BMW and PRC a.k.a. People Republic of China

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: BMW and PRC a.k.a. People Republic of China

Мнение от Zagy » 17 Яну 2012, 16:08

Не съм много сигурен.... чувал съм за случаи, в които ако китайците са на самотек нещата се влошават. Вече за индийците имам примери колкото щеш - свързано е с работата ми :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 17 Яну 2012, 18:56

Чувал си... :mhihi: И аз съм чувал, нашите също са чували, едно приятелче също е чувало. Комшиите май и те са чували :yes: Ти работиш с индийци и имаш преки наблюдения. Моята работа пък също предполага внос на стоки, било то китайски, арабски и т.н. Мога да ти кажа, че качеството зависи от цената. Купувал съм китайски стоки, карат с години. Купувал съм и евтини, не карат и месец. Всичко е относително и особено когато става дума за неща свързани с масовото потребление. Тук обаче, става дума за качество... изпитано във времето. БМВ не биха си позволили, да оставят нещата на самотек и да не упражняват нужния контрол, що се касае до качество на марка... която се е утвърдила през годините. Знаеш, че за тях... дори един слух, уронва престижа и спъва пазарния дял. Според мен, не биха си го позволили. :yes:
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Яну 2012, 10:37

БМВ и Брилиънс са партньори от 10г. по принцип... В Китай не можеш да произвеждаш без джоинт-венчър, не съм забелязал да са ни залели китайски коли. Но ни заляха американски БМВ-та, а там качеството на производство... хмм, пак въпрос на стандарт.
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Основен Форум