Дайте съвет
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
amd написа: След 2 часа каране примерно, ме боли задника и краката много лошо, докато при Е34 комфорта е на по-високо ниво и си е кеф да се кара където и да е, но особено на дълго.
Карал съм Е-30 от Пловдив до Варна 4 часа без да спирам и изобщо не се уморих.И двете са прекрасни коли ,вземи си тази която е по читава.Аз лично съм за Е30 успех

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Аз скоро се качих от Е30 в Е34. След като навъртях малко километри с 530-ката стигнах до интересен извод - човек който се колебае между Е30 и Е34 просто не знае какво иска. Двата модела имат съвсем различна таргет клиентела. И като гледам колко по-добре ми е в Е34, май вече съм към групата на одъртелите.
Пишеш, че тройките ти допадат повече - Ако си сигурен в това взимай тройка.
Чудиш се дали ще ти се вижда доса пътя - Навъртал съм 1100 километра за 14 часа с Е30. Умора - нормална. Накрая се чувствах както след нормален ден на работа.

Пишеш, че тройките ти допадат повече - Ако си сигурен в това взимай тройка.
Чудиш се дали ще ти се вижда доса пътя - Навъртал съм 1100 километра за 14 часа с Е30. Умора - нормална. Накрая се чувствах както след нормален ден на работа.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Един глас и от мен за е34,но все пак наистина последната дума си остава твоя! е34 е страшна кола-казвам от личен опит. Иза дълъг път и за градско е перфектна Аз лично нямам оплаквания. А по въпроса с подръжката на колата извинете но каквото и БМВ да караш ако искаш качествени части винаги ще се оръсиш яко. Мен се опитаха да ме откажат въобще да карам БМВ защото е със скъпа и некачествена подръжка и трудно се намирали части и разни тем подобни. Много мнения ,всеки дава акъл но прецени сам Според мен ти вече си взел най-правилното решение-избрал си точната марка БМВ Останалото е лесно -Успех в избора
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе да ти кажа, ако ще караш Е34-ката по тесни улички си е утрепия - не е толкова маневрена, все едно да направиш обратен завой със сом в обратната канализация
Е30-ската завива лесно с вратите напред
та ако въртиш повече градско - Е30, ако си повече извънградско - Е34

Е30-ската завива лесно с вратите напред

та ако въртиш повече градско - Е30, ако си повече извънградско - Е34

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Един написа:човек който се колебае между Е30 и Е34 просто не знае какво иска. Двата модела имат съвсем различна таргет клиентела. И като гледам колко по-добре ми е в Е34, май вече съм към групата на одъртелите.![]()
и аз така мисля е30 от 18-40 г. е34 30-100г.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2