Диабло Реплика със V12 от БМВ (и 4 малки турбинки ....... )

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Re: Диабло Реплика със V12 от БМВ (и 4 малки турбинки ....... )

Мнение от DrivinGGoD » 04 Яну 2012, 14:25

BadAngel написа:
DrivinGGoD написа:Така ти се е сторило...

Тия дето аз съм ги гледал бяха почти изцяло направени от композитни материали, фугите си им бяха на местата и си изглеждаха много монолитни :twisted: 8)

явно тия, дето си гледал ти, са били реплики :ok:

снимката не е моя

Сигурно :roll:

Маранело, Италия

Снимките са мои :winky:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Мнение от anton mutafchiev » 04 Яну 2012, 14:38

ogata написа:Преди време гледах накви китове, дето някво пежо с тях можеше да се превърне във ферари и к**ва. :mhihi:
Иначе точно заради такива проекти и не само - съжалявам че не е реализиран прототипа на V16 :mhihi:

тея китове дето си ги гледал са за пежо 406 и има и за тойота мр2 има доста клипчета из нета и не само за ферари реплика са използвани а и за ламбо

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2012, 15:43

DrivinGGoD написа:Сигурно :roll:

Маранело, Италия

ужас. точно ф40 ли избра за монолитност... това може би една от най-разкованите коли от тези които много ми харесват ;)

тая в музея може да са я докарали на фуги, ама тия дето не са в музеи са все едно аз и ти сме ги правили ... в тъмното... за норматив... без инструменти... с пръстите на левите крака...

колата е прекрасна като динамика, но като качество на сглобката си е ферари от 80-те...

аз лично бих убил за такава дето е била карана редовно но е в отлична форма... защото наличните бройки които съм виждал са или били карани и в тъжно състояние или музейни експонати с по 1000 мили и изсъхнали и течащи гарнитури...
алекс
трабант 601с
разни други возила

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 04 Яну 2012, 17:15

Не съм избирал нищо за монолитност :roll: Просто F40 е далеч от представите ми за кола дето "няма две еднакви фуги по каросерията" и има "духа на сглобена в гаража"... Та зарад това :winky:

Иначе ето ти една одобрена от Ferrari:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

Ето ти и една "дето е била карана редовно но е в отлична форма":
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1

Нито една от двете не ми се струва "разкована", нито "все едно аз и ти сме ги правили" ;) И фугите и всичко останало изглежда ОК :dunno:

Ма от такива коли не разбирам... може и да си прав :roll:
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 04 Яну 2012, 19:25

alx написа:
DrivinGGoD написа:Сигурно :roll:

Маранело, Италия

ужас. точно ф40 ли избра за монолитност... това може би една от най-разкованите коли от тези които много ми харесват ;)

тая в музея може да са я докарали на фуги, ама тия дето не са в музеи са все едно аз и ти сме ги правили ... в тъмното... за норматив... без инструменти... с пръстите на левите крака...

колата е прекрасна като динамика, но като качество на сглобката си е ферари от 80-те...

:yes:

изключително съм радостен, че краткия ми досег до ф40 ме е довел до изводите, които си направил и ти

а за некараните ферарита.. предполагам, че скъпата подръжка и посредствената надеждност допринася за тези 1000-милеви експонати...

това е опита на собственик на 355 при ремонт на работещ мотор.. с $8000 отстъпка

моя опит от ремонт на 2 литров турбо мотор със задрано бутало води до 2000 лв. труд+части.. просто за сравнение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2012, 20:14

DrivinGGoD написа:Не съм избирал нищо за монолитност :roll: Просто F40 е далеч от представите ми за кола дето "няма две еднакви фуги по каросерията" и има "духа на сглобена в гаража"... Та зарад това :winky:

тази дето е "карана" е на 100к км и три собственика. няма как да е в добро състояние. всъщност най-вероятно е накрая на реалния си живот на двигателя. а основен ремонт на ф40 е $150к.

тази дето е одобрена от ферари- трябва да струва $400к. тая цена дето са я обявили- може. ама не на тая планета.

а това да преценяваш фуги от снимки- това е все едно да се опитваш да разбереш по снимки дали е била боядисвана :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 04 Яну 2012, 21:21

alx написа:тази дето е одобрена от ферари- трябва да струва $400к. тая цена дето са я обявили- може. ама не на тая планета.

Европа не е Щатите... Най-евтината на пазара тук е 290 000 Е... Ако искаш :roll: ... Иначе има още 11 на пазара, от които можеш да си избираш... На 20, 30, 40 000км... Избор бол... Ама всичките над 300 000Е...

alx написа:а това да преценяваш фуги от снимки- това е все едно да се опитваш да разбереш по снимки дали е била боядисвана :)

По снимки се вижда много :) Но идеята ми не беше това - всяка една от тези, които съм виждал на живо принадлежаха точно на групата коли, каквито ти търсиш, без да мога да говоря за техническото им състояние... И нито една не е изглеждала разкована, сглобена в гаража или с криви фуги... А съм фен и съм разглеждал подробно :oops:

Ама като хора недокосвали се от първо лице до една от най-истинските супер коли на всички времена e абсурдно да говорим неща от сорта на:

BadAngel написа:изключително съм радостен, че краткия ми досег до ф40 ме е довел до изводите, които си направил и ти

а именно, че

няма две еднакви фуги по каросерията

има духа на сглобена в гаража

alx написа:това може би една от най-разкованите коли от тези които много ми харесват ;)

И то при положение, че всички коли, които аз съм виждал са изглеждали като тази в Музея...

Но като се замисля в щатите може да е друго :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 04 Яну 2012, 21:33

:no: виж, драйвинг.. погледни на нещата от тази гледна точка

ако фераритата от онова време, а и преди това, не бяха толкова разковани,

може би нямаше да дойде на бял свят друга легендарна италианска марка - ламборджини :ok:
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2012, 21:59

BadAngel написа::no: виж, драйвинг.. погледни на нещата от тази гледна точка

ако фераритата от онова време, а и преди това, не бяха толкова разковани,

може би нямаше да дойде на бял свят друга легендарна италианска марка - ламборджини :ok:

всяко ламбо (до диаблото вкл) може да си съперничи блестящо със ферирата от съответните години по разкованост... всичките са от един дол дренки... боклуци с душа.

аз примерно страшно обичам последното 6.0 диабло- обаче за 2 часа.. не бих могъл да живея с такава кола по-дълго време. италианците правят анти коли.. а старите ферарита и ламбота са най-вероятно плод на сатаниски култ... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 04 Яну 2012, 22:03

alx написа:всяко ламбо (до диаблото вкл) може да си съперничи блестящо със ферирата от съответните години по разкованост... всичките са от един дол дренки... боклуци с душа.

аз примерно страшно обичам последното 6.0 диабло- обаче за 2 часа.. не бих могъл да живея с такава кола по-дълго време. италианците правят анти коли.. а старите ферарита и ламбота са най-вероятно плод на сатаниски култ... :ok:

така е, ламботата са на същия хал, но като цяло винаги са с един косъм пред ферари, та.. по-малкото зло :ok:

а пантерата? американски в8 и италианска разкованост

произвежда се без видими изменения, докато ламбо и ферари сменят 2 модела, това трябва да означава нещо :yes:
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 05 Яну 2012, 13:56

BadAngel написа:
alx написа:всяко ламбо (до диаблото вкл) може да си съперничи блестящо със ферирата от съответните години по разкованост... всичките са от един дол дренки... боклуци с душа.

така е, ламботата са на същия хал, но като цяло винаги са с един косъм пред ферари, та.. по-малкото зло :ok:

а пантерата? американски в8 и италианска разкованост

произвежда се без видими изменения, докато ламбо и ферари сменят 2 модела, това трябва да означава нещо :yes:

Пантерата е била много бутикова кола, а и е имала доста дефекти.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Яну 2012, 20:06

ти кво каза.. :ok:
No bling at the Ring

Предишна

Назад към Основен Форум