BMW Group увеличава реализацията си с 8 процента
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
щото са отврат... те тва Е87 Е90 Е92 Е67 и женския жип[FF]GODFLESH написа:защо никой не е с модерно мислене относно новите БМВ-а

sleepwalker написа:щото са отврат... те тва Е87 Е90 Е92 Е67 и женския жип[FF]GODFLESH написа:защо никой не е с модерно мислене относно новите БМВ-а![]()
за 3-ките е46 след 2003 си е друга бира... ама хайде де не продължавам, че ше ми се нахвърлят големите фенове със на тати новите БМВ-та
![]()
![]()
По-добре с на тати БМВ-то, отколкото с на дядо набора

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе мене ме кефq новите БМВ-а примерно днеска ходих да гледам новото Е60 М5,2006 на 15 хил.мили за 88 хил долара...таа взе няква пяна да ми излиза от устата и некви гърчове като червей да правя с намеци за припадане... та дилъра ма пита момче добре ли си...аз му викам патрон съм то тва само за момента...
та аз почти нищо лошо невиждам в новия дизайн...с кеф си джиткам нова баварка...Пък на тия уфце кой им даде да карат М3...Абе БМВ Е46 М3 тря се забрани с декрет да се карат от ЖЕНИ...ма то тва др тема...
пс.сори малко несвързано пиша ама...малко се поразвълнувах повечко днеска...

пс.сори малко несвързано пиша ама...малко се поразвълнувах повечко днеска...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2