относно километрите...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 28 Яну 2006, 19:54

километрите със сигорност няма да са реални но гледаи наистина да е от германия да не е от италия щот там са баси нещасниците само юркат и нищо не подържат дори и масла не сменят :twisted: :twisted:

дано си избереш няква яка тупалка и със здраве да си джъткаш :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 28 Яну 2006, 20:19

продава се една е-34 по-точно 520i vanos 95г. на която собственика е писал в обявата че колата е на 65000км. :shock: сега знам че повечето от вас ще кажат че това не възможно ама като я гледах в мобиле.бг първо ми направи впечатление отлично запазеният кожен салон които си е направо като нов :shock: а след това и двиг. изглеждаше доста лъскав за годините си :!: та ако искате я погледнете в мобиле.бг и ми кажете вие какво мислите :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e38 » 28 Яну 2006, 20:23

продава се една е-34 по-точно 520i vanos 95г. на която собственика е писал в обявата че колата е на 65000км. :shock: сега знам че повечето от вас ще кажат че това не възможно ама като я гледах в мобиле.бг първо ми направи впечатление отлично запазеният кожен салон които си е направо като нов :shock: а след това и двиг. изглеждаше доста лъскав за годините си :!: та ако искате я погледнете в мобиле.бг и ми кажете вие какво мислите :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 28 Яну 2006, 21:54

e38 написа:продава се една е-34 по-точно 520i vanos 95г. на която собственика е писал в обявата че колата е на 65000км. :shock: сега знам че повечето от вас ще кажат че това не възможно ама като я гледах в мобиле.бг първо ми направи впечатление отлично запазеният кожен салон които си е направо като нов :shock: а след това и двиг. изглеждаше доста лъскав за годините си :!: та ако искате я погледнете в мобиле.бг и ми кажете вие какво мислите :?:

Ами той кожения салон може и да е нов :winky: докато не се види на място не може да се каже дали са и реални километрите :) в една автокъща гледах Форд Мондео '99 на 58 000 км - после се позагледах че топката на скоростния лост беше протрита и скъсана на едно място а по волана беше идеално гладък :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 29 Яну 2006, 3:02

какво ще рече "много лъскав" аз моята кола като я купувах двигателя беше така излъскан че си уморах от кеф но ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ че 160-те хиляди километра които показва километрава са истински... така че това не е критерий

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Яну 2006, 5:08

Като щях да ходя да гледам ИС-ката преди да я купя, собственика въобще не се беше и сетил да измие двигатела. А като го питах какво й е, очаквайки да почне да лъготи той направо си каза човека:

емииии: удрян картер, рециклирана рейка .. пренавил километража старателно :shock: Това последното го каза още преди да съм се опулил в изминатите километри на таблото. Каза, че го е пренавил с 10-тина хиляди и в интерес на истината надали е далеч от истината това число - твърде много неща по нея бяха оригиналните заводски за да е възможно да е на значително повече от предполагаемите.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Яну 2006, 19:54

forkson , както казаха и другите преди мен км. не са толкова важни :arrow: по-важно е състоянието на колата. Просто ти решаваш кое ти е по-важно- км. които никога не си сигурен колко са или техническото състояние... Ако пък уцелиш кола на малко км., в перфектно състояние и на добра цена направо я вземай. Но шанса ти за съжаление е малък всичко да е така.
Изображение
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Яну 2006, 19:59

!!Asen_X написа:Каза, че го е пренавил с 10-тина хиляди

Това звучи мноо смешно.. кои си прай труда да пренавива с 10 000км.. 50 000 да.. 100 000 да.. ама 10.. едва ли.. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 29 Яну 2006, 20:10

SlipKnoT написа:

Това звучи мноо смешно.. кои си прай труда да пренавива с 10 000км.. 50 000 да.. 100 000 да.. ама 10.. едва ли.. ;)

Еми вижте на горубляне..........ВСИЧКИ коли там (дали на 7 или 17 год.) са на по 160 - 180 к. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Яну 2006, 0:04

Valio23 написа:
SlipKnoT написа:

Еми вижте на горубляне..........ВСИЧКИ коли там (дали на 7 или 17 год.) са на по 160 - 180 к. :mhihi:

не ми говори за горубляне, там са ми обеснявали как един дизел не иска да запали посред лято щото не му работели подгревните свещи...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Яну 2006, 4:33

хахахаха пред тея на горубляне и циганите в гетото бледнеят ... ама така е живота учи ... седни там 1 месец и ти ще станеш факир :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум