Панаир Пловдив и БМВ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 25 Сеп 2006, 19:44

Искам ги :bcry:

младши ентусиаст
Аватар

обявявам джихат на тия коли

Мнение от 535 » 25 Сеп 2006, 20:06

обявявам джихат на тия коли

доде непочнат да ми ги подаряват ...

:gives:

искам само няколко :))) не всичките ... 5 само

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

Мнение от Memphys » 25 Сеп 2006, 20:38

Супер са, много ми се искаше да видя Е92-то на живо, но нямам възможност да ида до Плд, които ходи да снима още...
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Сеп 2006, 20:47

Интересно е представянето, по разчупено изглежда от на предишните коли, нахраниха ни с курабии, разгледахме новото купе, взехме си рекламни материяли, купихме си химикалки по 7лв на BMW Sauber да подкрепим отбора, поприказвахме с лелките там и айде към София обратно :D Абе общо взето добре е.
Колите пак бяха всичките заключени за сметка на тези на Балкан Стар ма кво да се прави с повече приказки всичко става ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Сеп 2006, 22:35

Не е много по темата ... ноооооооооооооо

Last month, Automobile magazine reported it managed to record 275 horsepower and 300 lb-ft of torque at the wheels in a dynamometer test of BMW's new 335i coupe. Based on these impressive wheel-horsepower numbers, the magazine reckoned the Bimmer makes close to 350 horsepower at the crank, rather than BMW's official 300 hp figure. Following the publication of this data, many skeptics question the accuracy of the dynamometer readings. Now, the magazine reports retesting the 335i with surprising results. After a number of consistent peaks at 285 horsepower at the wheels, the testers managed to record an impressive 287 horsepower. Amazingly, the car even managed to peak briefly at 299.93 wheel horsepower after shifting to fourth. The magazine insists it wasn't additional torque from a rough shift, but rather momentary turbo spike afforded by the computer. So far, no one has attempted to measure power at the crank, but we suspect Automobile is correct when they say it would be a great deal more than the advertised 300 horsepower.
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 26 Сеп 2006, 0:32

Дреме ми за евентуални леки "щети",всяка уважаваща себе си марка си има разходи за шоута и рекалама и после изложбените екземпляри се продават с подобаваща отстъпка! Това е нормалното!
Егати стиснатата работа /еврейска/,срам. :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 26 Сеп 2006, 8:54

Аз като се замисля... малко са хората които купуват БМВта от панаира или от такива изложения :shock: Всеки гледа да си го поръча с екстрите които иска...
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Сеп 2006, 9:32

NeoPrint написа:Дреме ми за евентуални леки "щети",всяка уважаваща себе си марка си има разходи за шоута и рекалама и после изложбените екземпляри се продават с подобаваща отстъпка! Това е нормалното!

а ти откъде си сигурен, че няма? Ходи с парите да я вземаш и не ти направиха отстъпка? Ако е така .. обади се ще ти уредя :winky:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Сеп 2006, 9:37

MaXimal написа:Аз като се замисля... малко са хората които купуват БМВта от панаира или от такива изложения :shock: Всеки гледа да си го поръча с екстрите които иска...

не малко .. никой не си купува коли от изложения. Дървените философи не го разбраха това, че истинските!! клиенти на БМВ не пазаруват от такива изложения. Ако харесат кола изложена там, няма налична същата и не му се чака да специфицира нова .. отива тихомълком в дилъра и си я договаря. Няма такива хора, които ходят със 100 000лв в чантата .. да взема да отида да разгледам какво има по изложението и да си взема нещо днес .. ама не знам какво точно, който дава най-голяма отстъпка той ще е .. Ситроен, Рено, Мерцедес, Ауди .. БМВ .. ще видя по пътя! :mhihi:

Няма да забравя 2004 на изложението в София, къде един дойде с въпроси за 645 Кабриолет .. колко процента отстъпка, дизел има ли .. хита беше - искам я с 4 врати.. има разни таланти къде обикалят и питат за отстъпка, а от 300 метра му личи, че през живота си няма да купи дори и Дачия Логан .. е за какво пита тогава? Да си знае? Или човек, който е решил да си купи БМВ ще отиде да си вземе Мерцедес, защото му дават 1% повече отстъпка? Не мисля!

бай печатар
Аватар

Мнение от NeoPrint » 26 Сеп 2006, 9:43

Turturelo написа:
NeoPrint написа:Дреме ми за евентуални леки "щети",всяка уважаваща себе си марка си има разходи за шоута и рекалама и после изложбените екземпляри се продават с подобаваща отстъпка! Това е нормалното!

а ти откъде си сигурен, че няма? Ходи с парите да я вземаш и не ти направиха отстъпка? Ако е така .. обади се ще ти уредя :winky:

Е като е така защо се правят на "дорагабе" и не отключат колите ???

бай печатар
Аватар

Мнение от NeoPrint » 26 Сеп 2006, 10:02

Понеже започнахме темата,работя с немски машини,Ролс-Ройса на полиграфията.Цената на последната е над 800 000 евро по прайс листа,колко мислиш е окончателната цена,само защото някакъф калъф я е поръчал и после се е отказал,а те са я произвели btw. ? Отстъпката надминава цената на доста разточително обурудвана 3-ка!
От догодина като ни приемат в ЕС на сегашните "изключителни" дилъри ще им се наложи да се конкурират и нещата ще си дойдат лека-полека на местата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 26 Сеп 2006, 13:46

Това със заключването на колите го правят тея от БМВ дилъра за БГ (демек българска работа), а не е официална политика на БМВ. Миналата събота бях тука на представянето на новото купе на 3ката и нямаше никакъв проблем да се седна в която кола искам. Качвах се в 335i, M6, новото Х5 и Z4(тесничко е вътре,не е за хора над 1.80м). Никакъв проблем, дори никой не седи да те гледа кво правиш. Но явно такова е мисленето на народа и на продавачите - да си открадне нещо, да не му откраднат нещо.

Има и друг момент - покупателната способност на зяпачите. В БГ колко от тея дето гледат могат да си позволят ново БМВ?! Сигурен съм, че който изглежда сериозен купувач, на него ще му отворят колата ;) Тука е достатъчно да имаш някаква по-сносна работа и може да си купиш БМВ на изплащане и продавачите се стараят да зарибяват хората ;)

ПП. На ИАА Франкфурт само Бентли и Ферари не даваха хора да се качват в колите им, като за някви патрони,дето искаха да купуват правеха изключения. От Ламборгини даваха, като едни мацки седяха до теб (то тва не е лошо де :) )
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 27 Сеп 2006, 16:42

http://theraven.snimka.bg/album.php?album_id=65782&view=2 Днес ходих на панаира и нащраках малко снимки. Направи ми впечатление между другото, че булките, паркирани пред секцията на Ratola са най-усмихнати и най-отзивчиви, докато онези пред Brabus буквално се чудеха какво дирят там. Като цяло много новости спрямо миналогодишния панаир нямаше, повечето модели бяха същите, тук таме имаше нещо новичко. Айде погледайте ги и коментирайте 8)
---

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 27 Сеп 2006, 21:43

Аве,не съм съгласен много ,че колите от изложенията никой не ги купува!В края на панаира почти не остава автомобил или машина,която не е купена от посетител.Табели ,,ПРОДАДЕНА,,има на всичко .Особено за нови модели.Те се купуват още в първите часове .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Сеп 2006, 22:09

Georgi написа:Аве,не съм съгласен много ,че колите от изложенията никой не ги купува!В края на панаира почти не остава автомобил или машина,която не е купена от посетител.Табели ,,ПРОДАДЕНА,,има на всичко .Особено за нови модели.Те се купуват още в първите часове .

Говорим за БМВ.Аз доколкото знам нито едно БМВ не е продадено от тези на панаира.Ти не гледай табелите ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум