се държеше страшно грубо с хората които не носят костюми! Похвалих те за предеставянето на БМВ 1 и то заслужено, а ти ме помоли ако си промениш отношението към феновете да ти кажа. Ами казвам ти, моля те не се дръж толкова грубо и ние сме хора, но не можем да бъдем толкова близо колкото теб до новите БМВ-та, въпреки че ни се иска, затова не ни оскърбявай когато имаме такава възможност с подобно държание, което мисля не е било умишлено! Съжелявам че не дойдох с тениска на клуба, тогава може би щеше да е различно, но това означава ли че всеки трябва да ходи с тях задължително на изложенията за да бъде считан за човек обичащ БМВ, а не за куче което гледа колите и си мечтае, че някой ден чудото ще стане!
Възможно е ... признавам си доста от хората бяха "отрязани" по простата причина, че ми пушеше главата от всякакви хора дошли да сложат мазен пръст на стъклото на някоя от колите! В петък в 9 сутринта сам (за разлика от другите фирми, които имаха по 10 човека на щанд) започнах да лъскам нашите 4 автомобила, след като ризката ми стана мокра и изсъхна около 7 пъти, приключих успешно в 14ч. ... очакваха ме няколко тона рекламни материали, които пренесох сам ... Вече ненавиждах автосалона! Секунди след като лъснах 6цата се появи един господин, който най-нахално прескочи огражденията около колата и си лепна мазните ръце на прозореца да наднича вътре, въпреки, че колата беше открита .... Кажете ми що за безочливо, нагло отношение е това! Сега започнах да разбирам колко прави са колегите от Дару Кар, които ме посъветваха да си заключим колите и да махнем всичко, което може да се открадне отвътре! Бил съм и от двете страни - като посетител и като изложител (от тази година) и сега почвам да правя разликата м/у хората ... Има една група, която е дошла да пипа, да събира каталози и да мърмори отколо колите ... Повярвайте ми доста неприятна група! Има хора, които идват да пипнат колата ... каква е разликата като я пипнеш тази купчина ламарина да му се невиди? Хората, които сядат вътре правят следното - ВИНАГИ - сядат, хващат кормилото с лявата ръка, с дясната хващат лоста за скорости, мъчат се да го мръднат, веднага след това хващат таблото почти по средата над духалките на парното, стискат го и после пипат кожата на дясната седалка! ВИНАГИ това правят? Защо?
Другата интересна група е хората с пълни кисии ... събрали каквото могат да отмъкнат от изложението ... одължават им се ръцете на завалииките ама мъкнат!
Българите явно не сме дорасли за изложения ... представете си кола за 160 000лв с бежова кожа като я пипнат 40 неумити ръце на какво заприличва, нали след това тази кола трябва да я продадем? Кожата за едната седалка струва 2000лв ...
Конкретно за упрека към мен, възможно е да съм се държал грубо, но мога да ти кажа, че съм обяснил на всеки един човек каквото го е интересувало. Несъм пускал в колите, защото като я отключа и моментално се мятат по 10 човека от всички страни, но когато е нямало хора съм пускал хора да сядат! Грешката ти може би е, че не си дошъл директно при мен да ми кажеш - аз съм BMW8 от форума! Lion беше първия, който дойде и се запознахте ... Вчера идваха Явор, DrivingGod, Ma6inite, driver-ите ... Е? Нещо да се оплачете?
Вчера минаха 10 000 човека през изложението ... Работният ми ден започва в 8ч и свършва в 22ч. В 9.30 отивам на изложението първи, за да пусна щанда, после съм в офиса, в 15 отивам пак там и си тръгвам последен в 20.30ч ... Почивен ден нямам ... Така, че немога да съм усмихнат на всеки посетител .. съжалявам!
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5