Новото BMW M3
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
krika написа:фотошоп.....
От твойта уста в божиите уши, таз кола не трябва да вижда бял свят.
Ванка според теб има ли нещо спортно и агресивно във вида на колата която си ни показал, на мен ми прилича на телешка муцуна

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Нито е фотошоп нито М3 а Е92 330ti.
А за тези които мислят че не е агресивно нека първо го видят на живо и тогава да говорят защото е едно е дасе гледа на снимка едно е на живо.
п.с.Сигурен съм че 80% от хората който сега казват че Е92 не прилича на нищо след като го видят на живо ще си променят мнението

п.с.Сигурен съм че 80% от хората който сега казват че Е92 не прилича на нищо след като го видят на живо ще си променят мнението

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ASUfen
- Потребител
-
- Кара: Civic Coupe , S13 200sx
- Мечтае да кара: NSX turbo
Мене пък отпред много ме кефи , отзад трябва да се направи нещо да е по-агресивна , да не вдигне задницата малко (като линия , не на трупчета
)
Като силует също е много добре , макар че ако може тавана да го свалят малко и шофьорската позиция да е по-ниска и спортна като на хондите
Но само като си го тредставя с големи джанти и ми настръхва косата каква мания ще е
Ако това е купето на новата тройка , щото на М3 не ми прилича много ще е супер

Като силует също е много добре , макар че ако може тавана да го свалят малко и шофьорската позиция да е по-ниска и спортна като на хондите
Но само като си го тредставя с големи джанти и ми настръхва косата каква мания ще е
Ако това е купето на новата тройка , щото на М3 не ми прилича много ще е супер
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:BMW8 написа:Точно Е90 не е правено от Бенгъл!
Е90 е правено от човекът който е правил Е36,Е39 и Z3.
Крис Ван Хойндонк или нещо такова беше...но Е36 и Е39 не ги е правил той,за Z3 незнам, за Е46 съм сигурен че той я прави и то за една седмица или нещо от тоя род я нарисувал от бял лист хартия.....
Аз също не съм им фен на новите модели,но Е90 ми харесва с изключение на стоповете,но предполагам купето ще го пипнат доста внимателно....
E90post.com
A lot of people on the net dont seem to know who the designer of the exterior of the E90 was
No it was not Bangle, he has moved on a bit, and Adrian van Hooydonk ( desiger of 6 Series exterior) is doing his job now
But the Designer of the exterior of the E90 is Joji Nagashima
He also designed the E39 5 Series exterior
oji Nagashima: E36 3 series, Z3, E39 5 series
Boyke Boyer: E38 7 series
Klaus Kapitza: E31 8 series
Geoff Velasco: X3 (Designworks)
Chris Chapman: X5 (Designworks)
Anders Warming: Z4 (Designworks)
Henrik Fisker: Z8 (now with Aston)
Kevin Rice: new 1 series
Erik Goplen: E46 3 series (Designworks/USA)
David Arcangeli: E60 5 series
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
задницата няма нищо общо с БМВ 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Както каза Гецата това повече мяза на 330ти с двата кюнеца отзад.
Имаше едни снимки преди и поне престилката у беше много хубава.. това тука е пълен отврат (лично мнение) даже и Е60 ми харесва повече..
Имаше едни снимки преди и поне престилката у беше много хубава.. това тука е пълен отврат (лично мнение) даже и Е60 ми харесва повече..
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=105753
това е привилният форум за М3 и специално Е90, има интересни снимки
а снимката на Ванката не е М3 и изобщо все още всичко е само догадки как ще изглежда точно
това е привилният форум за М3 и специално Е90, има интересни снимки
а снимката на Ванката не е М3 и изобщо все още всичко е само догадки как ще изглежда точно
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
[steeN] написа:задницата няма нищо общо с БМВ
Дааааааааааа,дори ми прилича на новото Ауди А4.....за съжалление

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Мда тва въобще не е М3
На снимката е Е92 (3 серия купе)...И на всичкото отгоре е барана с фотошоп ,но не е далече от реалния вид на купето де...отпред е 1 към 1 почти...ама то и има цяла тема за това...Иначе М3 ще излезе първо във вариант с 4 врати
spy shots на М3 купе -
[/img]http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060323.001/6060323.001.mini1L.jpg[img]
[/img]http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060323.001/6060323.001.mini3L.jpg[img]

spy shots на М3 купе -

[/img]http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060323.001/6060323.001.mini1L.jpg[img]
[/img]http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060323.001/6060323.001.mini3L.jpg[img]
But does a human form display to those who dwell in realms of day