отностно членството в клуба до Управата
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
genezis , както и всички с които може би се е случило подобно нещо - пращайте си он-лайн молбите към x3m :idea:
Той е човека,който отговаря в момента за тази задача.
Аз съжалявам за случилото се, както Енджи написа - никога не оставена молба някъде да прашлясва. Имайте впредвид ,че наистина има някаква "цедка" ,но всеки случай не безразборно отхвърляне на кандидат членове.По райони в страната има членове,които посещават местните сбирки на ентусиастите.ТЕ са тези ,които виждат кандидатите и могат да застанат зад кандидатурата им или пък да я отхвърлят в случай ,че човека по някоя важна или по ред важни причини не може да се впише в принципите на БМВ Клуб България.Това за в страната ...
За столицата предимство за кандидатите е да посещават редовните сбирки на ЕКО,разбира се когато им е възможно
За господата ,които са от населено място ,където не се събират организирано ентусиасти и/или липсва член на БМВ Клуб България , могат да пращат молби ,както и няколко реда за това с какво са готови евентуално да помогнат на клуба, лична мотивация - нещо за което може да се хване екипа ни и да каже
Ето го човека
Георги Пенчев
Той е човека,който отговаря в момента за тази задача.
Аз съжалявам за случилото се, както Енджи написа - никога не оставена молба някъде да прашлясва. Имайте впредвид ,че наистина има някаква "цедка" ,но всеки случай не безразборно отхвърляне на кандидат членове.По райони в страната има членове,които посещават местните сбирки на ентусиастите.ТЕ са тези ,които виждат кандидатите и могат да застанат зад кандидатурата им или пък да я отхвърлят в случай ,че човека по някоя важна или по ред важни причини не може да се впише в принципите на БМВ Клуб България.Това за в страната ...
За столицата предимство за кандидатите е да посещават редовните сбирки на ЕКО,разбира се когато им е възможно

За господата ,които са от населено място ,където не се събират организирано ентусиасти и/или липсва член на БМВ Клуб България , могат да пращат молби ,както и няколко реда за това с какво са готови евентуално да помогнат на клуба, лична мотивация - нещо за което може да се хване екипа ни и да каже

Георги Пенчев
engi прав си че си е моя вината че непомня как се казва човека на който съм дал молбата си,но помня много добре че беше на Еко малко след събора и че при този човек ме заведе член на клуба и той ми го представи като човек от управата,за мен това ми се стори напълно достатачно за да се доверя на този човек и да му дам молбата си...
Penchev.... колега онлайн молба пуснах миналата седмица и една преди време и пак нищо,съгласен съм за "цедката" ама ако не минавам през нея поне да ми се каже и телефони съм оставил и е:майл съм оставил...ако трябва аз да звънна на някой да ми кажете става или нестава работата ако на клуба му е скъпо
Penchev.... колега онлайн молба пуснах миналата седмица и една преди време и пак нищо,съгласен съм за "цедката" ама ако не минавам през нея поне да ми се каже и телефони съм оставил и е:майл съм оставил...ако трябва аз да звънна на някой да ми кажете става или нестава работата ако на клуба му е скъпо
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
genezis написа:ако трябва аз да звънна на някой да ми кажете става или нестава работата ако на клуба му е скъпо
почваш да се подиграваш вече и това почва да ме дразни

1. На кой си дал молбата ?! - НЕ Е ЯСНО !
2. Кой ти е поръчител ?! в молбата има такава графа - ПАК не е ясно !
3. На кой мейл си пуснал онлайн молба - поне това ясно ли е ?!
Значи като имаш претенции, че нещо спрямо теб не е изрядно, първо ти трябва да си изряден спрямо него ! така просто да се бучи, за да се намираме на работа, по-добре въобще не ни губи времето с бръщолевенето ти ! като дойдеш и кажеш " на дата едикоя си, дадох молбата си за членство на едикойси и той я прие " тогава ела да ми ревеш с теми тука, че клуба не е коректен спрямо теб. До тогава не е ясно дали ВЪОБЩЕ си пуснал молба и просто не насяваш поредната интрига !

Извинявам се на Енджи и на клуба в частност за отправените критики от моя страна.
Благодаря на Илиян за бързата реакция по повод проблема ми.
надявам се нещата да се нормализират след неговата намеса.
Отново се извинявам на всички засегнати от изказванията ми.
пс: може да заключите темата за да не се стига до други дразги.
Благодаря на Илиян за бързата реакция по повод проблема ми.
надявам се нещата да се нормализират след неговата намеса.
Отново се извинявам на всички засегнати от изказванията ми.
пс: може да заключите темата за да не се стига до други дразги.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2