Z10
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Wizi написа:[FF]GODFLESH написа:Че то сега М6 разцепва 911 турбо по всички параграфи,пък представям си като излезе това...
С малката подробност, че 911 Турбо излезна на пазара през 2000та и от тогава има-няма са минали 5 годинки.
А на когото 911 Турбо му се струва слабо си купува GT2Там нещата изглеждат доооста по-различни
![]()
.... всъщност двете коли грам не са в един клас, така че е тъпо да ги сравняваме.
Колата от картинките е МНОГО красива и ми наподобява адски Carerra GT... не знам защо. Надявам се да НЕ остане само един концепт, както пише че е такъв в момента.
Абсолютно подкрепям Wizi. В един от последните епизоди на Топ Гиър имаше сравнение между М6, Порше 911 Карера С и "малкия" Астън Мартин V8. М6 си я знаем колко пауър има, Астъна е със 100 коня по-малко (~400), а Поршето със 120 коня по-малко - 380. Е... Поршето даде с 4 секунди по-добри времена, засичани на мокро на една отсечка (не съм сигурен как се казва местността и къде е), но ги караше техния тестов пилот Стиг. Доста зверски си ги караше. М6 и Астъна дадоха почти еднакви времена, като "англичанина" бие с няколко хилядни от секундата.

Мястото е Айл ъф мен и е
единственото място в GB където
няма ограничения на скоростта
Карера С 997 даде наистина повече
от 5 секунди на тази отсечка която
според времето и средната скорост
би трябвало да е около 2 км!
Незнам аз имам склонност да не
вярвам много във времената на TG,
но пък те са доста показателни понякога!
M6 всъщност донякъде влиза в
по луксозния клас GT отколкото карерата!
Двете коли мисля че са трудно сравними
въпреки, че имат общи черти
Конкурента на М6 по скоро би бил CL 55 AMG
а на Карерата новото Е90 М3
по мое му!
единственото място в GB където
няма ограничения на скоростта

Карера С 997 даде наистина повече
от 5 секунди на тази отсечка която
според времето и средната скорост
би трябвало да е около 2 км!
Незнам аз имам склонност да не
вярвам много във времената на TG,
но пък те са доста показателни понякога!
M6 всъщност донякъде влиза в
по луксозния клас GT отколкото карерата!
Двете коли мисля че са трудно сравними
въпреки, че имат общи черти

Конкурента на М6 по скоро би бил CL 55 AMG
а на Карерата новото Е90 М3
по мое му!
Carrera S 997 е с почти изцяло ново окачване, което давало повече от 25% повече grip и от там било доста по игриво от Turbo варианта на 996. Имам удоволствието да се возя и карам чат-пат едно жълто такова S когато съм си в София и това определено се доближава максимално до расов спортен автомобил (до колкото ми разбира главата де), което е и всъщност, онова което толкова много го различава от М6 където комфорта седи не на последно място. А както всички знаем fun is not a str8 line и се страхувам, че Карерата точно за това и е спечелила. Просто е явно МНОГО подобрена (improved) от предишното си състояние.
Ако трябва по някакъв измъчен начин да сравнявам Carrera с М3 бих казал, че Carrera - M3 и Carrera S - M3 CSL, но пак някак си не се доближават като типове/класа.
Whatever....
Ако трябва по някакъв измъчен начин да сравнявам Carrera с М3 бих казал, че Carrera - M3 и Carrera S - M3 CSL, но пак някак си не се доближават като типове/класа.
Whatever....
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
На мен пък ми прилича на Мурсиелаго кабрио с джанти на М6 

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Мене ме кефи много!!! 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
[FF]GODFLESH написа:Че то сега М6 разцепва 911 турбо по всички параграфи,пък представям си като излезе това...
По кои параграфи точно го разцепва? Не искам да започвам спор М6 срещу 911 Турбо, просто питам.

Иначе таз Зка ми харесва доста.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
А аз определено смятам че ако наистина БМВ пусне Z-10 в производство, определено няма да има нищо общо с това показано ми от вас, по горе 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
и аз също мисля че тва на снимката няма да има нищо общо с з10 -ако има такава кола някога то със сигурност ще си и измислят освен дизаин и някакви готини жанти ,защото тея тука са копие на м6 и не вярвам др модел на бмв да му се повтарят жантите!

GaD написа:Разцепва ти въздуха главата май...![]()
Може да е много по бързо.. ( а не е) но най интереното нещо е че м6 спира като 911!!! Това е невероятно..евала от БМВ... още повече, че е с предно разположен двигател...
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=bmw+997
Само че М5 вс Турбо
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3