Първа снимка на BMW 7-ма серия
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
На мен пък ми изглежда доста вероятна
да не ви плаша де. Те кога пък 7ците са били красиви с изключение на траспортьорката
Тя идеята на 7ма серия не е да бъде красива, тия коли се купуват предимно от фирми на висшите си служители и ги возят фирмените им шофьори.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ееее ма и Е32-ките са много красиви ,просто сега стана нещо с тази последната седмица ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
За мен и е23, и е32 са невероятни коли...наистина само последната на никой не му харесва
А това от снимката е ясно, че бял свят няма да види 

Ебати нещастието...тва дано не е истина...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Re: Първа снимка на BMW 7-ма серия
BMWgirl_Z8 написа:http://www.autoblog.bg/gallery/index.php?album_id=818
На сайта „BimmerFile” беше публикувана първата снимка на новата 7-ца, на която автомобилът не е маскиран.
Най-вероятно изображението е направено с фотошоп, но чертите на автомобила съвпадат абсолютно точно с шпионските снимки, които сме виждали.
Новото поколение на BMW 7-ма серия ще направи дебют на автосалона в Париж тази есен.
Мноу грозни фарове са му турили на т'ва.

- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
пффф

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
фаровете ми приличат на кравешки очи 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
Лелеле как не ви е срам значи, все едно не съм в БМВ форума, а в VW.
А и 7-цата се вижда само от един ъгъл така какво сте се заплюли, само аз ли ще и спасявам кожата
А и фара които е по скрит ми се вижда че доста агресивно гледа. Абе добра си е лимузинката.
А и 7-цата се вижда само от един ъгъл така какво сте се заплюли, само аз ли ще и спасявам кожата

320i_coupe написа:Лелеле как не ви е срам значи, все едно не съм в БМВ форума, а в VW.
А и 7-цата се вижда само от един ъгъл така какво сте се заплюли, само аз ли ще и спасявам кожатаА и фара които е по скрит ми се вижда че доста агресивно гледа. Абе добра си е лимузинката.
Хах, отвътре може и да е добре, но отвън (това си е мое мнение) е абсолютна скръб. С тоя дизайн ми напомня на новото Мицубиши, което отпред е като Скайлайн, а отзад е като Мазда РХ-8. С други думи - недоизпипано. А БМВ-то в подписа ми "гледа" далеч по-агресивно от тая нова 7-ца.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Какво се косите толкова, ето я другата красавица
То дакота излезе официално тая кола ще претърпи още 128948214881 преработки на фотошоп-а, пък накрая резултата ще е коренно различен.
))))))))

То дакота излезе официално тая кола ще претърпи още 128948214881 преработки на фотошоп-а, пък накрая резултата ще е коренно различен.

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4