Новите членове на БМВ
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Burton написа:Евала за новата X5ца. Мислих, че никога няма да видя по-грозно БМВ от Х3, но уви, лъгал съм се. Всичко най-грозно е взето от него, че даже е и добавено.![]()
П.С. Моето, субективно мнение.

редно е да върнат тестването за дрога в фабриките.... и офисите..
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
как ги качвате тея снимки да врътна и аз малко матрял е???? я некой да разясни моля !!?
“човек може да изпита щастие само ако има с кой да го сподели”

“човек може да изпита щастие само ако има с кой да го сподели”
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
MaXimal написа:335i 40,600 $
Те я подаряват бе ...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Брей някой ако е чувал да разясни повечко за тази система дето щела да гаси двигателя на светофара, звучи интересно.
"Спираш на светофар колата се изгася и спира някой до теб и ти вика да се дърпате и ти газ, ама тя не ще да запали...
"
"Спираш на светофар колата се изгася и спира някой до теб и ти вика да се дърпате и ти газ, ама тя не ще да запали...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Dimo написа:Брей някой ако е чувал да разясни повечко за тази система дето щела да гаси двигателя на светофара, звучи интересно.
"Спираш на светофар колата се изгася и спира някой до теб и ти вика да се дърпате и ти газ, ама тя не ще да запали..."
3L Lupo са така.. спираш на сфетофара и то гасне, когато натиснеш газта товеднага тръгва палейки, нещо като се едно да завъртиш ключа на скорост и да си натиснал газта се получава..

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
MaXimal написа:Ето нещо интересно - цените на Е92 купе само че за Америка.
328i 35,300 $
328xi 37,100 $
335i 40,600 $
туй си е жива подигравка ,не че имам нещо против цената ,ма е смешна работа да пишете тъй !цените още няма как да са определени дори и за америка понеже Е92 ще излезне на пазара мин годинка след Е90 евентуално в края на лятото '06 и по-натам, как ше знаеш вече цената да те питам!?може да е няква прогноза или очакване за в бъдеще ,но при всички случай цената не е такава конкретно както си писал се 1но, че вече са излязли и си имат ценица !иначе мойто си мнение е че тия цени са прилични, но да почакаме и да видим колко отгоре ще бъдат ...

Първо Е90 вече е модел на година и нещо.
Второ имам официалната брошура за е92 за Америка,там пише и цените за всяка екстра.
Като невярвате вижте сами - http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1152216122
Второ имам официалната брошура за е92 за Америка,там пише и цените за всяка екстра.

Като невярвате вижте сами - http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 1152216122
tsurata написа:MaXimal написа:Ето нещо интересно - цените на Е92 купе само че за Америка.
328i 35,300 $
328xi 37,100 $
335i 40,600 $
туй си е жива подигравка ,не че имам нещо против цената ,ма е смешна работа да пишете тъй !цените още няма как да са определени дори и за америка понеже Е92 ще излезне на пазара мин годинка след Е90 евентуално в края на лятото '06 и по-натам, как ше знаеш вече цената да те питам!?може да е няква прогноза или очакване за в бъдеще ,но при всички случай цената не е такава конкретно както си писал се 1но, че вече са излязли и си имат ценица !иначе мойто си мнение е че тия цени са прилични, но да почакаме и да видим колко отгоре ще бъдат ...
това, че автомобила тепърва предстои да излезе в продажба не означава, че фирмите производители (не само BMW) не определят цената му значително по-рано от момента, в който автомобила ще излезе по дилърите. Има практика в Щатите и "белите" страни да има waiting list за моделите, които тепърва ще излизат, съответно има ориентировъчна цена за опциите и самите модели. Ако си обърнал внимание в линка даден от колегате горе пише Suggested price, винаги фирмата си запазва правото за промени. Друг важен момент относно цените на автомобилите в USA е, че те винаги са под пазарните в Европа или други континенти, тъй като там конкуренцията е най-голяма. BMW и всяка друга компания има пазарна политика за различните пазари, на които продава, включително и България.
Не на последно място в сайтове, които са за тесен кръг от потребители, служители на BMW - цените на автомобила, техническите характеристики, снимкови материали, опциите и цените им, цветовете, продуктовата аргументация, маркетинг стратегията и т.н. .. кажи речи всичко за E92 ги има от няколко месеца

Понеже Е92 ми е най-интересното BMW от известно време, още преди повече от месец намерих в нета официална ценова листа за Германия в PDF:
http://www.7-forum.com/news/2006/3er_co ... _04_06.pdf
335i базово е към 43 000 EUR с VAT. Обаче не може да се мине без още 8K EUR и нагоре за да стане както трябва колата.
335i базово е към 43 000 EUR с VAT. Обаче не може да се мине без още 8K EUR и нагоре за да стане както трябва колата.
Modulo написа:Понеже Е92 ми е най-интересното BMW от известно време, още преди повече от месец намерих в нета официална ценова листа за Германия в PDF:
Само знам,че с почти всички екстри излиза около 140-150 хиляди лева.
А някои има ли някакво инфо/снимки за кабриото? Освен, че ще е с твърд покрив? При това положение ще бъде страшен хит запазвайки максилано линията на купето. В AMS бяха попитали представител на BMW дали няма всички да предпочетат кабриото, но той каза, че няма страшно - купето ще си има предимства. Не се сещам за автомобил в този клас, който да се продава и като купе и като кабрио с твърд покрив. При нашия благоприятен климат аз съм за кабриото. Нищо, че ще е по-тежко и по-усукващо се.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Modulo написа:Не се сещам за автомобил в този клас, който да се продава и като купе и като кабрио с твърд покрив.
При Е36 и Е46 кабрио също се предлага като екстра твърд таван

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4