нови Lexus конкурент BMW M

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 09 Ное 2007, 11:18

ще се стреснат от БМВ еми като видят тея кюнци отзаде :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 09 Ное 2007, 12:50

Японски боклук...
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 09 Ное 2007, 22:42

Много задълбочени и обосновани коментари :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 13 Ное 2007, 12:06

:mhihi: яяя гледаи само кви траби има отзаде !!! СЕЛОООО :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW FOREVER!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 13 Ное 2007, 12:28

ако е друг цвят,визията ще е различна!
те взаимстват винаги от други марки(мерцедес примерно) и сега е така-наподобява в някои детайли новото ///M на пръв,бегъл поглед!само тия ауспуси що така са решили,скапват концепцията на спортен автомобил с тази на няква евтина бегачка с тунинг..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Ное 2007, 13:35

Е това което казаха грешката и Динко ГАД е достатъчно ,за да не се взима насериозно тоя кич :puke:

Аз незнам в интериора къде се усеща спортното :?: Да не би от седалките,защото едни седалки "пролет не правят" :roll:
Това според мен е автомобил за момичета дето искат да се подвозват по 4 бройки в издирване на мясо :mhihi: , нагримиирани яката работа - какво се смеете бе, тоя цикламен цвят знаете ли как ще ги грабне, само формата на култовото плюшено мече им е убягнало на Тойотаджийте :bowdown:

Георги Пенчев
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 13 Ное 2007, 15:01

Дочувам тука от по запознатите ми познати че ако са се целили в М3ката, не са баш оцелили.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 13 Ное 2007, 18:43

Изключително грозни стртанични огледала :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Потребител
Аватар

Мнение от COMMON » 14 Ное 2007, 23:57

Нека видим какво ще стане на писта, че нещо май добре се справят азиатските бойци, колкото и да не съм им фен.
Ако са поработили както трябва над окачването......ще има псувни на немски... :D

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Ное 2007, 17:06

COMMON написа:Нека видим какво ще стане на писта, че нещо май добре се справят азиатските бойци, колкото и да не съм им фен.
Ако са поработили както трябва над окачването......ще има псувни на немски... :D

силно се съмнявам :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Ное 2007, 18:31

хм.. ма карайте и тогава я сравнявайте ... така наизуст ...

на мене ако ми падне- ще споделя... ма за сега само гледам картинки и чета квото са писали другите и всичките дето са я карали им харесва..

едно е сигурно- шапка свалям на японците че без да имат традиции във този клас се хванаха и от първия път направиха конкурент на м3...
алекс
трабант 601с
разни други возила

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 15 Ное 2007, 18:57

Ми те тука по кюнците определят мощността :mhihi: То 4 цилиндровите нисани са с двойна генерация и кат нема накъде да се разрастват са тръгнали нагоре.За мен лично това е разликата между МБ и БМВ и другите-всички имат разни сполучливи модели,но имат и много издънки в дизайна,при немците издънки почти няма 8) Лексъс /не Тойота/ са единствените които почти нямат "грозни като смъртта" модели,обаче с тия ауспуси са се изложили много.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 15 Ное 2007, 19:03

Екстериора е пълен майтап ... струва ми се направен набързо без определен вкус и индивидоалност ... Интериора е красив но не е нещо невиждано ... а ауспусите са си направо "пернишка мечта" .. как може изобщо да се сравнява с М-ка // моля Lexus феновете да не ме псуват :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 16 Ное 2007, 1:07

Точно ИС-а ми се види грозноват, хмм, айде не грозноват, но не и много красив де, абе не ме влече, но Lexus GS е страхотна кола и не мога да кажа, ако трябваше да избирам дали ще си взема 5-та серия или ГС.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 16 Ное 2007, 1:18

alx написа:едно е сигурно- шапка свалям на японците че без да имат традиции във този клас се хванаха и от първия път направиха конкурент на м3...

Това е просто маркетинг решение: да правят това което клиентите търсят. Сигурен съм че и Хюндай ако решат могат да направат конкурент на М3. Дали някой ще ги купува е друг въпрос. Просто технологиите и знанията вече ги имат всички фирми.

Традициите не определят техничните възможности на колата (даже според мене ако си без традиции е по лесно да правиш каквото си искаш). Традициите определят емоциите които колата възбужда в тебе. Лексуса може да е конкурент на М3то и това не го отричам, но когато Е30 М3 са печелили де що има състезание, Лексус като марка още е бил само някаква изкривена идея в главата на некой Японец. Без тези традиции, Лексуса за мене винаги ще бъде една Тойота с малко грим. А както сме дискутирали и преди, освен AW20 MR2, друга Тойота никога не ми е захващала вниманието.

За мене това е нещо като Австралийския отбор в световното по футбол . . . Преди 5 години никой не знаеше че съществува футбол с кръгла топка, изведнъж решиха "Я и ние като всички други", насъбраха всички играчи от европа които имат Австралийски паспорти, платиха за силен треньор, и после ела ни виж. Същите тези хора дето дори 6 месеца по рано нямаха представа от футбол, сега имат малки топки дет им висат от огледалата, шапки на футболни отбори и регистрационни таблеи на които пише "Сокър ис май лайф". . .
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум