Новото BMW X6 M
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Re: Новото BMW X6 M
acho.rs написа:Темата е за Х6М . От специалисти разбрахме че тая кола е глупост .
В такава голяма кола да ти опира главата в тавана на 2-рия ред....да,глупост е!!Едно Х5 е много по-смислено....
acho.rs написа: няма пазар в Америка и не може да се тунингова .
За пазара в Америка и за тунинга....alx някак си ми се струва по-достоверен източник.....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
немо написа:acho.rs написа:Темата е за Х6М . От специалисти разбрахме че тая кола е глупост .
В такава голяма кола да ти опира главата в тавана на 2-рия ред....да,глупост е!!Едно Х5 е много по-смислено....acho.rs написа: няма пазар в Америка и не може да се тунингова .
За пазара в Америка и за тунинга....alx някак си ми се струва по-достоверен източник.....
- в такава кола идеята не е да возиш 2 метра хора на задния ред

БМВ 6та серия също ти опира главата отзад а в един Голф си стоиш изправен . 5та серия по твоята логика е също по-смислена от 6цата ?
Клиентите на Х6 са хора които искат високо и голямо БМВ , но не могат да се примирят със задницата тип КОМБИ, като на Х5 .
може
-
alx написа:Всичкия въртящ момент от 1500 оборота и така до 5000 оборота. Тия как ги управляват тия турбини- акъла ми не го побира.... Много силно подозирам, че фабрично двигателя е доста оптимизиран и няма много мегдан за тунинг- тия турбини за да тръгват от 1200-1300 оборота трябва да са много дребни и за да държат на 5000 предполагам са на края на мап-овете си.... Това би обяснило... Това което ми убягва обаче е за какво служи х6цата... Защото аз наистина не разбирам къде се вписва в автомобилния пейзаж и защо на всичко отгоре я купуват... В америка я няма много много, но в софия е пълно...
следващия пост човека от "подозирам" , "трябва да" , "би обяснило" преминава в позиция на човек вече тунинговал Х5М :
alx написа:...
Друго което съм видял е тунинг на х5 м при които сток турбините ги превъртяхме с много малко повече буст от фабричния....
За продажби мнението му е субективно , сега ще проверя какво казват от БМВ за продажбите на Х6 .
Жокер - от както излезе Х6 сашо го плюва , отрича и оспорва . Той предвиди и много слабо търсене на този автомобил а продажбите надминаха очакванията на БМВ няколко пъти . Дори имаше чакане и ред за Х6 . Та в случая четеш постове на предубеден човек , имай го в предвид .
ПС:алх - извинявай че оспорвам достоверността на мненията си , но да играеш на фантома от операта си има и негативи .
ПС2:да - наистина в САЩ Х6 се харесват малко по-малко от средното за света . Около 22 000 Х6ци има в САЩ . Все пак в страната на пикапите е нормално да не се възприема добре подобна джипарка
acho.rs написа:ПС2:да - наистина в САЩ Х6 се харесват малко по-малко от средното за света . Около 22 000 Х6ци има в САЩ . Все пак в страната на пикапите е нормално да не се възприема добре подобна джипарка
защо смяташ, че Х6 краде клиенти от купувачите на пикапи?
хората, каращи Х6-ци идват от ниски коли, дори и в БГ е така, никой който е карал ленд крузер v8 или дискавъри не би се качил на Х6..
а, да.. и тези, който искат да са модерни, но техните предпочитания се сменят неконтролируемо и едва ли някой ги взима под внимание
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:acho.rs написа:ПС2:да - наистина в САЩ Х6 се харесват малко по-малко от средното за света . Около 22 000 Х6ци има в САЩ . Все пак в страната на пикапите е нормално да не се възприема добре подобна джипарка
защо смяташ, че Х6 краде клиенти от купувачите на пикапи?
хората, каращи Х6-ци идват от ниски коли, дори и в БГ е така, никой който е карал ленд крузер v8 или дискавъри не би се качил на Х6..
а, да.. и тези, който искат да са модерни, но техните предпочитания се сменят неконтролируемо и едва ли някой ги взима под внимание
Ми аз тва казвам

ОК, радвам се, че сме на едно мнение за горното
Х6 не краде клиенти и от американските производители (цена, навик)
и какво остана.. да не се окаже сега, че БМВ са продали с 22 000 по-малко 5-ци и Х5ци
което.. дори и да е вярно всъщност пак е в техен плюс, защото Х6-цата е по-скъпа като цена, а и освен това запазват клиента при марката
и какво остана.. да не се окаже сега, че БМВ са продали с 22 000 по-малко 5-ци и Х5ци

което.. дори и да е вярно всъщност пак е в техен плюс, защото Х6-цата е по-скъпа като цена, а и освен това запазват клиента при марката
No bling at the Ring
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
BadAngel написа:ОК, радвам се, че сме на едно мнение за горното
и какво остана.. да не се окаже сега, че БМВ са продали с 22 000 по-малко 5-ци и Х5ци![]()
Аз като човек бил в САЩ 8 пъти за последните 3 години,нямам смислено обяснение.За целият си престой съм виждал 1(една бяла)Х6 срещу хиляди Х5 и МЛ от последните им поколения,и може би 600-700 ГЛ.Обяснявам си го,че за повечето мъже Х6 изглежда женствена със заоблената задница,а и там повечето сувове се карат от жени,но тези които имат наистина висок стандарт имат минимум по 3-4 деца и купуват задължително 7 местни джипки!!!!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ами грубо казано на 4 Х5ци (Е70) се пада по 1 Х6ца .
Да кажеш че визията на купе е женска а на комби - мъжкарска

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
acho.rs написа:Ами грубо казано на 4 Х5ци (Е70) се пада по 1 Х6ца .
Да,така е...Мъжете там са с по-големи габарити от нас и привикнали от десетилетия наред да шофират 5-6 метрови ръбести пикапи и сувове като разните фордове и шевита,им идва малко женско излъчването на Х6 в сравнение с ГЛ,но определено и предпочитат 7 местните като размер и брой места!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Ако е за китайския пазар е перфектна,там спокойно може се събере едно скромно семейство от 7-8 чевека 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
acho.rs написа:
- 725кс и 900НМ при 1500 оборота![]()
![]()
Това от 4,4 мотор . Цена на доработката по мотора - 13 526 евро . Просто има автомобили и Автомобили .
Ачо, тея стойности от стокови турбини ли са извадени ??? даи линк , моля.
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Е писал съм поста преди 3 месеца . Ползвай гугъл 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2