.. HeadUpDisplay..
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Dimo написа:Владо кажи само колко пише че не съм сигурен 171 или 177, а и май си имал 7-ма предавка, ма те е домарзяло да я включиш![]()
Като загледаш 2рата и 3тата цифри си приличат повече отколкото 1вата и 3тата => 177

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
M5 Touring без ограничител .. числото е 191mph .. не е в България .. на писта е
.. ама самолетна .. едвам спря после .. таргета беше 200, но няма толкова голямо разстояние, за да се засили .. според мен може да ги направи имайки предвид как ускорява при тази скорост ..
Има найстина едно видео с Ханс Щук и М6, където той вдига 195 и един му излиза опред, но на някаква немска магистрала.
готово!

Има найстина едно видео с Ханс Щук и М6, където той вдига 195 и един му излиза опред, но на някаква немска магистрала.
готово!

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Turturelo написа:M5 Touring без ограничител .. числото е 191mph .. не е в България .. на писта е.. ама самолетна .. едвам спря после .. таргета беше 200, но няма толкова голямо разстояние, за да се засили .. според мен може да ги направи имайки предвид как ускорява при тази скорост ..
готово!
btw тва със Щук-а е от едно предаване на Speed Channel,и правиха предаване за БМВ М(история,модели даже тестваха М5,М6,Z4M).Можете да го намерите в нет-а.Същите правиха и за АМГ моделите,ама там със СЛ55 АМГ вдигнаха "само" 186 мили...Иначе със комби да вдигнеш 195 мили...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
165 реални са към края на 6та на смг-то... ограничителя също е там... която горе долу е около 175 със грешката във спидометъра при тази скорост..
за 6-те ръчни не зная как са разпределени.
ако това е м5/м6 де..
между другото сигурно съм малко старомоден щото хъд-а не може да ми привлече вниманието- най-редовно се улавям че си гледам нормалния оборотомер... разбирам че е голяма файда особено защото като го вкараш във червеното и цялата картинка мига ама... въпрос на навик сигурно
за 6-те ръчни не зная как са разпределени.
ако това е м5/м6 де..
между другото сигурно съм малко старомоден щото хъд-а не може да ми привлече вниманието- най-редовно се улавям че си гледам нормалния оборотомер... разбирам че е голяма файда особено защото като го вкараш във червеното и цялата картинка мига ама... въпрос на навик сигурно
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alx написа:...
на трабанта има HUD и оборотомер?!

или това на "разните други возила"?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3