Образцовата серия
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво, готина статия
Аз лично,като човек ,който съм карал Е90 мога да кажа,че колата ме накара да полудея
Чувството ми беше,че колата за секунда стана част от мен,каквото си помислех - на секундата се пренасяше на платното,невероятно стегнато,просто брилянтно поведение
Споделям мнението на Сашо за трите пъти Е30 = Е90
Георги Пенчев

Аз лично,като човек ,който съм карал Е90 мога да кажа,че колата ме накара да полудея

Споделям мнението на Сашо за трите пъти Е30 = Е90

Георги Пенчев
За Penchev
Само да те питам с какъв двигател беше колата,която си карал?
За всички,които не харесват дизайна:
Според мен за да имаш мнение за една кола първо трябва да си я карал.Просто няма начин да ви хареса като ги гледате тези снимки(от темата)!Това са най-грозните снимки на Е90,които съм виждал!Я вижте аз какво ще ви покажа:

Това не е нищо!Чакайте да пуснат върха на сладоледа

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Честно казано след Z4 това е другото БМВ което ми харесва но само отпред.. особенно турбо версията с по различната броня/маска.. доста злостно изглежда.
Не съм имал възможността да карам, но ако стане ще споделя впечатления.
Не съм имал възможността да карам, но ако стане ще споделя впечатления.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
И аз като го гледах на снимки преди да излезе неми харесваше много.
Но като го видях на живо ми допадна доста.
Един познат си купи 320д и веднъж отидохме на пистата на Долна Митрополия и там направих няколко кръгчета и веднага се влюбих.
Този дизел какъф ластик ми прави не е истина и е автомат.
п.с. сами видяхте на Джоджи дизела какво прави представете си големия дизел...........
Но като го видях на живо ми допадна доста.
Един познат си купи 320д и веднъж отидохме на пистата на Долна Митрополия и там направих няколко кръгчета и веднага се влюбих.
Този дизел какъф ластик ми прави не е истина и е автомат.
п.с. сами видяхте на Джоджи дизела какво прави представете си големия дизел...........

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
А представете си ако пуснат 335d
Чудно ми е като излезне *35i би-турбото ... дали ще го сложат и в първа серия ?

Чудно ми е като излезне *35i би-турбото ... дали ще го сложат и в първа серия ?

Последна промяна MaXimal на 23 Фев 2006, 15:34, променена общо 1 път
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
MaXimal написа:А представете си ако пуснат 335d![]()
![]()
Това имах впредвит и аз направо ще си върти джнатите в гумите

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
.
честно казано, новите 5ца и 7ца са убиец, но м-у тази новата 3ка и е46 ,определено бих предпочел 2то.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
VARBAN написа:Колата е НЕВЕРОЯТНА бих и врътнал едно кръгче......
Иначе тази система за изсушаване на спирачните дискове мислех че я имат само мерцедес
Абе Мерцедес... Мерцедес не струва уе

Fast-and-Furious написа:Ама никой не ви питане насирайте и тази хубава тема
тя първо ни насра със своето существуване, направо ни насра с извинение, разби сърцето

П.С. искам да подчертая че коментирам само дизайна, не ставя под съмнение возията, трябва да е по-добра от предишните, то ако возията и тя би била лоша...
а за дизайна на таблото и салона по принцип бих предположил следного , че ако не се произвеждаше Е46 до сега и тези две коли бяха излезнали сега същовремено 100% съм сигурен че повече от хората бяха си избрали салона този на Е46 (с малко подобрения може би...., а в същност като си загледах пак дори без подобрения е щяла да "бие" новата)
Aurora написа:Fast-and-Furious написа:Ама никой не ви питане насирайте и тази хубава тема
тя първо ни насра със своето существуване, направо ни насра с извинение, разби сърцето, ние сега само й връщаме
П.С. искам да подчертая че коментирам само дизайна, не ставя под съмнение возията, трябва да е по-добра от предишните, то ако возията и тя би била лоша...
а за дизайна на таблото и салона по принцип бих предположил следного , че ако не се произвеждаше Е46 до сега и тези две коли бяха излезнали сега същовремено 100% съм сигурен че повече от хората бяха си избрали салона този на Е46 (с малко подобрения може би...., а в същност като си загледах пак дори без подобрения е щяла да "бие" новата)
абе нали знаеш... "моето е по-хубаво"...
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Aurora написа:. . .
Но проблема е че вида на една кола не може да се сравнява обективно. На мен ми харесва, на тебе не. Не може да изпълним 200 страници тема, където всеки казва "Харесва ми!" или "Не ми харесва!". Просто няма смисъл.
Това че темата те е насрала вообще не го разбрах, но както и да е. . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3