ОТКРАДНАТО Е БМВ
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Новини
-
Колега, в кой район ти е задигната колата и по кое време?
Някакви отличителни белези има ли? Примерно нещо неработещо, което обаче не се забелязва лесно, или пък някаква доработка твоя по колата, или каквото и да е друго, което си го знаеш на колата и я отличава. (отговора на ЛС ми го пусни).
Също така на колата имаше ли стикери на форума или някакви рекламни материали на клуба вътре в нея?
Наглед безмислени въпроси, но знае ли човек
Някакви отличителни белези има ли? Примерно нещо неработещо, което обаче не се забелязва лесно, или пък някаква доработка твоя по колата, или каквото и да е друго, което си го знаеш на колата и я отличава. (отговора на ЛС ми го пусни).
Също така на колата имаше ли стикери на форума или някакви рекламни материали на клуба вътре в нея?
Наглед безмислени въпроси, но знае ли човек

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
dizelboy написа:Иво написа:А къде се е случило, в кой район, по кое време?
бро ти нормален ли си или не тие добре що си мислиш 4е като е открадната крадеца ще я паркира на вънка на улицата неизкам да разо4аровам собственика брат изкрено сажелявам наистина е кофти но колата одавна сие заминала по предназна4ението и и е сигурно зад граница бро тва са следени коли още от как си я купил на мои приятел така стана вкарая и месец след тва муя гепиха сега ба4ка в полицията и понеже се занимава с такива кражби идавна е рабрал 4е тука не се задържат а ги изнясят веднага зад граница пак наистина сажелявам за слу4илото се
Нормален съм и се чуствам добре, благодаря

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Иво написа:dizelboy написа:Иво написа:А къде се е случило, в кой район, по кое време?
бро ти нормален ли си или не тие добре що си мислиш 4е като е открадната крадеца ще я паркира на вънка на улицата неизкам да разо4аровам собственика брат изкрено сажелявам наистина е кофти но колата одавна сие заминала по предназна4ението и и е сигурно зад граница бро тва са следени коли още от как си я купил на мои приятел така стана вкарая и месец след тва муя гепиха сега ба4ка в полицията и понеже се занимава с такива кражби идавна е рабрал 4е тука не се задържат а ги изнясят веднага зад граница пак наистина сажелявам за слу4илото се
Нормален съм и се чуствам добре, благодаряКакво не разбра във въпроса ми? Питам от кой квартал са му я откраднали и по кое време, а не къде е паркирана след това. Помисли пак
И този въпрос Асен го задава 3 мнения след мен, според теб безмислен ли е? Идеята е, че всеки има боклуци в района и все отнякъде може да се чуе нещо. Това едно на ръка. Второто е, че всеки може да извади извод за себе си. А и доколкото знам колата не е била вкарана от чужбина, а е купена от България, поне с такова впечатление съм останал. Може и да бъркам естествено. Та иначе съм добре

мн по-голяма вероятност има да си я видиш отново .. или откуп или ще ти я намерят .. въпроса е какво са й направили .. едни познати им откраднаха така колата и се бяха опитали да пренабият номерата на купето и двигателя .. да видиш ти после каква разправия с КАТ ..
моят съвет към всички е .. дръжте си колите само на паркинг ! .. каското нищо не значи .. в бг сме
моят съвет към всички е .. дръжте си колите само на паркинг ! .. каското нищо не значи .. в бг сме

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
приятелю искрено ти съчувствам и се надвявам колата да се намери... на мен ми се случи да ми е вдигнат с паяк, но в първият момент когато си отидох там където бях паркирал и видях че я няма изведнъж дъхът ми спря и усетих как ми се срути целият свят... просто .... знам че боли... успех... с теб сме!
4 8 15 16 23 42
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Дизелбой ти защо реши че ще е прибрана
От както има 8 години затвор за собственика на гаража никой не крие коли
аз мойта я намерих в центъра дигнаха ми я от Стрелбище,
Е няма да ти разправям че съм изпукал 2 резервара бензин да я търся.
но търсех на грешното място
когато си платих и отидох да я взема щях да припадна минавал съм по съседните пряки миналите дни ,НО точно в тази не бях минал.
Как мислиш дали няма смисъл да се оглеждаме
Разбира се че има и дано я видим някъде.
п.с.Съболезнования на колегата наистина е много гадно

От както има 8 години затвор за собственика на гаража никой не крие коли

Е няма да ти разправям че съм изпукал 2 резервара бензин да я търся.
но търсех на грешното място

когато си платих и отидох да я взема щях да припадна минавал съм по съседните пряки миналите дни ,НО точно в тази не бях минал.
Как мислиш дали няма смисъл да се оглеждаме

Разбира се че има и дано я видим някъде.
п.с.Съболезнования на колегата наистина е много гадно

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Благодаря Ви отново!
Единствените външни подобрения по колата, които аз съм направил е хубава драскотина от дясно на задната броня. Колата е червени стопове и бели мигачи, но по този показател хич не е единствена...
Отзад на багажника, където е вдлъбнатината за задния номер, ако се вгледа човек ще види, че има лека вдлъбнатина в ламарината отляво на номера.
Отпред левият мигач (откъм шофьора) е спукан отвътре от край до край леко по диагонал.
Иначе вътре по салона има редица неща, по които колата може да се познае. Знаете декоративното барче на скоростния лост, на което са и копчетата за ел.-стъклата - много видно е издрано в долния десен ъгъл до черна пластмаса - иначе е някакъв много светло сив цвят - като карбон. На лявата греда на шофьорския колан тапицерията е видимо прокъсана...
Колата е открадната от центъра - ул. "Неофит Рилски" 29. В нощта между 21-ви и 22-ри юни.
Засега това е снимката, която мога да сложа. Не е добра, но имам още 2-3 в телефона, които ще постна по-късно, след като си ги прехвърля в компютъра.
Телефонът ми е 0898608844.
Още не бях лепнал стикери на форума, така че и вътре няма нищо свързано с нашето общество.
Единствените външни подобрения по колата, които аз съм направил е хубава драскотина от дясно на задната броня. Колата е червени стопове и бели мигачи, но по този показател хич не е единствена...
Отзад на багажника, където е вдлъбнатината за задния номер, ако се вгледа човек ще види, че има лека вдлъбнатина в ламарината отляво на номера.
Отпред левият мигач (откъм шофьора) е спукан отвътре от край до край леко по диагонал.
Иначе вътре по салона има редица неща, по които колата може да се познае. Знаете декоративното барче на скоростния лост, на което са и копчетата за ел.-стъклата - много видно е издрано в долния десен ъгъл до черна пластмаса - иначе е някакъв много светло сив цвят - като карбон. На лявата греда на шофьорския колан тапицерията е видимо прокъсана...
Колата е открадната от центъра - ул. "Неофит Рилски" 29. В нощта между 21-ви и 22-ри юни.
Засега това е снимката, която мога да сложа. Не е добра, но имам още 2-3 в телефона, които ще постна по-късно, след като си ги прехвърля в компютъра.

Телефонът ми е 0898608844.
Още не бях лепнал стикери на форума, така че и вътре няма нищо свързано с нашето общество.
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

Mного сори за колата!!! Искренно ти пожелавам да я намериш!!!! И следващото каско в Булинс или Армеец. При мутрите няма лабаво!Ако някой я барне и не е от техните ще го намерят и ще му счупят ръцете!!!!! А ако е някой от тях ти се извиняват и ти я връщат с пълен резервоар!!!
Само ръчните скорости и хубавите жени ще ни избавят от педерастията!!!!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
dizelboy написа:Иво написа:dizelboy написа:Иво написа:А къде се е случило, в кой район, по кое време?
Нормален съм и се чуствам добре, благодаряКакво не разбра във въпроса ми? Питам от кой квартал са му я откраднали и по кое време, а не къде е паркирана след това. Помисли пак
И този въпрос Асен го задава 3 мнения след мен, според теб безмислен ли е? Идеята е, че всеки има боклуци в района и все отнякъде може да се чуе нещо. Това едно на ръка. Второто е, че всеки може да извади извод за себе си. А и доколкото знам колата не е била вкарана от чужбина, а е купена от България, поне с такова впечатление съм останал. Може и да бъркам естествено. Та иначе съм добре
![]()
Ама разбра ли ме в крайна сметка

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
:(
най-често откраднатите коли(с цел откуп) се паркират по големи паркинги и на места където няма да правят впечатление
с много късмет и още повече обикаляне има шанс
от 4 кражби на старата семейна кола 2пъти я намерхме 2пъти платихме
единия път беше на паркинга на поделението в доброславци
2ия път беше през няколко блока паркирана м/у два камиона
та според мен определено има шанс да я намериш
с много късмет и още повече обикаляне има шанс
от 4 кражби на старата семейна кола 2пъти я намерхме 2пъти платихме
единия път беше на паркинга на поделението в доброславци
2ия път беше през няколко блока паркирана м/у два камиона
та според мен определено има шанс да я намериш
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Idiot написа:Mного сори за колата!!! Искренно ти пожелавам да я намериш!!!! И следващото каско в Булинс или Армеец. При мутрите няма лабаво!Ако някой я барне и не е от техните ще го намерят и ще му счупят ръцете!!!!! А ако е някой от тях ти се извиняват и ти я връщат с пълен резервоар!!!
Недей се заблуждава бе колега малко по нагоре написах че мойта като я взеха беше в булинс и кво вече 1год ни вест ни кост а па да ти се извиняват

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Колега, пусни и рег. номер на колата, защото ако е още тука и ще ти искат откуп и е паркирана някъде, тя ще си с твоя регистрационен номер! Пък и той се помни наизуст, не е като да се въртипш около всички подобни БМВ-та и ги оглеждаш отвън и отвътре (най-много да си изкараме боя
)

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4