БМВ връщат в производство Исета(Isetta)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 29 Ное 2007, 19:21

А представяте ли си М-версията каква резачка ще бъде,пък нека да е малка колата :twisted: :mhihi: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Ное 2007, 19:48

:mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 29 Ное 2007, 22:26

Bustter написа:Уф аман от малки кофи и тия и ония правят такива гадни малки "коли"... съсредоточете се на купетата малки средни големи и тва е! Малка кола е наи-омразния ми клас...

И аз хич не ги харесвам тия градски сапунерки ама кво да се прави, трябва да си запълнят нишите, все пак целта им е главно да изкарват пари.

А преди време като прочетох новината за малкия кенеф с предно много се разочаровах, но тогава си помислих "е, кво толкова, ще го кръстят Изета 2 и един вид ще възродят стара традиция, както с турбото" и точно така ще стане като гледам :D

Само се надявам, ако наистина я пуснат, да не е като старата без бъбреци!
We love you Ronnie!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 29 Ное 2007, 22:43

Exy написа:прочетох новината за малкия кенеф с предно много се разочаровах, но тогава си помислих "е, кво толкова, ще го кръстят Изета 2 и един вид ще възродят стара традиция, както с турбото" и точно така ще стане като гледам :D
Само дето си некомпетентен, а даваш мнение, което е и по-страшното :( Легендарната Исетта е със задно предаване :idea: и ако тоя новия "бъбъл кар" излезе пак ще е със задно разположен двигател и задно предаване.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 29 Ное 2007, 23:41

krika написа:
Exy написа:прочетох новината за малкия кенеф с предно много се разочаровах, но тогава си помислих "е, кво толкова, ще го кръстят Изета 2 и един вид ще възродят стара традиция, както с турбото" и точно така ще стане като гледам :D
Само дето си некомпетентен, а даваш мнение, което е и по-страшното :( Легендарната Исетта е със задно предаване :idea: и ако тоя новия "бъбъл кар" излезе пак ще е със задно разположен двигател и задно предаване.

Наистина не съм компетентен относно Изета, никога не съм се замислял с какво предаване е, идеята ми беше друга. А не знам защо си толкова сигурен, че ще е със задно разположен двг, има ли официално инфо някъде? Аз доколкото разбрах, официалното е, че ще бъде с предно. Тогава костенурката е била страшно успешна малка градска кола и е била със задно разположен двигател. Явно по онова време така са ги правили. Сега еквивалентите на тези коли са с предно, сега така ги правят. Та идеята на мнението ми беше, че едно възраждане на старата малка градска кола, дори с предно, няма да опетни престижа на марката, в сравнение с това просто да пуснат нов модел с предно.
Ти може би си се подразнил на това, че нарекох колата кенеф, еми както казах, не ми харесват тези коли, все пак пиша във форум, неформална среда е, не е нужно да си меря всяка приказка. А и ако колата стане реалност, едва ли бих я нарекъл кенеф, сигурен съм, че ще е най-добрата в класа си.
We love you Ronnie!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 30 Ное 2007, 0:07

BMW с предно не трябва да има, ако ще и триколка да е :twisted: Пък по-добре да прекратят бизнеса :roll:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 30 Ное 2007, 1:23

amd написа:BMW с предно не трябва да има, ако ще и триколка да е :twisted: Пък по-добре да прекратят бизнеса :roll:

То ако е триколка със задно, ще се обръща по улиците :lol:

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 30 Ное 2007, 2:42

amd написа:BMW с предно не трябва да има, ако ще и триколка да е :twisted: Пък по-добре да прекратят бизнеса :roll:

МИНИ е с предно и двигател на Крайслер :mhihi: , а made in BMW AG
///M Club Member

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 01 Дек 2007, 13:59

Като начало да кажа, че на мене много не ми харесва новия проект. Некак си не е достатъчно ретро и не носи достатъчно ммм чувство.
Но пък и с мини беше така и с него много хора бяха скиптично настроени, а то к'во се оказа... Сигурен съм, че ако БМВ решат да го правят ще го направят както трябва. Само да не е прекалено голямо :confused:
А иначе с марката БМВ не мисля, че ще излезе с предно и ако е с предно според мен ще е с марка Исетта. А и не виждам защо ще го оставят с предно след като в историята е било със задно...
Но това са още догатки, нека да мине време и да има официални данни и тогава ша го мислим :)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 01 Дек 2007, 18:39

lubeto написа:А представяте ли си М-версията каква резачка ще бъде,пък нека да е малка колата :twisted: :mhihi: :twisted:

Ми същата история като Смарт Брабус - смисъл - нулев или ти пък ми го кажи, че аз нещо не го зацепвам?
Някоя майка с 2 деца ще влиза в завоя с вратите напреде или се дърпа с некой тинейджър с голфара а? Нещо не ми се връзва концепцията на тея модели - те са за шоурум най-много...
Другото - ми БМВ гледам са се насочили в ретрото или по-скоро възкресяването на ретрото(което може само да ни радва) пример 1ва серия tii, която излезе сега наследник на 2002 '71 ;)
така че относно предаването надали ще го направят предно - просто не е логично ;)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Дек 2007, 23:53

I.Voykov написа:
Lucky написа:Това ако излезе си го купувам. Ебем ти и Смоча /смарта/ тогава

И аз точно тва си мислех :)

Станахме трима :mhihi:
Never mistake motion for action...

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Дек 2007, 0:53

Мда, оказа се че нашия Смарт е по умен от техния :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 03 Дек 2007, 10:07

Leon написа:
I.Voykov написа:
Lucky написа:Това ако излезе си го купувам. Ебем ти и Смоча /смарта/ тогава

И аз точно тва си мислех :)

Станахме трима :mhihi:

Ще си купя и една голяма кофа за боклук ама няма да ви казвам защо.

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 03 Дек 2007, 23:55

Колата е супер симпатична!! Май ще избие рибата!! :P
Радва ме!!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Потребител
Аватар

Мнение от MayDay » 04 Дек 2007, 1:00

KickingKing написа:А иначе с марката БМВ не мисля, че ще излезе с предно и ако е с предно според мен ще е с марка Исетта.

:yes:
В създаването на могъща марка, увереността да кажеш НЕ е толкова важна, колкото възможността да кажеш ДА. Точно поради тази причина BMW никога няма да предложи автомобил с предно задвижване... Причината преднозадвижващото MINI да не е BMW e доста проста. MINI е различна марка поради различно съдържание, автентичност, ценности и наследство. Продуктът на MINI като ценности се различава от продуктът на BMW като предлагащ такива. Следователно или ще бъде BMW със задно задвижване или ако е с предно ще бъде Isetta.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум