Ремонтите в София - е сега вече ни се *** ******!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

аз ще ходя с транспоръта и ще се бутам с циганите :))

Мнение от 535 » 12 Авг 2006, 20:05

аз ще ходя с транспоръта и ще се бутам с циганите :))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 14 Авг 2006, 21:32

Абе не се правят така тези неща, една по една да ги бяха ремонтирали, по-добре.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 14 Авг 2006, 22:11

PGV написа:Абе не се правят така тези неща, една по една да ги бяха ремонтирали, по-добре.

иа ко можеше не сега, когато всички са се върнали от отпуска, а през щли примерно...днес 40 минути не мога да мина през Ситняково... хубава работа, ама българска... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Авг 2006, 22:22

Lila_Angel написа:
PGV написа:Абе не се правят така тези неща, една по една да ги бяха ремонтирали, по-добре.

иа ко можеше не сега, когато всички са се върнали от отпуска, а през щли примерно...днес 40 минути не мога да мина през Ситняково... хубава работа, ама българска... :roll:

най-много хора ходят август....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Авг 2006, 23:26

Lila_Angel написа:

мдааа, на Ситняково цял ден беше много весело... и нали всички бг шофьори трябва да покажем колко сме по-по-най, та се бутаха по 5-6 коли за единствената отворена лента в насрещното.
Never mistake motion for action...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 14 Авг 2006, 23:56

Добре ви е :mhihi: Нека ремонтират, че след някой месец ще цъфна там с баварията и искам да ми е гладкоооо :lol: В интерес на истината е много неприятно най-вероятно, защото дори при "пълен капацитет" на улиците в София пак има яки задръствания, а какво ли е като затворят доста от тях. Все пак - евала, че се сетиха да ремонтират - във Видинска област, примерно, съм сравнитрелно доволен - последно време започва да прилича на нормално място за шофиране (като изключим безрасъдните участници в движението). Има по булвард "Панония" доста какво да се желае, но става. Вижте в Монтана е ПЪЛЕН ужас! Там явно са някакви педали тия областни и кметове не знам, но определено не стават! та така... :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 15 Авг 2006, 8:56

Ти за Видин не ми говори, че както се разсееш и си балонирал поне 2 гуми по презумпция... А по тоз булевард Панония с над 60 те хваща морска болест. Иначе подходите към града ги пооправиха ;)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 15 Авг 2006, 9:35

amd, искаш да ти е гладко, ама бас хващам, че неравностите на трамвайната линия няма да ги оправят . а това е предпоставка за произшествия - някой натиска спирачка на кръстовището да мине по-бавно през дупките (така и на другото кръстовище на Гео Милев), оня отзад бърза и го прасне. :bcry:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 15 Авг 2006, 9:43

PGV написа:amd, искаш да ти е гладко, ама бас хващам, че неравностите на трамвайната линия няма да ги оправят . а това е предпоставка за произшествия - някой натиска спирачка на кръстовището да мине по-бавно през дупките (така и на другото кръстовище на Гео Милев), оня отзад бърза и го прасне. :bcry:

а тоя някой за дистанция чувал ли е? ше си носи акта...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум