Какво е по-ценено? Тунинговано или сток?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Каква?

Тунингована (и в 2-та случая)
10
7%
Сток (и в 2-та случая)
99
72%
Повече се цени тунингованата , но бих си купил Стоковица
19
14%
Повече се цени стоковицата , но бих си купил тунингована
10
7%

Общо гласове : 138
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 31 Авг 2006, 1:24

много се кефя на стари запазени коли в оригинален вид ;)
за тунинга, само оптика от някакви реномирани фирми колкото може по изчистено без цигании... много ме дразнят заешки мрежи, престилки тип снегорини, сини пръскалки, метални педали завити с видии, пробити гърнета и рязани пружини и такива подобни неща... :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 31 Авг 2006, 9:17

твърдо сток...
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Авг 2006, 9:39

мойта си е автентична 8)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 31 Авг 2006, 9:48

По принцип гласувах за твърдо СТОК но... струва ми се че тука мисленето е малко изкривено на българина поради голямата част на ширещия се "ПЕРНИШКИ ТУНИНГ" :mhihi: . В смисъл че качеството на тунинг-а в БГ все още в голямата си част е на ниско ниво (говоря по принцип, фирмите които правят изключение се броят на пръстите на едната ръка). Иначе едно HRTGE без значение на базата на MPower или СТОК грам не бих отказал www.hartge.de

Най-любимо ми е СТОК на външен вид без означения по задния капак и мноооооого шукарийки под предния капак (да не ги изброявам :mhihi: ).

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 31 Авг 2006, 9:55

мен ме кефят пък сток-тунингованите ;)
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Авг 2006, 9:59

Aiw написа:
dizelboy написа:много мие 4удно защо си4ки пръдлиовци сте гласували за стокт като си4ки коли са тунинговани 4е и некои от горе и се 4удите ква мизерия да си зака4ите по нея само и само да е по весела и разли4на :mhihi:

Защото всеки иска да тунингова по свой си вкус. Да купиш тунингована кола е като да си купиш готова картина, а като вземеш колата сток тя е като бял лист хартия и каквото и да създадеш знаеш, че си го направил сам и е твое творение ;)

представи си, че неможеш да "рисуваш" (като мен)
ако се сещаш какво имам впредвид ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 31 Авг 2006, 10:01

Вижте ми подписа :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 31 Авг 2006, 14:14

vicho написа:
Aiw написа:
dizelboy написа:много мие 4удно защо си4ки пръдлиовци сте гласували за стокт като си4ки коли са тунинговани 4е и некои от горе и се 4удите ква мизерия да си зака4ите по нея само и само да е по весела и разли4на :mhihi:

Защото всеки иска да тунингова по свой си вкус. Да купиш тунингована кола е като да си купиш готова картина, а като вземеш колата сток тя е като бял лист хартия и каквото и да създадеш знаеш, че си го направил сам и е твое творение ;)

представи си, че неможеш да "рисуваш" (като мен)
ако се сещаш какво имам впредвид ;)

Зависи, ти може да не харесаш рисуването ми, друг пък може да го хареса :) Не мечтая от вчера за този бял лист, така че много добре съм обмислил как да го попълня - да се отличава от другите картини, но не с шарения ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 31 Авг 2006, 14:40

Най-ценено е BMW Individual 8) :winky:

отделно всички знаем че на Е36 примерно най-много отива М-пакет(или най-добре направо М3). Тея крила отзад, простотии и хави подобни(дето народа масово залепя) - ще летим или ще шофираме?
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Авг 2006, 14:55

Christoff написа:Най-ценено е BMW Individual 8) :winky:

отделно всички знаем че на Е36 примерно най-много отива М-пакет(или най-добре направо М3). Тея крила отзад, простотии и хави подобни(дето народа масово залепя) - ще летим или ще шофираме?

братле виждал ли си ДТМ крилото на Е36, то е точно като за летене :mhihi: иначе е яко мдааа ;)

Aiw, мисля, че не ме разбра какво имах впредвид, а именно, че може като човек си вземе сток кола и да я направи на "стрелбище" от панаир, уж по вкус, пък то какво се оказва, и говорех за това, че примерно аз немога да си представя как ще изглежда красивия тунинг, за това бих си взел кола с готова ХУБАВА оптика.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 31 Авг 2006, 15:37

vicho написа:Aiw, мисля, че не ме разбра какво имах впредвид, а именно, че може като човек си вземе сток кола и да я направи на "стрелбище" от панаир, уж по вкус, пък то какво се оказва, и говорех за това, че примерно аз немога да си представя как ще изглежда красивия тунинг, за това бих си взел кола с готова ХУБАВА оптика.

Разбрах те много добре. Нагледал съм се на всякакви панаирни изпълнения и смятам, че мога да различа качествен тунинг от сбирщина светкалки, дрънкулки и ламаринени чаркове. Опитах се да ти кажа, че мога да си представя как ще изглежда една кола след като се "пипне" ;)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 31 Авг 2006, 15:43

Най-много мразя да видя някоя стара и красива кола ОСКВЕРНЕНА от некви тунингистчета. Направо откачам :evil: То това ако било за всеки
За да направиш добър тунинг ти трябват МНОГО пари, а повечето тук нямат и колите придобиват толкова незавършен вид, че не е истина как се дразня. Сложил ми преден спойлер и сини пръскалки, примерно, а праговете и отзад сток. Ми на к'во прилича това. И няква бурия отзаде от Илиенци дето ръждясва на първия дъжд и е най бързия. Иначе ония лошите момчета от Германия си знаят работата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар

Мнение от mafia » 31 Авг 2006, 16:13

А тука задавате ли си следващия въпрос...ако налея примерно ХХХ пари в колата си (за пример Е36-цата на Жоро от АутоФешън - неговата наистина е красива)...след време като реша да си продавам колата (все пак не караме вечно една и съща кола)...дали ще мога да я продам да кажем за 15-18000лв. , та да излезна наравно с инвестираните пари :idea: :?: ;)
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 31 Авг 2006, 16:40

mafia написа:А тука задавате ли си следващия въпрос...ако налея примерно ХХХ пари в колата си (за пример Е36-цата на Жоро от АутоФешън - неговата наистина е красива)...след време като реша да си продавам колата (все пак не караме вечно една и съща кола)...дали ще мога да я продам да кажем за 15-18000лв. , та да излезна наравно с инвестираните пари :idea: :?: ;)

Тука мислим секи сам да си преценя колко му е д'либок джеба! Аз примерно неа Ти казвам к'ви кинти наливам в едно старо АУДИ и съм на път да го докарам до СТОК и в оригиналния му вид... ма просто ма кефи... новите примерно ни ма кефят.

П.С. Глеам халогенки... здрав багажник... ела довечера на ЕКО :mhihi:

Аватар

Мнение от mafia » 31 Авг 2006, 16:54

:OT:
За съжаление няма да мога...утре имам важен изпит...и сега правя пищови :type: :roll:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум