Как купувате БМВ-тата? (или други коли)
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
BMW lover написа:ОБОЖАВАМ Я![]()
![]()
това няма как да не сгрее сърцето на един ентусиаст, а и като гледам как си я гледаш се радвам, че е попаднала при теб

ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
.
при мен на братми единия от съдружниците му се оказа 4е му доидоха в пове4ко колите и има6е и БМВ 520 и перфектно
и го предложи на братми и тои го купи.... ама няма книжка
и аз го карам
ве4е съм мноо привързан към него и нема да му ги върна

и го предложи на братми и тои го купи.... ама няма книжка

ве4е съм мноо привързан към него и нема да му ги върна

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Ати - брат, благодаря за топлите думи от твоя страна,признателен сам ти много

П.С. Еййй ако бях кифличка

Успех брат

Ами аз мисля че въпреки че не съм си купувал още кола... човек когата отиде нещо да си купи било то - телевизор , телефон , компютър , винаги е мнгоо ентусиазиран весел и тн и тн. Когато си в готино настроение не се замисляш за детайлите ами се хвърляш на 1вото нещо ,което ти грабне окото
, което си е проблем все пак
и така... дами и господа - извода е да водите с вас някой който разбира в случая от коли за да няма изненади като "отворите опаковката"

и така... дами и господа - извода е да водите с вас някой който разбира в случая от коли за да няма изненади като "отворите опаковката"

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
т.1 "Виждате я и знаете че трябва да се купи- цената е без значение"
Без никакви сериозни намерения си купих "Авто пазар" преди 3 години и измежду обявите се спрях на една ... След 1 час хукнах за Сливен
Покарах я,попрегледах я и хоп
Знам от сега как ще стане със следващата живот и здраве
като имам необходимата "сила" и видя някъде (най-добре в страната на шоколада) дълга база с 8 цилиндъра ще си я купя тутакси
Много съм луд
П.с. Това с разглеждане на обяви и тем подобни в продължение на месеци
Аз ще взема да се оженя
Георги Пенчев

Без никакви сериозни намерения си купих "Авто пазар" преди 3 години и измежду обявите се спрях на една ... След 1 час хукнах за Сливен

Знам от сега как ще стане със следващата живот и здраве

П.с. Това с разглеждане на обяви и тем подобни в продължение на месеци

Георги Пенчев
Аз един ден резглеждах БМВ-та в www.mobile.de и по едно време стигнах до една кола, която като я видях на снимката си казах - "ето я моята кола". Обадих се на мой приятел който докарва коли от Германия, той дойде , след това се обадихме на немеца да го поразпитаме за колата. След това реших , че я копувам и след три дни моя приятел замина и ми я докара.
За съжаление снимките понякога лъжат, като дойде в България се оказа , че трябва да се сменят кобилиците , вала, повдигачите , клапаните и семеринга.
Но след тоя ремонт моята кола нвече наистина е това което изках

За съжаление снимките понякога лъжат, като дойде в България се оказа , че трябва да се сменят кобилиците , вала, повдигачите , клапаните и семеринга.

Но след тоя ремонт моята кола нвече наистина е това което изках

Понеже кола нямам и нямам и години ше кажа за колело или за кънки/блейдове:
За колело например обикновено го виждам от снимка,оговарям се като първо правя справка с написания модел на снимката гледам го нов после питам за амортисйори и обтегач и т.н. колко време е карано каъв стил и т.н. абе запознавам се то си личи дали лъже...Никога няма да си купя нещо изведнъж колкото и да го искам точно защото го искам и цената е на прага на парите които имам и не мога да го ремонтирам и т.н.
За колело например обикновено го виждам от снимка,оговарям се като първо правя справка с написания модел на снимката гледам го нов после питам за амортисйори и обтегач и т.н. колко време е карано каъв стил и т.н. абе запознавам се то си личи дали лъже...Никога няма да си купя нещо изведнъж колкото и да го искам точно защото го искам и цената е на прага на парите които имам и не мога да го ремонтирам и т.н.
Live it like you Love it
blqsu4ko написа:Понеже кола нямам и нямам и години ше кажа за колело или за кънки/блейдове:
абе ти си мнооо злееее

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Първото БМВ го поръчах на един познат даго вкара от Германия казах му модел,двигател,екстри,година и цвят и той го докара.
Второто тъкмо беше слезнало от автовоза хареса ми много дадох първото и доплатих.
Третото го намерих след 3 месечно търсене пак тъкмо беше слязло от автовоза след малко гледане едно кръгче и минаване през сервиза и разбира се пазарене го взех и него
Второто тъкмо беше слезнало от автовоза хареса ми много дадох първото и доплатих.
Третото го намерих след 3 месечно търсене пак тъкмо беше слязло от автовоза след малко гледане едно кръгче и минаване през сервиза и разбира се пазарене го взех и него

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
И при мен беше интересно разглеждам обявите в мобиле.бг и виждам моето БМВ и си казвам това е колата, да ама не бащата вика толко пари не давам
, да ама аз това е мойта кола все пак и така две седмици я гледам седи си обявата, а на мен ми копа та ми копа, оплаквам се на вуйчуми какъв ми е проблема ( който, се занимава с коли ), той споко ся ше решим проблема, убеди бащата за секунди
и аз щаслив и званя му на пича да си чукнем среща та да я видим все пак! Отидохме и като я видях на жово само се молех дано вуйчо я одобри, огледахме я, буйчо ми се качи от зад и му каза на пича карай ( тогава още не знаех защо
), пича ни повози слязохме и аз само го чаках кво ще каже, и когато каза става не може да си представите какъв кеф беше, до толкова че не бях в састояние да си я докарам сам до вкащи от вълнение, много си я обичам тая кола
П.С. Та така и не се качих да я карам до като не я прехварлихме, е моя грешка, щот се оказа че помпата на съединителя изпуска, но пак тва и беше единствения дефект !!! мнооо се кефя !!!

П.С. Та така и не се качих да я карам до като не я прехварлихме, е моя грешка, щот се оказа че помпата на съединителя изпуска, но пак тва и беше единствения дефект !!! мнооо се кефя !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Ако оставим настрана факта, че с продажбата на автомобили си вадя хляба
, при мен избора се ръководи от първите три възможни отговора
.
Сигурното в процеса е, че когато се насоча към модела изравям
де що мога инфо и впечатления от Мрежата + спец. форуми и старите ми списания в шкафовете (почти спрях да купувам, че вече нямам място за тях
...) и започва търсенето от мобиле.бг + "Позвънете" + форумите на съответната марка. Самото търсене и "преследване" на набелязаната кола може да продължи до почти ... 11 месеца
- толкова беше със сегашната Е30 iS-ка на didor
!
За мен разстоянията до набедената
кола НЯМАТ значение - Кюстендил, Дупница, София, Пловдив, Стара Загора са в "списъка" ми
Като се върна назад и си задам въпроса: "Какво е общото при покупката на всяка моя кола до момента?" (досега 5 за три години
), ми изплува
нещо мноого важно и повтарящо се при всички
онзи вътрешен, натрапчив и на моменти нагъл
(НЕебаващ за моментното ми финансово положение) вътрешен глас, който ми казва "ТОВА Е колата момче, действай - надали НЯКОГА парите ще ти стигат!
!" ...
Та така, ходя си немил-недраг
по друмищата на България в търсене на следващата четириколесна емоция - всъщност именно емоцията и тръпката са най-важните нещаа за да ме грабне и накара да го притежавам чудото, наречено "автомобил"
P.S. Досега не бях използвал толкова емотиконки в едно мнение
!

Сигурното в процеса е, че когато се насоча към модела изравям

За мен разстоянията до набедената

Та така, ходя си немил-недраг

P.S. Досега не бях използвал толкова емотиконки в едно мнение

Live and let Die!
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Както казват в живота има любов от пръв поглед. За мен това важи с пълна сила и при покупката на кола. По-точно на БМВ, защото и следващите ми коли, живот и здраве, ще са такива.
Влюбих се в марката преди години, когато брат ми се върна от Горубляне със тъкмо разработен "шестак" 520i. Още с първото подкарване усетих огромната разлика от "бараките", които бях карал дотогава. Возия, комфорт, скорост - тия впечатления ме удариха като парен чук.
И си казах - все някога... Известно време се саморазубеждавах, че трябва да търся икономична кола, такива били тенденциите, семеен човек и т.н. И сбърках - купих кола от друга марка, която всеки месец си висеше при майстори /в интерес на истината тогава нямах и пари за свестен баварец/. Трябваше ми нещо по-малко от "петицата", но със същите достойнства. Тогава се влюбих в "тройките" - Е36. И тъй като за мен е адски досадно да търся нещо определено с месеци, използувах първия удобен случай - направих размяна с доплащане и се сдобих с баварче. Един поглед ми бе достатъчен за да реша. Това е импулс - почва да те "чегърта" и няма спиране докато не стане твоята.
Колегата преди мен го каза по-цветущо. 
Влюбих се в марката преди години, когато брат ми се върна от Горубляне със тъкмо разработен "шестак" 520i. Още с първото подкарване усетих огромната разлика от "бараките", които бях карал дотогава. Возия, комфорт, скорост - тия впечатления ме удариха като парен чук.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3