Къде правите "Автокаско"
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Re: каско
stanislaw40 написа:Аз си правя в орел ,при тях няма проблеми с изплащане на щети.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
На мен Е30-ката ми беше в БулСтрад 2000г. одарих едно куче счупих левия халоген огънах престилката и спойлера беше на две в Дару спойлера струваше 200лв а те миго оцениха на 100 и нещо и тогава се махнах.Е36-цата първо беше в Юпитер 2002г те нямахе клон в Плевен и ходех до Ловеч там голям лабеж нито искаха протоколи за по малките щети и изплащаха много бързо.След това направих в ДЗИ там всичко ставаше с 300 зора искаха протокол за всичко,коли до 3г можеха да ходят с оторизирах сервиз една вечер се правих на състезател и без малко да изправя един бордюр счупих предна броня и левия халоген беше на сол.На другия ден като отидох ми искаха части от счупения халоген иначе нямало дами го изплатят и ходих да събирам счупените парчета от птп-то.Една вечер се опитах да преместя един спрял тролей с колата след като виках милицията с 2-ма приятели 1 час събираме парчета от колата зада несе направят на луди.Повече в ДЗИ няма да застраховам нищо.Сега Е46-цата съм в БулСтрад 6 месеца нямам ядове като стане нещо ме пращат в БМВ сервиза без да мрънкат.Според мен БулСтрад я най редовни

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
Предното ми БМВ беше застаховано в Левинс всичко беше наред до в момента когато братовчед ми катастрофира с нея,и тогава започнаха едни ходения по мъките защото колата беше за тотална щета и с 300 зора ми изплатиха 70%.Така че в Левинс повече никога. Настоящия баварец го застраховах в ДЗИ като ме увещаваха че тя била най сериозната компания
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
На мен бул инс за тотална щета ме мотаха повече от половин година и накрая ми платиха по-малко от 50%
. Сега съм в ДЗИ и горе-долу са добри

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Момчета, по-добре чукнете на дръвце да не се случва
. В България, за съжаление, застрахователните компании са един вид легални рекетьори - даваш си парите за таксата, пък после като стане "мазало", ако не си МНОГО отворен ти бият шута с някакви "социални помощи". Оценката на обстоятелствата е много разтегливо понятие
. Ако пък си много отворен, търсиш добри адвокати и си тровиш нервите допълнително
Така че в тая тема трудно може да има обективност. Правите застраховката и се молите да не става.
Късмет на всички 

Така че в тая тема трудно може да има обективност. Правите застраховката и се молите да не става.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Според мен, за по-старите автомобили, най-коректи са Армеец!
Аз пък до края на миналата година застрохвах на зула без да му мисля обаче при последното ПТП(не бях аз виновен) видях кфо стаа
аз бях с Лагуна 96 г. другата кола беше в БулСтрад аз също за счупен фар мигач предна броня калник размазан и леко изкривена стойка на фара ми изплатиха 970.70 лв само по ГО което смятам че е повече от перфектно и от тогава само ф Булстрад застраховам сичко 

Thing fast or die!
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Аз съм за втора година в ДЗИ и съм много доволен, но тук има една подробност - ползвам застрахователен брокер.
При всяко взимане-даване с ДЗИ звъня на брокера - те ми пишат документи, те ми завеждат щети и ми обясняват кога мога да ходя в Дару кар, кога не, кога по фактура ще ми платят, кога не.
Досега съм си боядисал двата калника и предния капак по фактура и са ми изплатили всичко в срок.
Парите от щети си ги получавам до 2 седмици по личната сметка.
Един вид вътрешен човек, но на моя страна, понеже ако нещо се издъни ще сменя брокера за няма нищо.
Освен това като наближи време за вноска ми звънят една седмица предварително, понеже не знам дали знаеш, но ако пропуснеш вноска, се считаш за незастрахован.
Иначе виждам че има доста хора, които не ползват брокери и като отидат да завеждат щети реално си ги "прекарват", понеже просто не си знаят правата.
Бях питал има ли интерес за отсъпки за клуба за застраховки в ДЗИ през този брокер, понеже аз вече ползвам немалка отстъпка при тях, но интерес явно няма
Ако искаш пиши ми на ЛС да ти дам телефона им - не са ми приятели, просто съм доволен от услугата.
При всяко взимане-даване с ДЗИ звъня на брокера - те ми пишат документи, те ми завеждат щети и ми обясняват кога мога да ходя в Дару кар, кога не, кога по фактура ще ми платят, кога не.
Досега съм си боядисал двата калника и предния капак по фактура и са ми изплатили всичко в срок.
Парите от щети си ги получавам до 2 седмици по личната сметка.
Един вид вътрешен човек, но на моя страна, понеже ако нещо се издъни ще сменя брокера за няма нищо.
Освен това като наближи време за вноска ми звънят една седмица предварително, понеже не знам дали знаеш, но ако пропуснеш вноска, се считаш за незастрахован.
Иначе виждам че има доста хора, които не ползват брокери и като отидат да завеждат щети реално си ги "прекарват", понеже просто не си знаят правата.
Бях питал има ли интерес за отсъпки за клуба за застраховки в ДЗИ през този брокер, понеже аз вече ползвам немалка отстъпка при тях, но интерес явно няма

Ако искаш пиши ми на ЛС да ти дам телефона им - не са ми приятели, просто съм доволен от услугата.
Touring & windsurf club
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
В Булстрад Никога. Преди две седмици един МЛ изчезна безследноо точно месец след като каското му беше прехвърлено от БулИнс в Булстрад.
В БулИнс никога не съм имал проблем. Плащат веднага, смиъсл издават ми веднага възлагателно писмо. Никога не са ми искали протокол или нещо подобно. Предеи повече от месец ми откраднаха огледалата и на касата ми казаха напиши едно писмо като редовен клиент... написах и сега ме чакат да си взема парите
В БулИнс никога не съм имал проблем. Плащат веднага, смиъсл издават ми веднага възлагателно писмо. Никога не са ми искали протокол или нещо подобно. Предеи повече от месец ми откраднаха огледалата и на касата ми казаха напиши едно писмо като редовен клиент... написах и сега ме чакат да си взема парите

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Един въпрос-някой знае ли как се предявяват претенции когато колата е лизингова.А и си търся брокер да предяви претенции,че някои части от фамилните автомобили се нуждаят от пребоядисване
Извинявам се за офтопика
Извинявам се за офтопика
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
За миналата година бях го направил в БУЛСТРАТ чесно казано пла6таха си като попове
В това отношение наистина с тях съм нямал проблеми но и цените им са в пъти в сравнение с другите Тая година го направих в ЕВРОИНС за сега нямам проблеми ма знам ли.............. 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
[quote="ICE"].
НО, генералното заклччение е, че на Бг пазара няма компания, която да е на европейско ниво!!! [quote]
напълно съм съгласен с теб!
има вариант да прецени6 наистина къде е по-изгодно да се застраховаш, при мен примерно това е "Армеец" - колата ми е на 16г. и искам да ми я правят в сервиз когато има щета и само тази компания е ок, но виинаги всичко опира до познати накрая - описи във възлагателните писма, самото завеждане на щетата и така. Варианта, който аз ползвам е, че съм клиент на компанията (която и да е тя) чрез брокерска къща. Плащам си през тях, даже с -% който ако отида на "Добър ден!" в някоя компания на крака - няма да ми направят. И каква е идеята сега? Като ми се случи нещо, дано да не се случва на никой де
обаждам им се и казвам каква е хавата, после с човек от тях отиваме на оглед, попълва документите, гледа, ръчка ги чи4ковците да гледат "правилно"
и да не се стискат, а ако съм зает - взима ми колата и отива сам. Много съм доволен от тази схема, много приятели станаха клиенти на тези брокери покрай мен. Не искам да правя реклама и няма да кажа кои са
Имам желание да се направи организация и клубът+всички ентусиасти да ползват услугите им, като се направи естесвено сериозна отстъпка от тяхна страна, което мога да поема като грижа. Нека ръководството да си помисли за това. С няколко думи - имат офиси и из страната, работят със всички компании, всякакъв вид застраховки (каско, маско
, ГО, животи всякакви, имоти и пр.), отстъпка за БМВ
не го правя за собсвена изгода! аз нищо няма да спечеля, правя го за клуба, форума, ентусистите...
НО, генералното заклччение е, че на Бг пазара няма компания, която да е на европейско ниво!!! [quote]
напълно съм съгласен с теб!

не го правя за собсвена изгода! аз нищо няма да спечеля, правя го за клуба, форума, ентусистите...

Що не пробваш в ДЗИ?
До скоро ДЗИ презастраховаха кражба при БулИнс ,също както и Булстрад ,сега се чува ,че ще ги "отрежат' и ще видим какво ще стане с колите!!!! За Армеец ,само позитивни отзиви съм чувал до момента . .. Имах до този месец в Булстрад ,но нещо взеха да се гордеят и с пренебрежение те работят!! Имам и в Алианц ,перфектна компания ,всичко си плащат

Да допълня и списъка на колегата ICE
1.\
2.\
3.HDI
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3