БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
re
V-max написа:не е нормално товапиши и звъни до Германия , побъркай ги . Тези жалби имат ефект, това е една от причините да резнат правата на ДАРУ
в течение на работата ми съм се сблъсквал с много официални сервизи на различни марки и определено мога да кажа , че липсват квалифицирани и интелигентни хора
Нали се сещаш, че ако съм завършил УНСС и имам 20 курса за следдипломна квалификация няма да работя като монтажник в Рено например

///M Club Member
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
В сайта на БМВ имат едно много готино поле, там дето е за контакти. Попълваш си телефонния номер и след 1 минута ти се обаждат от централата;) Ако шпрехаш малко пробвай, много са услужливи;)

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве аз имах проблеми с получаването на Х5цата и проблема беше, че човека в германия дет отоговарял бил на почивка ... след скандал в бмв българия се обадихме на некъв си там шеф в германия и разговора ми завърши, че ако нямам отговор до края на деня ще се обърна към адвоката ми ... и получих отговор след 2 часа ...
до преди това твърдеше немеца, че нищо неможело да се направи докато онзи не се прибере ///
при мен колата си беше в бг но без документите ...
до преди това твърдеше немеца, че нищо неможело да се направи докато онзи не се прибере ///
при мен колата си беше в бг но без документите ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
MaXimal написа:Ние имахме минимални проблеми с М-кар. Случва се.
А в договора ти не фигурира ли дата кога трябва да ти дойде колата...
за источна европа не дават срок на доставка

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Re: БМВ абсолютни непрофесионалисти
Всички представителства са така, лошото е, че преди да си получиш колата вече си я намразил.На мен тази година ме споходи твоят късмет общо пет пъти, като всичките коли са КЕШ, тогава боли още повече.Мога да напиша книга за това как лъжат като цигани и те карат да платиш 100%, за да можеш уж да си вземеш колата до пет дни.....................И винаги излиза поне две-три седмици.....Колата е тук, колата е там, сега е на Технотест, сега чака пререгистрация, сега чака оглед, утре катаджията е на погребение, ама пък и утре не става, защото няма квота от готови автомобили за оглед от КАТ..........Не ми се пише повече, разбираш ли?!!....Говорим за доста скъпи коли, една е над 110К, две над 70К и другите по 35-40К.Даже за най-скъпата трябваше да имаме подарък авто ДВД, поне така заливат с реклами пазара тия от ПоршеБг.....Обааачеее, понеже сме имали някаква отстъпка и не ни се полагал подаръкREMUS написа:....................

MaXimal написа:Ние имахме минимални проблеми с М-кар. Случва се.
А в договора ти не фигурира ли дата кога трябва да ти дойде колата...
Приблизителна дата 10месец 2007г

Re: ре
SkyWalker написа:Колега Remus, как се казва човека, с който контактуваш във ВиаИнтеркар? Дилъра е доста сериозен, ползвам услугите им от години и (почти) не съм имал оплаквания! Имай предвид, все пак, че са в процес на основна реконструкция на шоурума, за да изпълнят стандартите на BMW AG![]()
Ако все пак изпитваш непреодолимо желание да се оплачеш ти давам няколко жокера:
За България: 02/ 950 02 70 - Константина Дечкова (БМВ България - Отдел "Грижа за клиента")
За Европа: costumarcare@bmw.com
Успех, но дано все пак, полужителната емоция от получаването на новото ти БМВ компенсира емоциите ти по продължителното чакане на твоето бижу
Ивайло Цветанов

Просто си попаднал на кофти дилър в един забутан град като Плевен, където в момента живеят по малко хора от тези ,които са го напуснали в близките години. Имам 3-ма комшии от там и са ми разправяли много, че там е супернаведено и никога няма да се върнат.
Пожелавам ти само хубави мигове с тази марка.
REMUS написа:Вчера дотако бях там идва един чичко да се интерисува от Х6. Не мога да си придставя какви мъки ще преживее той ако иска такава кола, въпреки че тя още няма цени
Ами поговори с него

re
///Vasko написа:Просто си попаднал на кофти дилър в един забутан град като Плевен, където в момента живеят по малко хора от тези ,които са го напуснали в близките години. Имам 3-ма комшии от там и са ми разправяли много, че там е супернаведено и никога няма да се върнат.
Колега,
по субективни причини имам доста близък поглед над развитието на бизнес в Плевен и региона

ПП: Аз пък чух от мои колеги, че Пловдив е в доста силна рецесия, а вече е факт, че сте третия по големина град в БГ, защото Варна Ви дръпна като изтребител, Трабант

///M Club Member

Пича се оплаква от ПЛЕВЕНСКИЯ дилър на марката Д'ГЕ!
София, Пловдив, Варна, Плевен... да не изброяваме... Има ли значение кой от къде е! Пича просто има проблем с един от дилърите и търси към кого висшестоящ може да се оплаче

Аре стига с тва деление!
По темата! Някои колеги те посъветваха да раздухаш възможно повече случая! И аз бих го направил! Действай и пиши какво се е случило!
п.с. Рано или късно ще си получиш бижуто

Това с писането на протести наистина помага и го казвам от съвсем пресен опит
В един пореден "официален" вносител от вратата ми казаха, че гарания едва ли не за мен няма, понеже колата не е купена от тях
Реших да пробвам да се оплача в Европа, въпреки че не очаквах нищо да се промени и вече бях почнал да подготвям парите за ремонта...
Да, обаче хората от един мейл само... в рамките на два дни ме информираха за всичките ми права като клиент и една хубава сутрин на надъхания ни дилър му звънна телефона международно
После друга песен се запя...

Реших да пробвам да се оплача в Европа, въпреки че не очаквах нищо да се промени и вече бях почнал да подготвям парите за ремонта...

После друга песен се запя...

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
REMUS написа:.......
Колега имах същите проблеми с новата ни Мазда, в началото годината!
Закасня с 25дни, сблъсках се със същата липсана на коректно и компетентно отношение!
За жалост при мен проблемите продължават и със сервизното обслужване. В Пловдивския Мазда сервиз незнаят колко литра масло събира двигателя на колата ми, това продължава от началотао на април, защото мазда се оказва безпроблемен автомобил само в Германия

ПС Имам старо БМВ което често обслужвам в М Кар и съм доволен от отношението на хората, имах контакти с тях за закопуване на нова кола, до сделка не стигнахме но това по никакъв начин не повлия на отношението им към мен, при положение, че доста ги по... претесних!
Стисни зъби и си изчакай колата, и се радвай на безплатния Basic сервиз и на готината кола

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
ей братчеда да каже дилара в Заарбрюкен е много коректен
Сега майтапа настрана.
Просто ще го кажа с две думи.
Цитирам Жоро Chegevara , може в ГЕР работното ни време да е 8 часа с почивка и т.н. но докато българина достигне продуктивноста на немеца докато е на раб. си място ще мината още мнооого,мноого години.
Това отношение е най-грозното отиваш някъде да си купиш нещо и те се държат с теб все едно без пари ти го дават, нагли,мудни и т.н.

Сега майтапа настрана.
Просто ще го кажа с две думи.
Цитирам Жоро Chegevara , може в ГЕР работното ни време да е 8 часа с почивка и т.н. но докато българина достигне продуктивноста на немеца докато е на раб. си място ще мината още мнооого,мноого години.
Това отношение е най-грозното отиваш някъде да си купиш нещо и те се държат с теб все едно без пари ти го дават, нагли,мудни и т.н.

Най-мразя да съм прав!!!