Z4 M-coupe оплювка...
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
smamf написа:Ето го и отговора:My current car is a Jaguar S-Type that cost Ј36,000. Prior to that I
had an
X308 XJR that cost Ј65,000 new, but which I bought used for Ј30K.
Fastest
indicated speed I managed in it was 165mph (I had the 155mph software
limiter deleted)
So yes, I can afford it.
I drive between 30,000 and 40,000 miles a year, have owned four Jags,
five
BMWs, two Audis, two Hondas, a Land Rover and ten motorcycles. I'm a
member
of the Institute of Advanced Drivers and have driven round most of the
race
circuits in the UK and the Nurburgring.
Admittedly I only drove the Z4 M Coupe for about 80 miles on some of my
favourite roads (I was asked to try it for the Independent) and it's
not
worth Ј45,000.
Does that answer your question?
Have you driven the Z4M?
Cheers
Andrew.
Дееба и келеша, ма според мен лъже за тоя внушителен автопаркАма айде и аз да не съм по-назад, казах му че имам Е90 320i и подкарвам на баща ми Е65 760Li
![]()
![]()
Кажи му,че си карал на твои приятели ламботата,ферратитата и тн

Occurred to me that I’ve actually had six BMs (I forgot the 635CSi). Two reasons for deserting Munich for Coventry :
Chris Bangle. My first BM was a 520i company car. I remember every time I saw it sitting on the drive, I thought how great it looked. It was well put together and did everything well with no fuss. If a Martian landed and you showed him a 635CSi parked alongside any current BMW, he wouldn’t believe they were from the same company.
Soul. The first two Jags I had (a V12 and a straight six XJ-S with a manual transmission), had real personalities. Little things went wrong with them, but they were easy to fix and they were involving. I’ve never loved any of my cars except the Jags. They’re alive. The XJR and the diesel S-Type don’t go wrong, they handle better than any BMW I’ve driven and they look fantastic. I had the manual XJ-S for eight years and right up until the day I sold it, I’d still look out the window and think what a beautiful car it was.
If you look at the customer satisfaction surveys, Jag is now number one ahead of Lexus. Try one.
And it isn’t just me who doesn’t like the Z4M. Check out Jeremy Clarkson in last Sunday’s Sunday Times.
Cheers
A.
вече незнам какво да му пиша на този...идеи

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
[/quote]
[/quote]
пиши ,че щом има пари това не на всяка цена означава, че има и вкус !...само като го гледам как се е облякъл -грози снимката сериозно

пиши ,че щом има пари това не на всяка цена означава, че има и вкус !...само като го гледам как се е облякъл -грози снимката сериозно

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Именно тва че имаш пари и си влезнал в най скъпия магазин в квартала и си си поръчал най скъпата кола която може да си позволиш, не означава нито че може да караш, нито че разбираш от коли, нито че колата която имаш е най добрата или по добра от нещо което явно не си преценил добре, поради по голянмото наличие на самочувствие от колкото на опит!
Е тва ако некой му се занимава да го преведе и да му го прати аз немам нерви що на такива ми е по лесно да им напиша 3-те изречения които предложи X-Citera
Е тва ако некой му се занимава да го преведе и да му го прати аз немам нерви що на такива ми е по лесно да им напиша 3-те изречения които предложи X-Citera

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
той Юбчо му сипа с големия черпак...незнам какво би отговорило прасето 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, не мога да разбера какво му играете по гайдата. Човека и да е карал и да не е карал, няма начин да знаем. Друг е въпроса че това не прави разлика. Дори и при професионалистите, Джереми Кларксън ги сере, а Тиф Нидел ги харесва . . . този няма да си промени мнението дори всеки един от нас да му напише писмо. Даже напротив . . . ще се озлоби и ще почне да псува всички.
Да е жив и здрав, да си кара Ягуарите (които в Англия могат да са номер 1 къстомър сатисфекшън ама сред пенсионерите).
Просто не виждам някакъв смисъл вообще да комуникирате с такъв човек. А съм имал доста опит с такива англо-саксонци 'разбирачи'.
Да е жив и здрав, да си кара Ягуарите (които в Англия могат да са номер 1 къстомър сатисфекшън ама сред пенсионерите).
Просто не виждам някакъв смисъл вообще да комуникирате с такъв човек. А съм имал доста опит с такива англо-саксонци 'разбирачи'.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Прочетох статията и според мен нещата изглеждат така:
1. Външния вид.
По мнението на много от хората, пишещи тук, външния вид на новите БМВта не им харесва. Защо не им напишете такива писма на тях?
2. Качеството на материалите в обзавеждането.
Не съм я виждал тази кола отвътре, но тази статия не е първото място, където виждам забележки относно качеството на отделни елементи в обзавеждането. Който я е виждал отвътре, да си каже мнението - аз се сещам само за Туртурело.
3. Видимост назад.
Ами това е спортна кола - в Порше кайман (пряк конкурент) да нямаш по-добра видимост бе умнико?
4. Спирачки и окачване.
Еми пич, караш М, а не обикновено БМВ - нормално е да са такива спирачките и окачването - като си толкова Adavanced driver, тези неща би трябвало да са ти доволно ясни, ама не се знае какво е Advanced driver в крайна сметка (може би водачи с над 20 години стаж
).
5. На мен ми хареса какво е написал за звука на шестака и особено за бърсането на пода....
От неговото мнение си правя извода, че просто са дали колата на грешния човек за тест - този явно никога не е карал истинска спортна кола за писта (с изключение на 635, но разликата между Z4 M coupe и 6 серия е доста голяма, също и в цената, и както ми се вижда, скоро няма шанс да си позволи такава ).
Явно е бил с очакване да кара нещо като М6, но се е озовал в грешната кола.
Освен това как си предствяте подобен дебелак в толкова малка кола?
Някак си не ми се вижда възможно човек на наговата възраст, с неговите размери и каращ Ягуари, да хареса нещо малко като Z4 M coupe.
Все пак е редно да уважаме чуждото мнение, дори и да не ни допада, и да не нападаме хората, само защото имат различно от нашето мнение.
Вие го нападате без да имате реални аргументи, и логично се стигна до ситуацията
WeiSTD правилно ви го е казал - този няма да си смени мнението.

1. Външния вид.
По мнението на много от хората, пишещи тук, външния вид на новите БМВта не им харесва. Защо не им напишете такива писма на тях?
2. Качеството на материалите в обзавеждането.
Не съм я виждал тази кола отвътре, но тази статия не е първото място, където виждам забележки относно качеството на отделни елементи в обзавеждането. Който я е виждал отвътре, да си каже мнението - аз се сещам само за Туртурело.
3. Видимост назад.
Ами това е спортна кола - в Порше кайман (пряк конкурент) да нямаш по-добра видимост бе умнико?
4. Спирачки и окачване.
Еми пич, караш М, а не обикновено БМВ - нормално е да са такива спирачките и окачването - като си толкова Adavanced driver, тези неща би трябвало да са ти доволно ясни, ама не се знае какво е Advanced driver в крайна сметка (може би водачи с над 20 години стаж

5. На мен ми хареса какво е написал за звука на шестака и особено за бърсането на пода....

От неговото мнение си правя извода, че просто са дали колата на грешния човек за тест - този явно никога не е карал истинска спортна кола за писта (с изключение на 635, но разликата между Z4 M coupe и 6 серия е доста голяма, също и в цената, и както ми се вижда, скоро няма шанс да си позволи такава ).
Явно е бил с очакване да кара нещо като М6, но се е озовал в грешната кола.
Освен това как си предствяте подобен дебелак в толкова малка кола?
Някак си не ми се вижда възможно човек на наговата възраст, с неговите размери и каращ Ягуари, да хареса нещо малко като Z4 M coupe.
Все пак е редно да уважаме чуждото мнение, дори и да не ни допада, и да не нападаме хората, само защото имат различно от нашето мнение.
Вие го нападате без да имате реални аргументи, и логично се стигна до ситуацията
.вече незнам какво да му пиша на този...идеи
WeiSTD правилно ви го е казал - този няма да си смени мнението.

Touring & windsurf club
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Що са заяждате с човека? Този за разлика от Кларксън може да кара! В един свят където всичко се обяснява с портфейла и цената на колата след 3 години, е абсолютно нормално да се изкажат такива мнения, като на този чичко.
Да ви питам аз сега, като ZM Coupe е също толкова добро, защо в Англия има продадени само около 800 бройки? А само този който не е карал XJR, XKR или дори и XJS V12 5spd, може да се изкаже неподготвен.
Мисля, че що се отнася до спортни коли англичаните дават доста на света - Lotus, Caterham, Ultima, McLaren, TVR, Marcos, MG X-Power, ProDrive, TWR, AMD, Cosworth, Overfinch - та отново, нека малко да по-смекчим тона...
Последно - Z4 M Coupe е достъпно за всеки киселяк със що годе добра кредитна история - 8000 депозит, 36 вноски по 500 на месец и последна вноска от 26000... Лихва от около 9-10%. Кой говори за възможност да си го позволи?
П.П. Аз лично много харесвам колата - просто нямам място за 4-та
Да ви питам аз сега, като ZM Coupe е също толкова добро, защо в Англия има продадени само около 800 бройки? А само този който не е карал XJR, XKR или дори и XJS V12 5spd, може да се изкаже неподготвен.
Мисля, че що се отнася до спортни коли англичаните дават доста на света - Lotus, Caterham, Ultima, McLaren, TVR, Marcos, MG X-Power, ProDrive, TWR, AMD, Cosworth, Overfinch - та отново, нека малко да по-смекчим тона...
Последно - Z4 M Coupe е достъпно за всеки киселяк със що годе добра кредитна история - 8000 депозит, 36 вноски по 500 на месец и последна вноска от 26000... Лихва от около 9-10%. Кой говори за възможност да си го позволи?
П.П. Аз лично много харесвам колата - просто нямам място за 4-та

Power is Nothing Without Insanity
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
А защо дори само за разнообразие не си отворите очите и без да си кривите душите не приемете,че няма идеални автомобили и новите БМВ-та не правят изключение от това,колкото и да ни се иска,а....???
Заяждате се с човека точно като шестокласници
P.S. Това с волана и видимостта към уредите ако е вярно ЕГАТИ!!!
Заяждате се с човека точно като шестокласници

P.S. Това с волана и видимостта към уредите ако е вярно ЕГАТИ!!!
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3