ЧЕСТИТО!!! имаме си нов кабриолет в редиците :)))!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MaXimal написа:добре, че е с твърд таван.
И кое е добрето, че е с твърд таван? Както писаха от Ауто Билд (не че са ми любимци ама тоя път са адски прави).. "Някои да се е оплакал от мекия таван?".. мен лично повече ми харесваще мекия таван..
SlipKnoT написа:MaXimal написа:добре, че е с твърд таван.
И кое е добрето, че е с твърд таван? Както писаха от Ауто Билд (не че са ми любимци ама тоя път са адски прави).. "Някои да се е оплакал от мекия таван?".. мен лично повече ми харесваще мекия таван..
Ами например изглежда по-добре, малко по-практична става и тн...
- SlipKnoT
- devildriver
-
MaXimal написа:SlipKnoT написа:MaXimal написа:добре, че е с твърд таван.
Ами например изглежда по-добре, малко по-практична става и тн...
1вото е въпрос на личен вкус и го изключваме.
твърдия таван заема повече място и е по тежък.. кое му е по практичното?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Няма по-голям аристократизъм и любов към линията от мекия таван.Не случайно и на Е63 го ползваха,култовия гюрук сложи на колене всички тези кабриолети,които със затворен таван се сливаха с тълпата от коли ... Честно казано незнам кое му е по-практичнотона твърдия таван,вие замислялили сте се ? Ето тук се изказа един голям минус за теглото
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Това е по практично от обикновен кабриолет, защото като ти срежат гюрука какво правиш?? трябва да си сменяш гюрука това правиш.

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 04 Яну 2007, 18:34, променена общо 4 пъти

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Val4eto написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Много е яка колицата влюбен съм в нея.![]()
аз съм първа![]()

MaXimal написа:Дайте да правим масова покупка. Аз искам 320и, че за повече няма кинти![]()
Уникално е, добре, че е с твърд таван.
335i за мене

Отностно твърд или не...???.. въпрос на лично мнение! За мене времето на чаршафите и бризента окачени на пръчки вече е отминало отдавна

За романтиците е46 кабрио

Пефректен кабриолет!!! 6+ по шестобалната

- SlipKnoT
- devildriver
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Това е по практично от обикновен кабриолет. Защото като ти срежат гюрука какво правиш?? Трябва да си сменяш гюрука това правиш.![]()
А като ти се раходят малко котки от горе на твърдия покрив или завали градушка или като някои мине и нарочно го надере.. ЕДНО И СЪЩО се прави.. отиваш при застрахователя и ти го сменя.. да не мислиш, че е сложно..
Tvrrr написа:За романтиците е46 кабрио
Класиката е една.. светло синио Е36 М3..

- Penchev
- Сватбаря
-
Чаршафи и пръчки,ма аз честно казано не харесвам пежо 206 или нещо такова като него
Ще се пробват и после е възможно пак да се върнат по правия път
Георги Пенчев

Ще се пробват и после е възможно пак да се върнат по правия път

Георги Пенчев
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:Класиката е една.. светло синио Е36 М3..![]()
Че Е36 купе си е класика спор няма, а пък за ///М3 да не говориме

Важното е да не е с чаршаф отгоре

SlipKnoT написа:
Ми зимата да кажем в кабрио с мек таван е студено и доста време трябва да мине докото се стопли купето ако някой съсед или някое наркоманче случайно минава и види и си каже аз що да не го резна глеи ква кола по добре без него примерно... по впечетляващо е според мен както си караш спираш на някои светофар и какво е купе изведнъж опа кабрио:) (лично мнение) така имаш и двете кеф ти купе кеф ти кабрио

- SlipKnoT
- devildriver
-
Не съм имал възможността да пробвам как е Е36/Е46 кабрио зима и лято.., имам наблюдения върху Сааб 900 96та.. и не намирам почти никаква разлика от купето.. четох някъде , но незнам дали е истина, че кабриото е с по яко парно?
При БМВ не вярвам да са по назад с материала от Сааб така, че.. това за студа и тем подобнио не мисля, че е критерии.
При БМВ не вярвам да са по назад с материала от Сааб така, че.. това за студа и тем подобнио не мисля, че е критерии.
- Penchev
- Сватбаря
-
отделен е въпроса,че хората са измислили едно "нещо" за зимата и доводи като "ма знаеш ли колко струва" просто нямат почва
Който е гъзар и кара кабрио има и такова "нещо"
Георги Пенчев

Който е гъзар и кара кабрио има и такова "нещо"

Георги Пенчев
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Чаршафи и пръчки,ма аз честно казано не харесвам пежо 206 или нещо такова като него![]()
![]()
Георги Пенчев

Колата е невероятна, аз не виждам грам грозно по нея, а при 206cc ............. нешата са трагедия от предния капак назад

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Кеф ти купе, кеф ти кабрио!!!
Кеф ти аристократизъм, кеф ти евтиния, пък и гори малко!!!
Е те от такива мисли се роди дизелов Ягуар, комби, с предно предаване!!! Аман от бедни богаташи!!!
Политиката на БМВ е производство на коли от клас ПРЕМИУМ: "Нашите автомобили са от висок клас и не са евтини, но за парите си клиентът получава най - доброто. " Цитатът ми е по памет, но идеята е ясна. Този модел ми изглежда донякъде отстъпление от тази политика. Не ми допада, че вместо да диктуват модата или просто да я подминат това залитане с думите: "Не ни занимавайте с глупости" , от БМВ се подвеждат по масата. Какво следва сега - многофункчионална баничарка като Кангото?....
Кеф ти аристократизъм, кеф ти евтиния, пък и гори малко!!!
Е те от такива мисли се роди дизелов Ягуар, комби, с предно предаване!!! Аман от бедни богаташи!!!
Политиката на БМВ е производство на коли от клас ПРЕМИУМ: "Нашите автомобили са от висок клас и не са евтини, но за парите си клиентът получава най - доброто. " Цитатът ми е по памет, но идеята е ясна. Този модел ми изглежда донякъде отстъпление от тази политика. Не ми допада, че вместо да диктуват модата или просто да я подминат това залитане с думите: "Не ни занимавайте с глупости" , от БМВ се подвеждат по масата. Какво следва сега - многофункчионална баничарка като Кангото?....
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Penchev написа:отделен е въпроса,че хората са измислили едно "нещо" за зимата и доводи като "ма знаеш ли колко струва" просто нямат почва![]()
Който е гъзар и кара кабрио има и такова "нещо"![]()
Георги Пенчев
Климатик

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3