BMW Group увеличава реализацията си с 8 процента

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 17 Юли 2006, 15:13

Ми като сме тръгнали да показваме грозотии ето една от мен:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 19 Юли 2006, 5:05

[FF]GODFLESH написа:защо никой не е с модерно мислене относно новите БМВ-а :mhihi:
щото са отврат... те тва Е87 Е90 Е92 Е67 и женския жип :mhihi: :mhihi: за 3-ките е46 след 2003 си е друга бира... ама хайде де не продължавам, че ше ми се нахвърлят големите фенове със на тати новите БМВ-та :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Юли 2006, 13:18

sleepwalker написа:
[FF]GODFLESH написа:защо никой не е с модерно мислене относно новите БМВ-а :mhihi:
щото са отврат... те тва Е87 Е90 Е92 Е67 и женския жип :mhihi: :mhihi: за 3-ките е46 след 2003 си е друга бира... ама хайде де не продължавам, че ше ми се нахвърлят големите фенове със на тати новите БМВ-та :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-добре с на тати БМВ-то, отколкото с на дядо набора ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 19 Юли 2006, 14:21

абе мене ме кефq новите БМВ-а примерно днеска ходих да гледам новото Е60 М5,2006 на 15 хил.мили за 88 хил долара...таа взе няква пяна да ми излиза от устата и некви гърчове като червей да правя с намеци за припадане... та дилъра ма пита момче добре ли си...аз му викам патрон съм то тва само за момента... :mhihi: :mhihi: :mhihi: та аз почти нищо лошо невиждам в новия дизайн...с кеф си джиткам нова баварка...Пък на тия уфце кой им даде да карат М3...Абе БМВ Е46 М3 тря се забрани с декрет да се карат от ЖЕНИ...ма то тва др тема...

пс.сори малко несвързано пиша ама...малко се поразвълнувах повечко днеска...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Предишна

Назад към Основен Форум