СМЕТКА ::ФОНД ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ 325-та НА АНДРО::
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Незнам дали тука, или Андро да отвори нова тема в Е30, ама да попитам. Доколкото разбрах от ЛудПеца, Андро е купил колата на Любо Мегов и тя вече е в Пловдив да се прехвърля от едната на другата. Та мисълта ми е, дали Андро ще има желание и възможност да споделя как върви възкресението и ако може със снимков матерял, че е по-интересно? Друго нещо, което искам да попитам е, понеже ще има доста неща дето ще се дублират, ще има ли разпродажба на някой или не? И последно, искам да поздравя Андро, затова, че се е решил да възтанови колата пред това, да я затрие начасти.
ПС А също така ми е интересно, с какво ще се обзаведе Мегов?
Честита Колед момчета и бъдете сигурни, че на Коледа стават ЧУДЕСА
ПС А също така ми е интересно, с какво ще се обзаведе Мегов?
Честита Колед момчета и бъдете сигурни, че на Коледа стават ЧУДЕСА

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Новините се разпространяват сравително бързо, макар и двамата с Мегов да се разбрахме за дискретност. За развитието на проекта писах в отделна тема - в е30 раздела.
Още веднъж искам да благодаря за жеста. Доколкото проверих наскоро в сметката са се събрали общо 802 лв - солидна сума. Благодаря за което. Допълнително ще ви информирам как точно ще се разпоредя с нея. Мисля че модераторите трябва да свалят темата вече да не е важна.
- ICE
- Ледения
-

Поради факта, че сметката е на името на Андро, аз не мога да следя кои от вас са внесли помощи по банков път!
Затова помолих и пак ще ви замоля да си напишете никовете, за да ви отразя в списъка!
Благодаря за разбирането!

- ICE
- Ледения
-
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2