Аииидеееее ново 200 .
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Поредният механизъм за изсмукване на пари от данъкоплатците
Доколкото ми е известно във Франция регистрационните табели са се изчерпвали 3 пъти за последните 50 години. Само дето французите не натрапват нови номера всяка година, ами просто имат 4 вида регистрации. Европейска им работа

Доколкото ми е известно във Франция регистрационните табели са се изчерпвали 3 пъти за последните 50 години. Само дето французите не натрапват нови номера всяка година, ами просто имат 4 вида регистрации. Европейска им работа

You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
ас вече го прискочих но в сряда съм решил да ходя и ако имам касмет да мина приз целия тоз панаир ще ти кажа ква е глобатаaleko написа:е това не е истина,мисля да изчакам да намалеят опашките,някой знае ли ако пресроча регистационния срок в кат/преди 8 дни си купих кола стар внос/ колко ще ме одрусат

- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
днес отидох в 5часа в кат и бях 7-ми на опашката ама минах до 10 и 30 ..aleko написа:е това не е истина,мисля да изчакам да намалеят опашките,някой знае ли ако пресроча регистационния срок в кат/преди 8 дни си купих кола стар внос/ колко ще ме одрусат
много се кефя че не ме глобиха

ама то и никои не обърна внимание че съм присрочил срока може би заради галимацията в кат до 8ч се струпаха около стотина коли ас незнам тия хора с ква психика ще чакат цял ден и може пак да не минат.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2