Ще се включите ли в протест с колите си с/у хаоса по улиците
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Misho 605 SVti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 740i 4.4l V8 Individual
- Мечтае да кара: E38
Впоследствие се оказва, че вината за катастрофата е на жената, която не е дала предимство на BMW-то ... извинявайте, но според вас, така като гледате снимката, с каква скорост се е движела баварката в момента на удара .......... а колко ли е била, преди да набие спирачките ..... но не, бизнесменът, който карал баварката, даже бил без книжка, била му отнета преди месеци заради алкохол и бил глобен ... 200 лева .... БАСИ ЦИРКА СМЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Misho 605 SVti написа:Нека засега да не коментираме организацията. Когато хората кажат, ще бъде оповестено от тях самите.
ми тогава да не отговаряме за сега, па като "кажат хората" и ние да кажем

Misho 605 SVti написа:Впоследствие се оказва, че вината за катастрофата е на жената, която не е дала предимство на BMW-то ... извинявайте, но според вас, така като гледате снимката, с каква скорост се е движела баварката в момента на удара .......... а колко ли е била, преди да набие спирачките ..... но не, бизнесменът, който карал баварката, даже бил без книжка, била му отнета преди месеци заради алкохол и бил глобен ... 200 лева .... БАСИ ЦИРКА СМЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!
Според мен джипът и с 60 да се е движил пак щеше да е подобна гледката.
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Не може да се тарпи това вече
пак и тези задръствания краи нямат и ще става по зле
Вкиучвам се във всичко 

Sorry за песимизма, ама няма да стане нищо!
Само за статистиката да попитам - какво стана с подписката против затварянето на АЕЦ-а (била се загубила някъде в парламента)
Какво стана когато такситата протестираха против вдигането на горивата преди време - ами пак нищо (замразиха цените за 2-3 месеца и после увеличението беше ударно)
Какво стана когато преди 5-6 години (не помня вече) студентите правиха седяща стачка и блокираха лъвов мост - ами а сетете се - НИЩО....
Примери има безброй, проблема не е в организацията на такова нещо (все ще се намерят хора които да се включат в протеста), проблема е че на никой от управляващите не му пука! Щом се докопак веднъж до власта (респективно до далаверите) и всичко останало остава на втори план.
Ако щете и CNN да докарате, пак ефекта ще е 0
за съжаление се намираме в България.
Един приятел вече си смени фразата на аватара "Направи нещо за страната си - емигрирай" .... no comment
Само за статистиката да попитам - какво стана с подписката против затварянето на АЕЦ-а (била се загубила някъде в парламента)
Какво стана когато такситата протестираха против вдигането на горивата преди време - ами пак нищо (замразиха цените за 2-3 месеца и после увеличението беше ударно)
Какво стана когато преди 5-6 години (не помня вече) студентите правиха седяща стачка и блокираха лъвов мост - ами а сетете се - НИЩО....
Примери има безброй, проблема не е в организацията на такова нещо (все ще се намерят хора които да се включат в протеста), проблема е че на никой от управляващите не му пука! Щом се докопак веднъж до власта (респективно до далаверите) и всичко останало остава на втори план.
Ако щете и CNN да докарате, пак ефекта ще е 0

Един приятел вече си смени фразата на аватара "Направи нещо за страната си - емигрирай" .... no comment
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Моя въпрос е към кои точно ще е насочен протеста и какво очакваш да постигнем? За безредието по улиците сме си виновни ние и от части КАТ.
Напълно съм съгласен че има нужда нещо подобно?
Напълно съм съгласен че има нужда нещо подобно?
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Всяка сутрин и вечер 5 дни в седмицата се включвам в протеста. Някой път и през деня. До сега ифект ни съм видял. 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ааааааа шефе, недей така.
Има си места за по-високи скорости от 50. Пък мощността може да си я използваш за бързи ускорения и изпреварване.
Така че по-уекинко с тия BMW-та, че децата ни са по улуците...

It's not who You are, it's who You know...
logout написа:Ааааааа шефе, недей така.Има си места за по-високи скорости от 50. Пък мощността може да си я използваш за бързи ускорения и изпреварване.
Така че по-уекинко с тия BMW-та, че децата ни са по улуците...
да бе .. аз не казвам че в люлин 12-ти микрорайон между блоковете трябва да се бичи с 100 .. ама примерно от София до Благоевград на секи 5 метра има 60км/ч .. е как да карам с 60

палим, гасим и газим ...
Няма по-голяма война в днешно време от това което се случва по улиците. Тази година в България жертвите достигат 1000. Плаша се от статистиките. Отвратен съм от шофьорите в София. Мамка му и аз винаги искам да съм на време, но въпреки това карам съобразително.
Не бих се присъединил, защото имам по-важни неща, въпреки това съм съпричастен.
Не бих се присъединил, защото имам по-важни неща, въпреки това съм съпричастен.
- BRUTALNIA_
- Потребител
-
Пишман шьорите не са само във СОФИЯ.
И тук на село си ги имаме
Спорет мен е виновна СИСТЕМАТА която изкарва
по пътищата все повече и повече не просветени КОЛЕГИ.

И тук на село си ги имаме

Спорет мен е виновна СИСТЕМАТА която изкарва
по пътищата все повече и повече не просветени КОЛЕГИ.

Аз няма да участвам, защото:
1. Никой не ни е виновен, че не спазваме правилата.
2. Никой не ни е виновен, че центъра на София не е изчислен за 500 000 автомобила.
3. Никой не ни е виновен, че автомобилите в градовете стават все повече.
и т.н. и т.н.
Искам само да се направи Зелена вълна по улиците на София. Аз карам мотор и задръстванията не са ми проблем, но изказвания от сорта:
Как да карам с 60, като колата ми е БМВ - без коментар.
Ето проекта на глоби, които ще се приемат днес, но се оказва, че ще са и по-солени7
Какво ще плащаме:
Превишена скорост:
до 10 км - 10 лв
до 20 км - 30 лв
до 30 км - 50 лв и 1 месец без книжка (50 лв ако е извън града)
до 40 км - 150 лв и 1 месец без книжка (100лв и 1м ако е извън града)
до 50 км - 200 лв и 2 месеца без книжка (150 лв и 2м ако е извън града)
над 50 км - 250 лв и 3м без книжка
Шофьор/пътник без колан - 50 лв
Говорене по ГСМ - 50 лв
Минаване на червено - 50 лв
Паркиране на зебра или спирка - 50 лв
Шофиране в БУС лента - 20 лв
Без стикер и документ за ГО - 50 лв
1. Никой не ни е виновен, че не спазваме правилата.
2. Никой не ни е виновен, че центъра на София не е изчислен за 500 000 автомобила.
3. Никой не ни е виновен, че автомобилите в градовете стават все повече.
и т.н. и т.н.
Искам само да се направи Зелена вълна по улиците на София. Аз карам мотор и задръстванията не са ми проблем, но изказвания от сорта:
Как да карам с 60, като колата ми е БМВ - без коментар.
Ето проекта на глоби, които ще се приемат днес, но се оказва, че ще са и по-солени7
Какво ще плащаме:
Превишена скорост:
до 10 км - 10 лв
до 20 км - 30 лв
до 30 км - 50 лв и 1 месец без книжка (50 лв ако е извън града)
до 40 км - 150 лв и 1 месец без книжка (100лв и 1м ако е извън града)
до 50 км - 200 лв и 2 месеца без книжка (150 лв и 2м ако е извън града)
над 50 км - 250 лв и 3м без книжка
Шофьор/пътник без колан - 50 лв
Говорене по ГСМ - 50 лв
Минаване на червено - 50 лв
Паркиране на зебра или спирка - 50 лв
Шофиране в БУС лента - 20 лв
Без стикер и документ за ГО - 50 лв
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4