Кой друг има Е3 2500???
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Колата е на баща ми и се намира в с.Плаково.Не знам какво и хареса,но хвърли доста пари на оня немец.Била много "специална".
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Overburner - NX написа:Колата е на баща ми и се намира в с.Плаково.Не знам какво и хареса,но хвърли доста пари на оня немец.Била много "специална".
Лошо няма.. снимай я да я видим всички..
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Как така би се продавала?Дали я продава ли?Ако е така ще го питам,но ти препоръчвам да си вземеш от Германия той от там я взема.Иначе има голям мотор.Ако си се возил си знаеш,щото не съм се возил(не искам да съм унижен с тоя дарак).lowdriver написа:А знаеш ли дали колата би се продавала?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Като си отида там ще я снимам.SlipKnoT написа:Overburner - NX написа:Колата е на баща ми и се намира в с.Плаково.Не знам какво и хареса,но хвърли доста пари на оня немец.Била много "специална".
Лошо няма.. снимай я да я видим всички..
Overburner - NX написа:Как така би се продавала?Дали я продава ли?Ако е така ще го питам,но ти препоръчвам да си вземеш от Германия той от там я взема.Иначе има голям мотор.Ако си се возил си знаеш,щото не съм се возил(не искам да съм унижен с тоя дарак).lowdriver написа:А знаеш ли дали колата би се продавала?
Питай го...

Driver's Racing Team
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Значи преди малко му се обаждах,прочете ми малко конско защо сам бил издал,че я притежава и общо взето не я продава.Каза да потърсиш из германия или австрия с някой доверен човек от автокъща.Шансът е малък,но може и да намериш
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
http://www.heritageclassics.com/bmw/73blk3.0csl/A.jpg
СЪЩАТА е като тази.Различава се само по предна броня,боя и отпреде на капака има едни работи като ключета.
А и джантите са различни
СЪЩАТА е като тази.Различава се само по предна броня,боя и отпреде на капака има едни работи като ключета.
А и джантите са различни
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Начи и да пусне снимки та дори и да е на баща му се тая
след тия думи тряа бан за тоя богохулец
без право на обжалване 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2