В Showroom скоро....
Модератор: Общи модератори
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Е това да не се харесва БМВ в авто предаванията май е станало равностойно на това да плюеш Windows в IT бранша
. Автоматично добиваш Гуру статус 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
аха.... 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Това загънатичкото какво е бе колеги? Струвами се арно
чак взех да си фантазирам!
Кога ще го дават в ШоъРум? Аз гледах предната неделя(21.01) представяха готиния дзвер-БМВ Х5 

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз пък съм много готин

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Който не оплюва Microsoft Windows и не величае Linux не е достатъчно на ТИ с компютрите, и който не мрази БМВ и не боготвори японските миксери - нищо не разбира от коли
Някак си не е модерно да харесваш БМВ 

за 250 не знам, но ис350 как залита приятно - не е истина.. за мене е сериозна кола, но единствения (и основен поне за мене) проблем и че са я правили тойота и "угаждането на всички" характерно за тази фирма е силно изразено..
или по-простичко казано- мощно, но полирано и скучно.. някъде чух/четох/не помня вече че тойота ще прави и по-спортно ис350... може да е по-интересно... кой знае ..
или по-простичко казано- мощно, но полирано и скучно.. някъде чух/четох/не помня вече че тойота ще прави и по-спортно ис350... може да е по-интересно... кой знае ..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:някъде чух/четох/не помня вече че тойота ще прави и по-спортно ис350... може да е по-интересно... кой знае ..
Да...IS-F
http://www.fastdrive.org/lexus/2007-Lexus-IS-F-1.php

Driver's Racing Team
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
lowdriver написа:alx написа:някъде чух/четох/не помня вече че тойота ще прави и по-спортно ис350... може да е по-интересно... кой знае ..
Да...IS-F
http://www.fastdrive.org/lexus/2007-Lexus-IS-F-1.php
То е за М3