Пресни снимки от Мюнхен
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз ще си позволя да направя малко
, ама ми стана интересно едно:
shortydos622
Как за 2 дена стават 16 милиона мнения
То в целия форум сигурно няма толкова.

shortydos622
Как за 2 дена стават 16 милиона мнения

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Turturelo написа:shortydos622 написа:Фактът е, че единият от шефовете на аеродинамиката на БМВ седеше в залата и искаше да види кво става при 300 км/ч...
разпада се ..
тва да не е ти е VW Touareg

Modulo написа:CheGevara написа:тва да не е ти е VW Touareg
За туарега не знам, но казват, че Q7 при 283 по километраж не се разпада
скорстите по километраж и реалните се разминават доста сериозно ..

Примерно Е90 330i при 60 на километраж е 56 по радарна система, в която грешка няма..
Чувал съм, че примерно TechArt Magnum след 290 (по километраж) си е цяло приключение ..
Modulo написа:Turturelo написа:скорстите по километраж и реалните се разминават доста сериозно .. :
Това добре го знам, за това поясних, че е по километражА 290 са си приключение във всяка кола, просто в някои шофьора не го разбира достатъчно добре.
не съм напълно съгласен .. има коли/джипки, на които тази скорост са си отявлено приключение, други, в които си е съвсем нормална висока скорост. Едно е да караш с 290 с Cayenne Turbo, друго е Lamborghini LP640 ... така съм чувал.

Turturelo написа:не съм напълно съгласен .. има коли/джипки, на които тази скорост са си отявлено приключение, други, в които си е съвсем нормална висока скорост. Едно е да караш с 290 с Cayenne Turbo, друго е Lamborghini LP640 ... така съм чувал.
Прав си, мен обаче при 280 почва да ме хваща шубето...Сигурно съм малко страхлив вече и мисля какви ли не работи. Вярно, че и покрива беше свален де....
- shortydos622
- Потребител
-
По километраж, по радар, все едно. Ние си го духнахме с 300 км/ч по тръба на Пито и барометър (ако щете се смейте) и си беше точно толкова, мога да ви гарантирам. При тази скорост няма какво да й стане на самата кола - просто си ляга на пътя. Основните проблеми са два - дали ще издържат гумите (тва не ви е формула 1, да ги сменяте през стотина километра) и как да завием (не можем да завием
), а иначе дори и 320d си вдига 250 км/ч - всичко по-голямо се прави само заради ускорението...
Мога да ви кажа, че X5-та си беше екстра, само дето силата на челно съпротивление беше към 8 kN, което би й докарало приличен разход на гориво
Естествено, не сме въртяли масата и везната, духнахме с нулев ъгъл на плъзгане, така че не сме я "завивали".
Искам да ви покажа няколко снимки от гарата в Обершлайсхайм, Мюнхен - почти на три години са, но човек разбира защо Бавария е с двайсет пъти по-висок БВП от България, и то при по-малка площ. Е, хората никога не са били на три морета и не са измислили киселото мляко, но и тях си ги бива...
http://www.album.bg/pushy/albums/16721/
Вижте последните три снимки. Преброих около 80 вагона и мога да ви кажа, че такива влакове срещам съвсем не-рядко. При интерес ще кача още подобни...

Мога да ви кажа, че X5-та си беше екстра, само дето силата на челно съпротивление беше към 8 kN, което би й докарало приличен разход на гориво

Искам да ви покажа няколко снимки от гарата в Обершлайсхайм, Мюнхен - почти на три години са, но човек разбира защо Бавария е с двайсет пъти по-висок БВП от България, и то при по-малка площ. Е, хората никога не са били на три морета и не са измислили киселото мляко, но и тях си ги бива...
Вижте последните три снимки. Преброих около 80 вагона и мога да ви кажа, че такива влакове срещам съвсем не-рядко. При интерес ще кача още подобни...
Ad astra, per aspera!
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Вижте последните три снимки. Преброих около 80 вагона и мога да ви кажа, че такива влакове срещам съвсем не-рядко. При интерес ще кача още подобни...[/quote]
ех да съм зад влака само една да падне не искам повече.
Вижте последните три снимки. Преброих около 80 вагона и мога да ви кажа, че такива влакове срещам съвсем не-рядко. При интерес ще кача още подобни...[/quote]

ех да съм зад влака само една да падне не искам повече.
shortydos622 написа:По километраж, по радар, все едно. Ние си го духнахме с 300 км/ч по тръба на Пито и барометър (ако щете се смейте) и си беше точно толкова, мога да ви гарантирам. При тази скорост няма какво да й стане на самата кола - просто си ляга на пътя. Основните проблеми са два - дали ще издържат гумите (тва не ви е формула 1, да ги сменяте през стотина километра) и как да завием (не можем да завием), а иначе дори и 320d си вдига 250 км/ч - всичко по-голямо се прави само заради ускорението...
Мога да ви кажа, че X5-та си беше екстра, само дето силата на челно съпротивление беше към 8 kN, което би й докарало приличен разход на горивоЕстествено, не сме въртяли масата и везната, духнахме с нулев ъгъл на плъзгане, така че не сме я "завивали".
BMW не случайно предупреждава, онези, които искат да махнат ограничителя на //М, да сменят гумите .. е .. някой не го правят .. особено в България .. и после ги гледам по застрахователите

Бавария няма стигане дори от останалите провинции в Германия, па камо ли от нашата мижава страница ..
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3