A5 vs. E92
Модератор: Общи модератори
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
moni76 написа: ...
даже няма да те удостоя с отговор;)
Leon написа: Но определено А5 е кола, която предизвикваразмисъл и колебание, ако ми се наложи да избирам. Което е огромна стъпка напред за олимпийците в моите очи
точно тези думи прозвучаха и от моята уста. Нека си поиграем по-подробно с въпросните играчки:
1, фейслук - в мойте очи Бимара печели безословно. Ако се допитаме до аудифен, сигурен съм, че той би бил точно на противоположното мнение, но точно това е въпрос на вкус. БМВто запази тенденцията си със все по-злобните, издължени в страни, фарове, класическата форма на бъбреците и големите отвори в предната броня. КЛАСИКА, която адски много ми харесва.
Макар, че олимпиадата наложи широката решетка в новите поколения, за мен фейс-а е безусловно в полза на Е92ката. продължаваме на там

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Engi
-
Нощния ездач
-
asslook:)
ако не беше пропелера, може би бих посегнал към втория вариант. Просто не ми допада чупката на стоповете на бимара, точно при багажника, макар че въпреки това, изглеждат перфектно. Но все пак, колкото и да си кривите душите, призайте че А5тицата не отстъпва по нищо тук

ако не беше пропелера, може би бих посегнал към втория вариант. Просто не ми допада чупката на стоповете на бимара, точно при багажника, макар че въпреки това, изглеждат перфектно. Но все пак, колкото и да си кривите душите, призайте че А5тицата не отстъпва по нищо тук

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Е92 амджи
а защо изобщо се опитваш да изневериш на традицията 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Alexi написа:не мога да си представя че ще си купя кола за 100к и няма да мога да дрифтя с неяЕ92 е колата , 335д:)
Много, ама мноого вярно!
Иначе Аудито поне за мен продължава да му куца качеството и не бих се замислил изобщо за избора, така или иначе считам за конкурент Мерцедес, а не Ауди въпреки, че олимпиядите псотигнаха значителен напредък в последните няколко години който неможе да се отрече. Така че Е92 рулззззз, но мисля че това и сам си го знаеш и не ми е ясно за какво е точно темата!

Би ли карал Ауди след толкова време !?
'Engi кара Ауди' Добре ли ти звучи това?
И ще смениш аватара с Ауди А5?
Ауди изкопираха мн. сериозно Е92-то,никога не бих го предпочел,аз самия не се виждам да имам възможността и да предпочета А5..Ако само стоповете не ти харесват-'това ли е най-важното'? М3-то не ти ли допадна отзад?
Снимките,които си избрал конкретно дори бих казал,че не представят добре БМВ-то и дават предимство за олимпиадата,чисто визулно впечатление.
Другото е ..знаеш
Караш и решаваш
където си вкъщи-взимаш!Не мисля,че това ще бъде Ауди 
'Engi кара Ауди' Добре ли ти звучи това?

Ауди изкопираха мн. сериозно Е92-то,никога не бих го предпочел,аз самия не се виждам да имам възможността и да предпочета А5..Ако само стоповете не ти харесват-'това ли е най-важното'? М3-то не ти ли допадна отзад?
Снимките,които си избрал конкретно дори бих казал,че не представят добре БМВ-то и дават предимство за олимпиадата,чисто визулно впечатление.
Другото е ..знаеш

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Engi
-
Нощния ездач
-
и най-важното за мен: инсайд дъ бийст:
мамка му, дълбоките, ясно очертани и изразени километражи на А5ицата могат да ме докарат до оргазъм. А като погледна и вертикално тръгващата стрелка на километража и оборотомера, наистина не знам какво ми става !!! макар че доста развиха духа на оправлението във волана, не сме спечелиха с мултиоправлението му.
Твърдо не ми допада дигиталния модул между ринговете, бях и си оставам фен на аналоговите елементи по таблото като цяло. Навигацията и централната конзола на БМВто, обаче, създават значително могъщество, което аудито не е могло да преодолее. Мога да говоря и още 1 час за интериора, но ще си позволя да спра да тук;)
както каза Жеков: ако аудито беше 7к по-ефтино, може би бих се замислил;) но докато не поефтинеее.....

мамка му, дълбоките, ясно очертани и изразени километражи на А5ицата могат да ме докарат до оргазъм. А като погледна и вертикално тръгващата стрелка на километража и оборотомера, наистина не знам какво ми става !!! макар че доста развиха духа на оправлението във волана, не сме спечелиха с мултиоправлението му.
Твърдо не ми допада дигиталния модул между ринговете, бях и си оставам фен на аналоговите елементи по таблото като цяло. Навигацията и централната конзола на БМВто, обаче, създават значително могъщество, което аудито не е могло да преодолее. Мога да говоря и още 1 час за интериора, но ще си позволя да спра да тук;)
както каза Жеков: ако аудито беше 7к по-ефтино, може би бих се замислил;) но докато не поефтинеее.....

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
имай впредвид, че това е таблото на еС5 не на А5 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Engi
-
Нощния ездач
-
Slavi_m написа:'Engi кара Ауди' Добре ли ти звучи това?И ще смениш аватара с Ауди А5?
неадекватно исказване, също не взимам за нужно да го коментирам. Създадох една дискусия, а не казах: " моля ви велики шегаджии, пишете си тъпотиите тук "

- Engi
-
Нощния ездач
-
moni76 написа:той като е свикнал на предно без багажник, как да вземе решение

бате, сега е момента да замълчиш, защото в момента много народ ти се смее пред мониторите, като чете гротестките, които пишеш

- Engi
-
Нощния ездач
-
не знам защо решихте, че, едва ли не, съм си поръчал А5ица:)
не бях писал в тоя форум от месеци и ме направихте на нищо баси:)
както ме познавате повечето тук, как си ме представяте в нещо, с което не може да смъкнеш мантинелата на булевард България...?:)
не бях писал в тоя форум от месеци и ме направихте на нищо баси:)
както ме познавате повечето тук, как си ме представяте в нещо, с което не може да смъкнеш мантинелата на булевард България...?:)

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
335и не беше ли по принцип с 2 тръби отзад? Това на снимката с 4-те кюнеца мисля, в моите очи поне, е доста по-напред от Аудито като визия. За отпред мисля че няма смисъл да си говорим, А5 наистина са го докарали, но от е92 си лъха оная неповторима злоба, напомняща на рекламата на е60 и ягуара срещу нея
Не съм карал нито едното, нито другото, но това дето съм чел за 3-литровия мотор на БМВ, никак не говори добре за аудито
Както казаха по-нагоре, няма по-добра преценка от това да покараш и двете и да прецениш...

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- Engi
-
Нощния ездач
-
Ivan Petrov написа:Що изобщо го коментираш като знаеш че ще си земеш Е92-ката
знам ли защо, беше ми скучно просто:)
така или ина4е мача е свирен