Ужасен ужас!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Яну 2008, 15:15

Аззз...без коментар...гледал съм го няколко пъти това клипче и просто мисълта да умреш в ръцете на любимия човек ме втрещява...останалото :help:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 18 Яну 2008, 15:32

err0r написа:(празен постинг)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Яну 2008, 15:37

:confused:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Яну 2008, 16:36

:|
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от tomentoza » 18 Яну 2008, 17:44

Един и от мен.

Pay attention or pay the price
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 18 Яну 2008, 18:07

:confused: :confused: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Яну 2008, 21:15

Мисля , че го въртяха по Скай или РТЕ (ирландска национална телевизия) . Наистина ме депресира супер много,когато го гледах за първи път. Въртят се и още много клипчета свързани с поведението на хората като цяло - имаше и едно много здраво (което не мога да го намеря сега) - в общи линии : ако се държиш като отпадак(кичозните момиченаца и гъзарите тип градски-селянин) целия свят те вижда като боклук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Яну 2008, 3:14

ужас не ужас това е живота ... утре ще се съберем някъде пак ще простеем и ще се надяваме късмета да е с нас и да не стане некои фал .. ако не пак ще вадим некое наше "магаре" и така ;)
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 19 Яну 2008, 16:36

Aiw написа:Вместо тъпите клипове тип "Карай умно, стигни жив" такива трябва да пускат по телевизиите :!: :evil:

Точно това си мислех, че само с разни лозунги, лепенки и темподобни не се получава ...

И още един много добре направен клип, който мисля някой от фоурма беше постнал наскоро...
http://zazz.bg/play:6c4ec826 :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 19 Яну 2008, 17:45

tomentoza написа:Един и от мен.

Pay attention or pay the price

това като че ли беше специално за мен :confused: :roll:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Яну 2008, 19:03

VesoPesaW123 написа:това като че ли беше специално за мен :confused: :roll:

Да бате,направих това клипче специално заради теб...а преди около 7 години Андо(LandShark) направи за теб този форум,но ти все още не си го осъзнал... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 19 Яну 2008, 19:35

Всеки ден почти, всеки един от нас прави простотии, но когато някой пусне такива тъжни клипове и всички започваме да се правим на ооо ние караме по друг начин тези са ебати шофьорите...
Кокато човек не се пази сам и Господ неможа да му помогне на последното клипче се вижда как жената пресича с детето си и понеже е патица без глава изобщо не се оглежда пресичаики а този идиот пък не гледа къде кара и двамата са еднакво виновни...
Проблема дори не е в скоростта, защото ако си преценил правилно ще знаеш къде може и къде не...Извинявайте ама шанса майка с дете да пресича бул България в 4 сутринта нали се сещате колко е малък ако там по това време някой кара бързо то той лош шофьор ли е, според мен не.Тежките катастрофи ги предизвикват глупавите шофьори...Моторджиите се блъскат сигурно на 90% не защото са карали бързо а защото някой нещастник незнае да кара и не си е погледнал в огледалото и ги е засякал или отнел предимство...Въпроса е кой е по-виновен този дето кара бързо или този дето го засича и не му оставя друг избор освен да го удари ;)

Не казвам, че не е тъжно даже напротив ужасно е, но затова човек трябва да преценява с главата си, майката с детето от клипа ако небеше на седмото небе и се оглеждаше нямаше да се стигне до там а това напрактика е реална ситуация.Познавам много хора дето като гледат такова клипче и ще си кажат ооо много кофти ужас и след 10-минути ще са забравили и като карат ще си е все същото.То тя промяната на мисленето на хората и карането им не става само с едно две клипчета, а с годините и времето, с опита и грешките.Ако ще телевизиите нон-стоп да въртят такива неща пак ще си е пълно с простаци...Мен не ме притесняа този дето кара бъро и ме изпреварва с 200, мен ме притеснява ако го засека или ако такав ми излезе срещо мен на двупосочен път.Излиза че на практика скороста не убива а лошата преценка и слабата квалификация на водача...

Кой е по-виновен, тоя дето кара бързо или тоя дето го засича :dunno:
Кой предизвиква катастрофата, аз казвам тоя дето го засича ;)

///MapTo написа:Да бате,направих това клипче специално заради теб...а преди около 7 години Андо(LandShark) направи за теб този форум,но ти все още не си го осъзнал... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

:mhihi: Не си човек

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2008, 21:32

_BoBI_ написа:Кой е по-виновен, тоя дето кара бързо или тоя дето го засича :dunno:
Кой предизвиква катастрофата, аз казвам тоя дето го засича ;
Ако тоя дето кара бързо е с превишена скорост??не би ли трябвало,когато можеш,да допускаш че другия може да не те види,да те засече ,да е пиян,неопитен ,или просто да направи грешка,кой е този който никога не е правил грешка на пътя??Но съм съгласен че и като пешеходци трябва да внимаваме,аз днеска пресичах с уокмен,усилил музика и само от може би навик се обърнах и видях кола,а просто си бях за бой,пресичах неправилно и с уокмен!! :uups: :confused: Та мисълта ми е всеки ако може да пази всички останали,да допуска че се правят грешки и да се съобразява с това,мисля аз :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 20 Яну 2008, 2:31

[quote="BMW_F1Team"]Като излизам с колата и винаги се сещам за едно клипче, което преди няколко месеца беше пуснато в интернет, а именно онова, което беше снимано с телефон в един Мерцедес и как една е30 Touring буквално се размазва пред погледите на приятелите им. :confused: quote] Е тва ми е пред очите всеки път като натисна малко повече особено извън градско. И веднага си удрям една забележка на десния крак. Чесно казано яд ме е че го гледах.
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 20 Яну 2008, 2:32

[quote="BMW_F1Team"]Като излизам с колата и винаги се сещам за едно клипче, което преди няколко месеца беше пуснато в интернет, а именно онова, което беше снимано с телефон в един Мерцедес и как една е30 Touring буквално се размазва пред погледите на приятелите им. :confused: quote] Е тва ми е пред очите всеки път като натисна малко повече особено извън градско. И веднага си удрям една забележка на десния крак. Чесно казано яд ме е че го гледах.
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум