Аииидеееее ново 200 .

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 14 Яну 2006, 21:19

Ultimate_driver написа: Всички автомобили, които не бъдат със сменени номера до 31 март, ще бъдат служебно спрени от движение.

Сега,интересно ми е ,ако не си сменя номерата какво точно ще ми се случи :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 15 Яну 2006, 13:03

Поредният механизъм за изсмукване на пари от данъкоплатците :evil: :evil: :evil:
Доколкото ми е известно във Франция регистрационните табели са се изчерпвали 3 пъти за последните 50 години. Само дето французите не натрапват нови номера всяка година, ами просто имат 4 вида регистрации. Европейска им работа 8)
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleko » 15 Яну 2006, 14:09

е това не е истина,мисля да изчакам да намалеят опашките,някой знае ли ако пресроча регистационния срок в кат/преди 8 дни си купих кола стар внос :mhihi: / колко ще ме одрусат :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 15 Яну 2006, 18:46

aleko написа:е това не е истина,мисля да изчакам да намалеят опашките,някой знае ли ако пресроча регистационния срок в кат/преди 8 дни си купих кола стар внос :mhihi: / колко ще ме одрусат :idea:
ас вече го прискочих но в сряда съм решил да ходя и ако имам касмет да мина приз целия тоз панаир ще ти кажа ква е глобата :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 e30 e38

Мнение от prostia » 18 Яну 2006, 16:12

aleko написа:е това не е истина,мисля да изчакам да намалеят опашките,някой знае ли ако пресроча регистационния срок в кат/преди 8 дни си купих кола стар внос :mhihi: / колко ще ме одрусат :idea:
днес отидох в 5часа в кат и бях 7-ми на опашката ама минах до 10 и 30 ..
много се кефя че не ме глобиха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ама то и никои не обърна внимание че съм присрочил срока може би заради галимацията в кат до 8ч се струпаха около стотина коли ас незнам тия хора с ква психика ще чакат цял ден и може пак да не минат.

Предишна

Назад към Основен Форум