Cadillac пуска убиец на BMW-та
Модератор: Общи модератори
Какъв ф-117 това си е направо на Оби уан Кеноби кораба. Отвътре е отврат. А сигурно за тия пари можеш да си земеш новото М3. Интересно ми е тогава ка ЕКОто кой ше гледат.Penchev написа:Фил написа:Нека е грозна. Не ми пречи.
Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене
Фил и това е вярноГолата изглежда малко като Ф-117 и от снимките бих казал ,че е повече кола от онзи момичешкия Лексус,който нахраних в темата преди време
![]()
Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?
Георги Пенчев

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bobchosi написа:Какъв ф-117 това си е направо на Оби уан Кеноби кораба. Отвътре е отврат. А сигурно за тия пари можеш да си земеш новото М3. Интересно ми е тогава ка ЕКОто кой ше гледат.Penchev написа:Фил написа:Нека е грозна. Не ми пречи.
Само дето ако мина бавно покрай Еко в четвъртък с едно такова, ще си изпочупите вратовете след мене
Фил и това е вярноГолата изглежда малко като Ф-117 и от снимките бих казал ,че е повече кола от онзи момичешкия Лексус,който нахраних в темата преди време
![]()
Максимал, кое ти е любимото арматурно табло ?
Георги Пенчев
Абе като говорите за Ф-117А , знаете ли за какво говорите или само сте гледали някой малоумен филм.Защото аз не намирам нищо общо в интериора.Тоя кадилак е по-грозен и от СААБите .
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и кой го реши тва,че тази кола,ще е убиец?сигурно някой загубен журналист
много ми прилича на японски автомобил отвън,а вътре наподобява на мазда..

много ми прилича на японски автомобил отвън,а вътре наподобява на мазда..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ех... ама сте късогледи- ако шибидаха е достатъчно голям да можеш да провреш рпг-то през него... що да не е килър кола...
ся сериозно- колата ша е сериозна. и ако има нещо по-бързо от нея- винаги има по-малки шайби за компресора.
а и както казах- основата е много добра та може и да се плучи нещо. запазвам си мнението докато успея да се метна на една и видя за ко стаа въпрос
ся сериозно- колата ша е сериозна. и ако има нещо по-бързо от нея- винаги има по-малки шайби за компресора.
а и както казах- основата е много добра та може и да се плучи нещо. запазвам си мнението докато успея да се метна на една и видя за ко стаа въпрос
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
alx написа:ех... ама сте късогледи- ако шибидаха е достатъчно голям да можеш да провреш рпг-то през него... що да не е килър кола...
Подкрепям напълно, а и този въртящ момент не е за подценяване.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
alx написа:ех... ама сте късогледи- ако шибидаха е достатъчно голям да можеш да провреш рпг-то през него... що да не е килър кола...
не се мъчи те са с промити мозъци .. само БМВ и нищо друго

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Penchev написа:Дай линк със снимка/и на тоя Reventon моля теКато цяло имах впредвид
![]()
Георги Пенчев
чакай, че и на мен ми стана интересно за тея табла и като видях таблото на ламбото и замалко да падна от стола

Колкото до Кадилака, допада ми. Чудно само, че всеки се надпреварва да пуска 600-700-800 коня коли, а петрола свършва?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
аз не виждам нищо лошо във този интериор
Последна промяна alx на 10 Яну 2008, 20:08, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Според мен само по себе си е унизително за фирмата(шавролет) да се мачат да убият 4.0 атмосферен двигател с 6.2 с принодително палнене поради тази причина и не сам фен и на мерцедес .
п.с Ако ще има убиец на бмвта то ще е от япония според мен
п.с А ето какво става кога бмв се сдобие сас supercharget
Loaded", a 2003 BMW M3 CSL with ESS VTR SC system has set a new street legal record on the Nürburgring Nordschleife with the time 7:22.9. This car has over 40.000 supercharged track miles on it with no rebuilds to date.
Като оставя зад себе си
7.22 BMW M3 CSL Loaded
7.28 Pagani Zonda F
7.28 Porsche Carrera GT
7.32 Porsche 911 GT2
7.32 Gemballa Porsche GTR
7.34 Koenigsegg CCR
7.38 Nissan GT-R
7.39 Porsche 911 GT3 997
7.40 Porsche 911 Turbo 997
7.40 Mercedes SLR McLaren
7.40 Bugatti Veyron
7.42 Chevrolet Corvette Z06
7.42 Ford GT
7.43 Lamborghini Murcielago
А ето и линка http://www.esstuning.com/default.asp?c=news&id=23
п.с Ако ще има убиец на бмвта то ще е от япония според мен
п.с А ето какво става кога бмв се сдобие сас supercharget
Loaded", a 2003 BMW M3 CSL with ESS VTR SC system has set a new street legal record on the Nürburgring Nordschleife with the time 7:22.9. This car has over 40.000 supercharged track miles on it with no rebuilds to date.
Като оставя зад себе си
7.22 BMW M3 CSL Loaded
7.28 Pagani Zonda F
7.28 Porsche Carrera GT
7.32 Porsche 911 GT2
7.32 Gemballa Porsche GTR
7.34 Koenigsegg CCR
7.38 Nissan GT-R
7.39 Porsche 911 GT3 997
7.40 Porsche 911 Turbo 997
7.40 Mercedes SLR McLaren
7.40 Bugatti Veyron
7.42 Chevrolet Corvette Z06
7.42 Ford GT
7.43 Lamborghini Murcielago
А ето и линка http://www.esstuning.com/default.asp?c=news&id=23
- Night_Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30.......
Според мене не е чак тей зле,но ще е добре да видим някакви тестове на това чудо може и добре да е.Но чак па убиец на БМВ не ми се вярва