Нова "жертва" на сектата!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
На лайсната само аз ли виждам италианското знаме...(не съм сигурен дали е то или белгийското май...) 

SummonedToDIe написа:На лайсната само аз ли виждам италианското знаме...(не съм сигурен дали е то или белгийското май...)
Верно виждаш италианското, колега, но Роко каза, че е слаган допълнително от него самия!
Мерси за пожеланията момчета! Повярвайте ми тази кола ще стане още по-яка в моите ръце, само ми трябва малко време да се съвзема от покупката и започва якия тунинг

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
оооооуууууу ......... чакай за секунда , моля те ........... умолявам те .... обясни ми какво разбираш под ЯК тунинг
Моля те Господи , чуй молбите ми и направи така че да не и се случва това което си мисля на тази кола . Амин !

Моля те Господи , чуй молбите ми и направи така че да не и се случва това което си мисля на тази кола . Амин !
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
BMW lover написа:оооооуууууу ......... чакай за секунда , моля те ........... умолявам те .... обясни ми какво разбираш под ЯК тунинг![]()
Спокойно, няма да е това, което си мислиш

П.П. Да не ти минават снимки на колата на Генчо като си затвориш очите

SuPeR_FLY написа:BMW lover написа:оооооуууууу ......... чакай за секунда , моля те ........... умолявам те .... обясни ми какво разбираш под ЯК тунинг![]()
..............
П.П. Да не ти минават снимки на колата на Генчо като си затвориш очите![]()

- BMW lover
- Любовника
-
Честно - да - минават ми точно те и веднага си представих неговите бъбреци върху на роко 'бившата' и честно ти казвам ми се дорева
Направо като го каза това за ЯК тунинг и дотам, викам си айдеее ..... генчо нъмбер 2

Направо като го каза това за ЯК тунинг и дотам, викам си айдеее ..... генчо нъмбер 2

BMW lover написа:Честно - да - минават ми точно те и веднага си представих неговите бъбреци върху на роко 'бившата' и честно ти казвам ми се дорева![]()
Не се притеснявай, ефекта който търся е този:

А кой е тоя Генчо и какво е направил с колата си?
gencho1 - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=105
И все пак всичко е въпрос на виждане и вкус! На мен лично не ми харесва това, но както казах всеки сам преценя какво да си прави колата
П.П. Ефекта който търсиш е добър
И все пак всичко е въпрос на виждане и вкус! На мен лично не ми харесва това, но както казах всеки сам преценя какво да си прави колата
П.П. Ефекта който търсиш е добър

- BMW lover
- Любовника
-
... и калобраните са излишни според мен, а като цяло ако сравним двете коли в това им състояние - то на роко колата и трябва още съвсем малко за да стане това като на линк-а който даде. Все пак не допускай компромиси в каквото и да е откъм преправяне, защото тогава ефекта ще е нулев
Успех в начинанието

Успех в начинанието

BMW lover написа:... и калобраните са излишни според мен, а като цяло ако сравним двете коли в това им състояние - то на роко колата и трябва още съвсем малко за да стане това като на линк-а който даде. Все пак не допускай компромиси в каквото и да е откъм преправяне, защото тогава ефекта ще е нулев![]()
Успех в начинанието
Само джанти с широк борд, които да боядисам, angel eyes, м-броня от Е36, м-прагове, м-лайсна и нови бъбреци и това е!
Ако някой има такива джанти да свирка! Май това обелското оранжево купе е точно с такива, а има и едно черно на някакъв Жоро с джанти Hamman. Джантите ще са ми най-трудни за откриване общо взето.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Bogat написа:Честито,а следващата да е като тази от подписа ти
това беше много глупаво пожелание.
дати е честита колата и безавариини километри

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега,честита да ти е колата
Много радости с нея
Базата е страшно солидна,ти сам си видял.Не мога да се сетя ,ти ли беше пуснал обява ,че търсиш такава в "Купува", та аз там поразясних за какъв автомобил става въпрос
Както Газара каза,автомобила е шампионски,бившия му собственик може би вече пътува към родината и се радва на ето това
Според мен, както ловърчето каза ,калобраните са излишни,излишен е и спойлера на задния капак
Сложиш ли й "17-ки тази кола с това окачване и състояние в което е + шпера , направо ще те направи див и щастлив
Поздрави
Георги Пенчев

Базата е страшно солидна,ти сам си видял.Не мога да се сетя ,ти ли беше пуснал обява ,че търсиш такава в "Купува", та аз там поразясних за какъв автомобил става въпрос

Както Газара каза,автомобила е шампионски,бившия му собственик може би вече пътува към родината и се радва на ето това

Според мен, както ловърчето каза ,калобраните са излишни,излишен е и спойлера на задния капак
Сложиш ли й "17-ки тази кола с това окачване и състояние в което е + шпера , направо ще те направи див и щастлив

Поздрави

Георги Пенчев
- BMW lover
- Любовника
-
Maй май излезнах прав с предположението си ,а

BMW lover написа:Чак сега зацепих защо Роко е извън българия за няколко дни![]()
![]()

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3