Ударено БМВ, търси се скапания беглец

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 23 Юли 2006, 3:12

Bavarishe написа:Леле а ако е бил с някъв джип танк както ти викаш дали въобще е разбрал,че те е ударил :confused:

Според очевидци е разбрал, слязъл е за една минута, огледал е моите щети, видял е, че той няма по танка си и просто си е заминал. Това най-много ме вбеси от цялата ситуация. Айде случва се всичко (макар че наистина трябва да си малоумен да се блъснеш по такъв начин), но да напарвиш такива поражения и да избягаш просто така - мъж-п**** без никаква чест. :evil:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Юли 2006, 4:35

MaXimal написа:Само да не се окаже собственикът жена :)

Там въпроса се урежда най лесно.. 0==о{} :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 23 Юли 2006, 7:47

tsurata написа:бах мама му и призрак ...тоз напрао ти е разказал играта .пффф едва ли ще могат да ти я боядисат като оригинала :( нз кво си му намислил за реванш ама не вярвам да го разцелуваш ,ако го намериш :mhihi: Има и друго -всичко е на принципа всичко се връща ,тъй че нема му се размине ...

Защо реши така?
В момента сервизите на БМВ имат едни от най-добрите бояджииници в България.Единственият проблем е чакането.Иначе момчетата си вършат много добре работата.То при него единственото за боядисване е капакът.Другото ще му дойде чисто ново,понеже като гледам бая е счупено.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 23 Юли 2006, 13:10

А сега може би е моментът да попитам, понеже така или иначе съм отворил тема, КАМОР или ДАРУ кар да избера като сервиз?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 23 Юли 2006, 17:27

spookyy написа:А сега може би е моментът да попитам, понеже така или иначе съм отворил тема, КАМОР или ДАРУ кар да избера като сервиз?
Ти буквално отвори нова втора тема :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 23 Юли 2006, 17:43

pantata-1234 написа:
spookyy написа:А сега може би е моментът да попитам, понеже така или иначе съм отворил тема, КАМОР или ДАРУ кар да избера като сервиз?
Ти буквално отвори нова втора тема :mhihi:

:D Май нещо такова се получи, но MaXiMal вече ми сподели, че е имал добър опит с Камор точно с едно Е90, така че сигурно там ще отида.

П.С. - последен въпрос и темата скоро може да се изтрие ако модераторите решат - къде точно се взима протокол за ПТП? Защото когато ме удариха, говорих по телефона с КАТ и ми казаха в понеделник да съм бил отишъл на бул. Драган Цанков 33. Някой може ли да ми обясни къде точно е това и каква е процедурата, ще трябва да "почерпя" за да ми напишат скапания протокол?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 23 Юли 2006, 19:01

П.С. - последен въпрос и темата скоро може да се изтрие ако модераторите решат - къде точно се взима протокол за ПТП? Защото когато ме удариха, говорих по телефона с КАТ и ми казаха в понеделник да съм бил отишъл на бул. Драган Цанков 33. Някой може ли да ми обясни къде точно е това и каква е процедурата, ще трябва да "почерпя" за да ми напишат скапания протокол?[/quote]

те като им се обадиш са длъжни да дойдат и да опишат,т.е да съставят протокол за ПТП(явно си им се обадил по-късно)...и въпреки това понеже не съм запознат винаги можеш да ги излъжеш ,почерпката е излишна според мен.а за каското мисля че не трябва протокол ,поне така на мен ми казаха застрахователите!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 23 Юли 2006, 19:40

tsurata написа:П.С. - последен въпрос и темата скоро може да се изтрие ако модераторите решат - къде точно се взима протокол за ПТП? Защото когато ме удариха, говорих по телефона с КАТ и ми казаха в понеделник да съм бил отишъл на бул. Драган Цанков 33. Някой може ли да ми обясни къде точно е това и каква е процедурата, ще трябва да "почерпя" за да ми напишат скапания протокол?

те като им се обадиш са длъжни да дойдат и да опишат,т.е да съставят протокол за ПТП(явно си им се обадил по-късно)...и въпреки това понеже не съм запознат винаги можеш да ги излъжеш ,почерпката е излишна според мен.а за каското мисля че не трябва протокол ,поне така на мен ми казаха застрахователите!

Практика е доколкото знам за ПТП на паркинги да не пращат патрул да опише нещата, поне така ми каза застрахователката. Иначе поначало за удар на паркинг, застрахователите не искат протокол, но момичето, което ми направи автокаското ми обясни, че за всеки случай, ако са големи щетите, да взема протокол. Можело застрахователя да каже, че такива щети не може да са станали на паркинг, а e имало ПТП по моя вина и да не признае щетите. :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Modulo » 23 Юли 2006, 20:33

Много добре разбирам как се чувстваш. Взех си колата 2 дни преди коледа и на самата коледа един камион на кръстовище заобиколи една катастрофирала кола и ми одра бронята и задния калник. Не искам да ви казвам как се почувствах когато чух звука отзад. Тогава колата беше на 200 км! Развали ми цялата радост от купуването на нова кола :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 24 Юли 2006, 0:21

Bavarishe написа:Леле а ако е бил с някъв джип танк както ти викаш дали въобще е разбрал,че те е ударил :confused:

Да,да..100%
Случилото се е по-скоро груба селска проява....
:evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 24 Юли 2006, 11:18

Задължително протокол!!!
Драган Цанков 33 = КАТ - София. Отиваш там, на една бутка дават протоколите... Може да падне доста чакане, между другото :(

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 24 Юли 2006, 11:37

Да днес те видях пред КАТ но не те познавам лично и не спрях :uups:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Юли 2006, 13:32

spookyy написа:
tsurata написа:П.С. - последен въпрос и темата скоро може да се изтрие ако модераторите решат - къде точно се взима протокол за ПТП? Защото когато ме удариха, говорих по телефона с КАТ и ми казаха в понеделник да съм бил отишъл на бул. Драган Цанков 33. Някой може ли да ми обясни къде точно е това и каква е процедурата, ще трябва да "почерпя" за да ми напишат скапания протокол?

Практика е доколкото знам за ПТП на паркинги да не пращат патрул да опише нещата, поне така ми каза застрахователката. Иначе поначало за удар на паркинг, застрахователите не искат протокол, но момичето, което ми направи автокаското ми обясни, че за всеки случай, ако са големи щетите, да взема протокол. Можело застрахователя да каже, че такива щети не може да са станали на паркинг, а e имало ПТП по моя вина и да не признае щетите. :confused:

Каското не важи ли дори ти да си виновен? Аз така мисля. Освен ако не си пил де естествено.
Изображение
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 24 Юли 2006, 14:50

В повечето компании ако не и във всички имаш право на една щета без протокол освен ако не е тотална щета.Иначе е трябвало когато е станала цялата работа дасе обадиш и да искаш да дойде патрул и дати издаде протокол или служебна бележка за случая.Иначе сега отиваш в което РПУ си се обадил и им обесняваш за какво става на въпрос и че застрахователя ти иска протокол за случилото се и би трябвало дати издатат поне служебна бележка
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от spookyy » 24 Юли 2006, 16:23

Оо, днес минах през ада, наречен издаване на протокол в КАТ. Аз в петък като им звънях ги молих да изпратят патрул, за да направи протокол на място, защото щетите са големи. Но ми отказаха. Днес отивам на Драган Цанков. От 9:00 до 14:00 чаках да ме приемат. Не това е проблема обаче. Като се почна вътре един скандал, как съм лъжел. Всъщност съм се бил ударил в камион и съм избягал. Искаха акт да ми пишат. :shock: Заплашваха ме с началници, с не знам си кой, докато накрая не стана какво искат - 50 лева... :evil: Трябваше да ги дам, защото утре като отида в Булинс без протокол и те можеха да ми изиграят тоя театър.

madpetio, ти с какво БМВ беше? Че и аз видях няколко доста добри БМВ-та да обикалят наляво-надясно, може да съм те видял. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум