УЖАСНО МНОГО СЕ РАДВАМ - МЕРЦЕДЕС СЕ САМОНАСРАХА !!!
Модератор: Общи модератори
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
МБ отдавна имат проблеми с "революционната АБД", но ноя път надминаха гафа с А-клас и Уиндоус 98

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Както се казва всяко зло за добро, самата система като замисъл изглежда добре и ще се доразвива от всички автопроизводители, но е хубаво че благодарение на недобре направената система при мерцедес лъсна корупцията в аутобилд и задколисните им игри със представитеите от Щутгарт 

Уау!
Niki Lauda написа:xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страхотно "изказване"! (Ако по принцип в моя форум някой напише такъв топик, модераторите го трият, защото просто е несъдържателен).
Според мен е глупаво да плюеш другата марка така! Във нашия форум никога не допускам такива изказвания като "BMW е най-насраната марка..." Просто има хора със различна ориентация и различен вкус. Във нашия форум има хора които карат BMW, НО никога не обиждат.
Та за Мерцедеса, в моя форум се появи такава тема и го изгледах. Мисля, че наистина се издъниха, НО не, че не е имало никакви спирачки! То се чу как гумите изсвириха, но доста закъсня!
Колкото до това, че една кола колкото повече електроника има, толкоз по зле. (Нали знаете, че двигател на BMW не се мие! By Niki Lauda. ). Според мен последните истински Мерцедеси са W124 и W140!
+ това не Мерцедес са откраднали от BMW таблото а точно обратното! Има Мерцедеси със кокпит подобен на този още от 80-те - концептната версия на Mercedes W126 (пурите) които имат подобен дизайн със телевизора по средата. (Естествено тогава е било доста по-дървено на вид, НО Мерцедес правят такъв дизайн първи!).
Та Niki Lauda недей така да се правиш на терикат, щото помня времето когато караше Opel Omega и се кълнеше в Мерцедес и имаш огромна колекция от данни за Мергели! (Друг е въпроса, че Ford Escord XR3 1986 разцепва на Drag твоя 316 компакт). Това е! Ако съм обидил някой моля модераторите на този форум да изтрият поста ми.

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Тоа пък кви драгове кви фордове,кви Омеги ве
.Темата е за издънката на Мерцедес,вие пак всичко в драгове обърнахте...

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
Re: Уау!
KoZmo написа:.......
KoZmo редно би било дасе представиш като става въпрос за "нашия" , "вашия" и други подобни форуми . Предполагам че си От Мерц - форума....
Не се пали от изказванията все пак тук свободата на словото е в пълната си сила и тва дали някой плюе нещо или някого си зависи от личния му багаж , култура , желание , настроение и прочие.
Да не говорим че аз като човек който има честа да определи главната идея на темата , казах вече че целта е не да убидим Мерцедес или която и дае марка и че на съм анти - мерцедес настроен (въпреки заглавието) . Ноооо както и да е .... пък ти от 124-ка каде отиде на XR3 .....

както и да е ......
Най-мразя да съм прав!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
KoZmo е прав, нужно си е уважение,поне елементарно ...
Лично на мен не ми се понрави заглавието,като за официален форум спечелил уважението на много хора от къде ли не
Факт е ,че "другата фирма" има доста проблеми с продукцията в тези отношения,но все пак уважение трябва да има
Казвам го като човек,който е карал автомобили и от едната и от другата страна ...
Георги Пенчев
Лично на мен не ми се понрави заглавието,като за официален форум спечелил уважението на много хора от къде ли не

Факт е ,че "другата фирма" има доста проблеми с продукцията в тези отношения,но все пак уважение трябва да има

Георги Пенчев
ОООООООООО , добреееееее вече се извиних че съм били превъзбуден , за тона си и т.н.
Ако искате да напиша тема как Мерцедес са най-великите и как неправомерно ги обвиниха в нещо което не са винивни и записите от 100 камери и 50 микрофона са неправдоподобни
самонасраха се и това е .
BMW и те са се самонасирали , като се самонасерат пак , пак ще има тема с главни букви , точка .
Ако искате да напиша тема как Мерцедес са най-великите и как неправомерно ги обвиниха в нещо което не са винивни и записите от 100 камери и 50 микрофона са неправдоподобни

самонасраха се и това е .
BMW и те са се самонасирали , като се самонасерат пак , пак ще има тема с главни букви , точка .
Най-мразя да съм прав!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
След като изгледах материала на Stern TV, отразяващ скандала мисля, че заглавие от рода на "Разкриха връзка м/у МВ и "Ауто Билд" за темата е по-подходящо
Наистина НЯМА нужда от изсипването на такова количество злоба и негативизъм към марката - чести им прави, че лично шефа на развойния отдел (разрботил "проблемната" система Distronic) присъства в студиото на Stern TV и призна, че разработката им е имала смущения и в 60% от случаите не е работила в изпитателния тунел
- поради разсейване на сигнала от стената, в която предварително бяха блъснати една С- и една S-класа. Но е факт и това, че въпросната система работи в реални условия както и самият той декларира - проведени са успешни изпитания от стотици журналисти БЕЗ произшествия
Доказателство е ЛИПСАТА на статии в спец-пресата опровергаващи "Даймлер-Крайслер"
.
НЕ искам да бъда защитник на МВ - вярно е, че са виновни за опита да "потулят" проблема в тестовият тунел, но ме дразни опита на някои колеги (част от тях НЕ са гледали видеоматериала... ) да използват случая като повод за нападки, обиди и омаскаряване на конкурентна марка ли що ли
Нека има повече толерантност във форума колеги

НЕ искам да бъда защитник на МВ - вярно е, че са виновни за опита да "потулят" проблема в тестовият тунел, но ме дразни опита на някои колеги (част от тях НЕ са гледали видеоматериала... ) да използват случая като повод за нападки, обиди и омаскаряване на конкурентна марка ли що ли

Нека има повече толерантност във форума колеги

Live and let Die!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
THUNDER написа: Доказателство е ЛИПСАТА на статии в спец-пресата опровергаващи "Даймлер-Крайслер"![]()
![]()
може ли 100 000 евро и яз няма да пиша против тях.

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
XaMaB написа:THUNDER написа: Доказателство е ЛИПСАТА на статии в спец-пресата опровергаващи "Даймлер-Крайслер"![]()
![]()
Че и скромен

Live and let Die!
XaMaB написа:THUNDER написа: Доказателство е ЛИПСАТА на статии в спец-пресата опровергаващи "Даймлер-Крайслер"![]()
![]()
Нещо ми подсказва , че имаш общо с Ауто Билд или ?
Оооо, греша по-скоро извинявай .

П.П. THUNDER немога да разбера до кога ще ги защитаваш . Дали е Хонда дали Мерцедес все тая разбери , те винаги ще има какво да кажат те са МЕРЦЕДЕС ! Много ясно че ще излезе накрая шефа на развойния отдел , че те всички под него няма да се очудя ако са уволнени . Може би е така , може би проблема е в халето , ама такива цигански номера с дъски и прочие и заговор с АутоБилд хехееееее аре нема нужда ......
Да бяха Дачия да кажа аматьори ама не са .
Най-мразя да съм прав!!!
Намирам за доста коректно начина по който шефа на този отдел в края на клипчето отговаряше на доста директните въпроси на Гюнтер Яух и доста често се извиняваше в единствено число, а не търсеше други участници.
Доста повече неща се изприказваха по време на тези 21 минути, но както и да е....
Доста повече неща се изприказваха по време на тези 21 минути, но както и да е....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!