ФОНД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 325-та НА АНДРО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Бихте ли помогнали за възстановяването на колата на Андро?

ДА (независимо по какъв начин)
64
93%
НЕ (в никакъв случай)
5
7%

Общо гласове : 69
смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 15 Ное 2006, 13:18

Отново искам да изкажа благодарността си за този невероятен жест, който правите. Наистина, нямам думи да изкажа благодарността си, както и опасението си, че всъщност не заслужавам такава чест. Не искам и да ме разбирате погрешно, не проявявам неблагодарност, но въпреки това мисля че няма нужда да ми помагате. Все пак предвид че вече има сметка на която аз съм титуляр, в която вече има някаква дарена сума (не съм сигурен за точния размер, последната информация тук във форума от ICE беше за 400+ лв), се чувствам длъжен да ви дам точен отчет за какво точно ще отидат тези пари - все още не съм решил 100%, ще пиша. Но идеята ми е, без да искам да нарушавам волята ви като дарители, ми се иска въпреки че дарението е насочено към "възстановяване на Е30 325", парите да се употребят за по-добра кауза - или за благото на клуба или за някои от дарителските инициативи на клуба.

Иначе специално за моя случай. След вашата активна намеса при мен везните натежат по-скоро към възкръсване на 325-цата. Към момента и самите застрахователи по ГО ми изплатиха вече някаква сума, отделно съм подал жалба (след консултации с адвокати) - макар и малко вероятно, все пак е възможно сумата да набъбне още малко. За да не стават спекулации (понеже виждам че в темата е станало въпрос), макар и да нямах желание, ще посоча точната сума получена вече от мен - за тотална щета на '90 325i (смятана за базов модел) - изплатиха 75% от стойността й (в техни очи) - или 2338лв. Това не е малка сума, макар че наистина не покрива размера на понесенета от мен щета (предвид състоянието на колата). Но иначе не мога да кажа, че са ме мотали - напротив, мисля че всичко стана в предварително обявените от тях срокове.

Тъй като, донякъде благодарение на вашата подкрепа, везните наклоняват по-скоро към възстановяване на автомобила (с лека опозиция от страна на жена ми), в момента се оглеждам са читаво купе - е30, купе - троен стоп - по възможност без удари, без ръжда, по възможност края на '89, началото на '90, също пожелателни са - цвят diamant schwartz metallic, да няма шибедах, да има ABS, check-control, халогени, мотора и състоянието му няма значение). Оглеждам се за такова, всъщност вече имам едно набелязано, но работата там още не е 100% сигурна; имам вариант и моята 320-ска да стане 325-ца (недостатъци - колата е много добра и така, не ми се иска да я съсипвам, а и е с оригинален цвят delphin metallic, няма ABS). Продължавам да се оглеждам... варианта да се оправя това купе - за сега съм го оптисал, просто не вярвам че може да се направи, така както аз искам - а именно да е като от завода - или ако може е прекалено скъпо.

Още веднъж - благодаря ви много приятели, този жест е наистина огромен. Смятам че няма нужда да дарявате каквото и да е, а се нядявам да не се сърдите, ако вече дарените средства се използват за друга кауза. Ще имам грижата да ви държа в течение както за развитието на нещата с 325-цата, така и за това какво точно ще се случи със събраните вече пари.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 15 Ное 2006, 13:25

LandShark написа:Иначе специално за моя случай. След вашата активна намеса при мен везните натежат по-скоро към възкръсване на 325-цата. .

:yes:

:idea: Едно купе от Германия? Там поне 100% ще е топ състояние

:idea: CheGevara може да съдейства...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 15 Ное 2006, 13:40

ICE написа:
LandShark написа:Иначе специално за моя случай. След вашата активна намеса при мен везните натежат по-скоро към възкръсване на 325-цата. .

:yes:

:idea: Едно купе от Германия? Там поне 100% ще е топ състояние

:idea: CheGevara може да съдейства...!

май нещо не сум съгласен - баш в Германия по принцип е читав двигателя, за сметка на ръжди по купето ;) Италия - обратното :)

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 15 Ное 2006, 13:46

Добре де, може и в Швейцария да отскочим... Това да ни е проблема! :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Ное 2006, 20:28

Немска кола НЕ :!: :!: :!:

На запад от Бодензее е ДЪРЖАВАТА с главни букви :!:

За немска кола - в състояние ,в което беше колата на Андрейчо трябват много пари,безмислено много ...

Изпадна ни лятото в Швейцария Е30 двуврато двоен стоп (за съжаление) ,абсолютен уникат като състояние и пробег,но Дилян не го пожела заради това,че няма ABS,check-control и общо взето опциите ,които иска Андрей ... цената беше хитова :idea:

В случай ,че се намери нещо читаво там,аз мога да помогна :!:

Георги Пенчев
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 15 Ное 2006, 20:38

Penchev написа:Немска кола НЕ :!: :!: :!:

точно за немска марка и този модел и години коли - само немска! Само че си държат и цена ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 15 Ное 2006, 20:53

аиде сега навсякъде може се намери читаво купе ...и в Германия и в Италия и в Швейцария
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 15 Ное 2006, 23:59

Момчета,

Днес в 16.30h салдото по сметката на Андро беше 532 лв.!!!
8)

ПП. Моля модовете да копират това мое писание и в другата тема, където се следи това движение, в която не мога да пиша.... 'щото е заключена.

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 16 Ное 2006, 0:48

Скоро ще пусна и списъка с дарителите ... отново.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 16 Ное 2006, 0:54

ICE написа:
ПП. Моля модовете да копират това мое писание и в другата тема, където се следи това движение, в която не мога да пиша.... 'щото е заключена.

Ако говориш за важната тема,не е заключена ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 16 Ное 2006, 0:57

bmwdriver написа:
ICE написа:

Ако говориш за важната тема,не е заключена ;)

:uups:

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 17 Ное 2006, 20:02

Имаме ли някакви резултати от този четвъртък?
Кой беше касиер-а?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Ное 2006, 20:13

Съжалявам, че се бавя с отговора, но ме спукват от уърк ;)

Резултати има и то прилични. Аз събирах парите.

Дадоха ми:

Eliana
Машинките
Prostaka

Днес не успях да внеса парите, но в понеделник ще са в сметка. Ще внеса и аз! Ще взема и разписката и ще я снимам.

ICE - имаш ЛС!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 23 Ное 2006, 0:38

Най-вероятно,
утре (четвъртък) 23.11.2006 ще съм на ЕКО-то, та ако още някой има желание да помогне, да заповяда!
8)

Ледения
Аватар

Мнение от ICE » 03 Дек 2006, 17:03

хайде мамчета..., ъ-ъ-ъ-ъ-ъ момчета, размърдайте се!!! :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум